.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Мега фен Аватара на babity

Въпрос за успокоителни

К'во успокоително мога да си купя на билкова основа, без рецепта и за к'ви пари? Ама не искам да ме трупясва и да спя по хиляда хиляди часа. Мерси благодаря!

т.1
    hottie

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    ет;хсетхопехиотаиохтхио като видя тема на някой пубер за успокоителни ми се изпълва душата
    The Spark

Мега фен Аватара на Blab
    старчо, някои наистина си имат проблеми;

по темата: валерианче;

Попитай в някоя аптека за "Релакса". Не съм сигурен, че името беше точно така, но все пак...

Потърси "Ремотив", на билкова основа е точно с жълт кантарион. Няма никакъв антибиотик в него и мисля, че ще ти свърши перфектна работа

5stare, нема се шашкаш - сега тълпа като деденцету, щото видяха как блаб ти направи забележка, ще се масират да ти слагат емотико-бомбички и да се надъхват

но пък ще са прави - я си представи (недай си боже), че човек загуби родител и/или двамата даже - в един период от поне месец нагоре и да иска НЯМА КАК да не е на успокоителни - ужасяващ стрес е. при тийновете понякога, уви, стават такива неща.

не, че при бабиту е така (силно се надявам), но все пак.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    ^ мда, ама повечето гледам много фиУми
    The Spark

А иначе е към 7-8 лева доколкото знам. Малко е скъпичко, но си струва

Помага и при безсъние, и при стрес или просто някакво нервно напражение.

е, това че го има - има го.

някаква тук искаше да пие, защото често й се сменяли настроенията. то и на мен ми се, да се гълтам с всякакви простотии по тоя случай?
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Ремотив-а е гаден медикамент. Прави те крайно лекомислен...

Мега фен Аватара на Blab
    Ремотив - върни усмивката на лицето си:Д

ПП: Не ме намесвайте в ник'ви интриги:Д

Не съм имал подобни проблеми с него

Е, явно не съм преценил дозировката.

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Ремотив - върни усмивката на лицето си:Д

ПП: Не ме намесвайте в ник'ви интриги:Д
    бе, не са интриги, просто ме издразни това "омг, някой преди мен го каза, нека и аз се съглася и сложа бомбичка йеааах"
    и после..

"ааа, сори мацка, не мога ти помогна, ама дойдох да се направя на яка тук"

уааау

Мега фен Аватара на Blab
    Лет ит бииииииииииииии, лет ит биииииииииииииии, лет ит бииииииииииииииииииииииии ииииии, лет ит бииииииииииииииииииииииии иииии

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    стой повече време на слънце

Мега фен Аватара на Pliok0019
    13. Да НЕ публикуват мнения или теми, в които се посочват лекарски диагнози или се предписват лекарства! Изключение правят хранителни добавки, витамини и лекарствени препарати, които се рекламират масово в медиите и се продават без лекарско предписание.. (Пример: Аспирин, Ефералган, Аналгин, Нурофен и т.н.) Подобни нарушения ще бъдат модерирани или изтривани по преценка на модераторите!

аЗ

Мега фен Аватара на Blab
    Лино, всичко, споменато тук, е хомеопатично, продава се без рецепта.
    Аз ги възприемам и като хранителни добавки, но това съм само аз, разбира се

ПП: А лекарските предписания на Димов започвам да ги изпълнявам:Д

Мега фен Аватара на babity
    Мерси за (няколкото) смислени поста! Никой от нашите не се е гътнал и да не дава Господ в скоро време. Просто майка ми навлезе в много трудна критическа поради независещи от нея причини и наистина не мога да издържам на моменти. Все едно става емо. Постоянно реве, а когато не реве и драматизира ми крещи и аз започвам да рева. Не, че някой много силно се е вълнувал де, ама аз да си кажа. Ако не одържа фронта в следващите няколко години (защото толкова време ще е в критическа) може и да посегна към нещо билково. Благодаря на всички отзовали се!

Супер фен Аватара на rakiQ
    валериан

Град
    на ЛуНаТа
    ми..отиди в някоя аптека...
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Esbericum- отново препарат, съдържащ жълт кантарион. Обаче ако си вземеш препарат с тази съставка, не бива да се излагаш на слънце, защото кантарионът се натрупва в кожата и предизвиква фоточувствителност. Аз си заплатих за 9-месечното му пиене със страхотно зачервяване и сърбеж за 40 мин разходка по обяд.
    И още нещо- ако пиеш противозачатъчни, прочети листовката за пациента, тъй като за някои от тях пише, че не се препоръчва едновременния прием на ОК и жълт кантарион. И още нещо- когато отидеш на лекар и ти предпишат медикамент, не пропускай да споделиш с лекаря какво още пиеш, без значение дали го купуваш с рецепта или не.

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    13. Да НЕ публикуват мнения или теми, в които се посочват лекарски диагнози или се предписват лекарства! Изключение правят хранителни добавки, витамини и лекарствени препарати, които се рекламират масово в медиите и се продават без лекарско предписание.. (Пример: Аспирин, Ефералган, Аналгин, Нурофен и т.н.) Подобни нарушения ще бъдат модерирани или изтривани по преценка на модераторите!

аЗ
    Нали се сещаш, ако тръгнем да й изписваме най-новите и мощни оръжия на психиатрията, в аптеката ще й се изсмеят и ще я върнат, ако не предостави рецепта.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си