- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Много Важно Помощ
zdraveite da vi zapoznaq s problema si nie sme 3ma priqteli zaedno sme ot 10 godini sega ediniqt ot nas stava pylnoleten i neznaem kakvo da mu podarim toi e mnogo delikaten kym podaqracite za 16tiqt mu podarihme 4uval s pukanki kroki i o6te 2 raboti za koito nqma da spomenavam i toi ne mu stana mn hubavo 6toto be6e 1 vid ebavka kym nego... no sega ve4e rabotata e seriozna golqmo mom4e e 100 kg visoko e 196 sm.. molq vi kajete kakvo e nai podhodq6toto ne6to za podaryk na 18 godi6no mom4e ot nai dobrite mu priqteli spored vas... mersi predvaritelno!
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
ми ти си го познаваш човека
но часовника е хубав подарък
ако се спрете на чосовник, когато му го подарите му искайте някакви стотинки(някакви суеверие е, че като се подарява часовник се дават стотинки)
след като сте от 10 години заедно, не трябва ли вие да знаете той какво харесва![]()
пък и както каза вече е голямо момче, не е дете... може да го попитате какво иска да му купите.. така хем той ще е доволен, хем вие ще сте щастливи, че сте купили ТОЧНО това, което иска и на което ще се зарадва
Щом сте "заедно" от 10 години трябва да знаеш какво да купиш. А и защо си мислиш, че вие сте му най-добрите приятели !? Защото ритате пред блока ли?
Don't tell me what I can or can't do !
еми да идеята с часовника е добра .. може скъп парфиум или някаква мъжка козметика .. питай го най-добре какво иска .. може да му дадете направо пари ... а той после квото иска да си вземе с тях ... вижте му хобито там ... аз не го знам къв човек е .. ако е някав маниак на тема футбол .. може да добавите и няква професионална топка или ако е маниак поо компютърни игри ... нещо от сорта ... знам сега че дадох доста детски примери .. и едва ли 18 годишен се занимава с игри .. но и такива хора има .. стига и вие сте го нападали че не познава приятеля си .. и на мен ми се е случвало да се колебая кфо да подарявам ...
а ти що мислиш че не са? след като казва че са значи са!Първоначално написано от Boyd
10 години не са малко за да не си го опознал и да не знаеш какво би му харесало.. пък ако толкова не можете да измислите съберете пари и му дайте той най добре знае от какво има нуждаи в какво ще е най дорбе да ги инвистира.
А щом става на 18 ще иска и шофьорски курс да кара.. така бихте могли да облекчите малко бюджета му .. особено с тая финансова криза която е настъпила в момента![]()