Здравейте!Аз съм поредното влюбено момче xD.На 15 съм нямал съм приятелка за сега ,не поради факта ,че съм задръстен или някакви такива ,а просто не исках.Но времената се промениха .Всичко започна с училището(много ясно).Приеха ме в това училище в което исках да уча и там срещнах уникално момиче.Такъв човек няма никъде на света,няма съвършени но явно има...Отначалото,през първата година само я харесвах и само се сваляхме,но после... влюбих се.Почти всяка нощ и гледах импулса и въздишах колко е красива.Събирах смелост(около месец xD) да направя първата крачка и уви,гепаха ми я...До края на годината си намери и още един приятел,но и с него скъса...Тази година си няма приятел и както казах съм влюбен адски много в нея,но не съм сигурен в нейните чувства.Някак чувствата и са на вълни.През междучасията сяда до мене и започваме да си говорим,но и някой път не се получават нещата.Мисля че мога да събера смелост да я целуна но върпоса е какво ще стане след това...Много съм объркан,помагайте с каквото можете... xD Адски много я обичам,както ви казах няма такъв втори човек на Земята... Интелигентна,красива,чаров на,страхотно чувство за хумор,чувствам се изключителен когато съм с нея,знае какво иска от живота,има големи планове за своето бъдеще и точно за това,че е толкова специална ме е страх да не объркам нещо.Ако чувствата и не са каквито са и моите ,всичко ще се срине,ще я загубя като приятел,а това ще ме убие...