.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: ЛюбоФФФ...

ЛюбоФФФ...

Здравейте!Аз съм поредното влюбено момче xD.На 15 съм нямал съм приятелка за сега ,не поради факта ,че съм задръстен или някакви такива ,а просто не исках.Но времената се промениха .Всичко започна с училището(много ясно).Приеха ме в това училище в което исках да уча и там срещнах уникално момиче.Такъв човек няма никъде на света,няма съвършени но явно има...Отначалото,през първата година само я харесвах и само се сваляхме,но после... влюбих се.Почти всяка нощ и гледах импулса и въздишах колко е красива.Събирах смелост(около месец xD) да направя първата крачка и уви,гепаха ми я...До края на годината си намери и още един приятел,но и с него скъса...Тази година си няма приятел и както казах съм влюбен адски много в нея,но не съм сигурен в нейните чувства.Някак чувствата и са на вълни.През междучасията сяда до мене и започваме да си говорим,но и някой път не се получават нещата.Мисля че мога да събера смелост да я целуна но върпоса е какво ще стане след това...Много съм объркан,помагайте с каквото можете... xD Адски много я обичам,както ви казах няма такъв втори човек на Земята... Интелигентна,красива,чаров на,страхотно чувство за хумор,чувствам се изключителен когато съм с нея,знае какво иска от живота,има големи планове за своето бъдеще и точно за това,че е толкова специална ме е страх да не объркам нещо.Ако чувствата и не са каквито са и моите ,всичко ще се срине,ще я загубя като приятел,а това ще ме убие...

Град
    Е там...

Re: ЛюбоФФФ...

Цитирай Първоначално написано от Aligatora
    Здравейте!Аз съм поредното влюбено момче xD.На 15 съм нямал съм приятелка за сега ,не поради факта ,че съм задръстен или някакви такива ,а просто не исках.Но времената се промениха .Всичко започна с училището(много ясно).Приеха ме в това училище в което исках да уча и там срещнах уникално момиче.Такъв човек няма никъде на света,няма съвършени но явно има...Отначалото,през първата година само я харесвах и само се сваляхме,но после... влюбих се.Почти всяка нощ и гледах импулса и въздишах колко е красива.Събирах смелост(около месец xD) да направя първата крачка и уви,гепаха ми я...До края на годината си намери и още един приятел,но и с него скъса...Тази година си няма приятел и както казах съм влюбен адски много в нея,но не съм сигурен в нейните чувства.Някак чувствата и са на вълни.През междучасията сяда до мене и започваме да си говорим,но и някой път не се получават нещата.Мисля че мога да събера смелост да я целуна но върпоса е какво ще стане след това...Много съм объркан,помагайте с каквото можете... xD Адски много я обичам,както ви казах няма такъв втори човек на Земята... Интелигентна,красива,чаров на,страхотно чувство за хумор,чувствам се изключителен когато съм с нея,знае какво иска от живота,има големи планове за своето бъдеще и точно за това,че е толкова специална ме е страх да не объркам нещо.Ако чувствата и не са каквито са и моите ,всичко ще се срине,ще я загубя като приятел,а това ще ме убие...
    е щом си на 15 и не си имал приятелка значи не си влюбен
    пии 1 вода и се успокой

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Мухльо като теб няма място при момиче като нея. Ако е вярно това което описваш де.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    @Aligatora

Ако искаш да видиш звездите, спри да гледаш само в земята. Давай смело, защото съдбата обича смелите и ги награждава за това.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Със сигурност не я обичаш , това не е обич , може би увлечение , симпатия , но НЕ обич В момента и двамата не знаете какво искате ... Пък и тя не ми изглежда толкова свестна , излиза с тоя , седи до оня , занимава се с някой друг

Град
    София
    Успокой се, ако можеш, има много вода да изтече, преди да си сигурен, че наистина обичаш. Няма да убивам ентусиазма ти, но не хвърчи в облаците - може да паднеш лошо. Щом момичето ти харесва - прекарвай повече време с нея, излизайте заедно, опознайте се. Тогава ще разбереш дали има чувства. За целувки има време, ма знам ли ви, тинейджърите сега прескачат целувките и се хвърлят в леглото, а после четем теми: "Ауу, бременна съм". Та не бързай много.

Ами не можеш ли с помощта на някой ваш общ приятел/ка да разбреш дали има нещо към теб? Действай, бе! Сваляй я, прави й намеци. Покани я на кафе - а ако те пита какъв е повода, кажи й, че просто ти е приятна и забавна..

П.П. Разгеле, една грамотно написана тема
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    като прочетох това "гепаха ми я" ми стана ясно колко ти е акъла, колко я харесваш ( по точно кое и харесваш ) и най вече колко държиш на нея... Тя не е била "твоя" за да ти я "гепат"
    а щом си смотан, си намери някоя смотанячка... или дебела... абе нещо като за теб..

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    1во - тя не е твоя, за да ти я гепят.. гепи/краде се вещ, а не човек към който имаш отношения..
    2ро - ако толкова много я "обичаше" (защото определено това както по-горе казаха не е обич, а увлечение, харесване, симпатия, но не и любов) вече щеше да си предприел безброй стъпки по стъпалата към нея, защото е бая нависоко по начина по който я описваш
    3то - щом казваш, че "чувствата й са на вълни" сам си направи сметка дали това са чувства, или просто понеже в момента си няма приятел търси с кой да си прави шоуто, и когато си намери приятел, пак да напишеш тема "Изпуснах момента, гепиха ми я.."
    Затова ДЕЙСТВАЙ!!!

Град
    между две женски бедра....
    В твойто училище само едно момиче ли има... тая мадама толкова ли е хубава, че цяла година си я гледал и продължава

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от Waster
    В твойто училище само едно момиче ли има... тая мадама толкова ли е хубава, че цяла година си я гледал и продължава
    или е толкова готина..
    или е постоянно пиян и не може да се фокусира върху нея и я вижда размазано..

Град
    между две женски бедра....
    Сакаме снимка

Пич, май знам кво имаш впредвид с тея думи. Преди една две години и аз бях така с разликата че даже не говорих с момичето което харесвах . Не прави моята грешка, покания на кафе излезте един два пъти направи и некой друг намек и вече в зависимост как тя ще поеме тая твоя заинтересованост прецени дали да я питаш (ако може така да се каже ) А иначе ако не се съгласи или нищо нестане просто я забрави има много други девойки , за които да се терзаеш и страдаш

Град
    PlD ;]
    valdesbg беше доста жесток ;dd

no doubt-don't speak

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    По горе са прави..какво ще рече влюбен..?!И така може да имаш някакво силно увлечение ,но любов ..обич?!моля...и тя е първата?!Няма недостижими неща (но все пак не се вкарвай във филми).Ако я искаш я спечели, не я сваляй.Явно повечето така правят,и може да търси нещо различно. И да покани я да излеззете ...и действай
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си