.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: Skype :@

Цитирай Първоначално написано от alex4ii
    е допреди малко бях навън с него беше страхотно, прекарах си наистина чудесно .. нищо че бях леко затворничка в колата му за половиин час
    Направо ми се иска да крещя .. много съм щастлива.
    Подхванахме темата и решихме, че ще е по-добре да се правим, че нищо не е станало
    produljavai vse taka :P dano ti varvi za napred
    Pσ ∂σвRє уjαѕєη кrαι, σт кσlкσтσ вєzкRαєη yJαѕ...!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ооо божееее.... помогни им!!! Виж какво ще ти кажа... половината и повече форум искат точно това... без значение скайп...телефон ил икаквото и да е... а ти се оплакваш, че момчето което харесваш те е питало и се е престрашило... лелеееее Е не ви разбирам и това си е!!!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    еми говори с него и си изяснете нещата,ама не по скайп а се разберете да излезнете и говорете

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от relax4o
    Щом го е изтрил след това значи скоро може и в очите да ти го каже, да те пита... Вече ти си знаеш какво да му отговориш. Прави се, че не си го видяла и се дръж постарому...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Re: Skype :@

Цитирай Първоначално написано от alex4ii
    Този скайп прецака всичко ....
    Бяхме си приятели, излизахме и двамата знаехме какво изпитваме, но не искахме да прибързваме докато снощи не ми изтърси по скайп : " Искаш ли да бъдем нещо повече от приятели? " и после естествено го изтри, но беше късно... охх защо не можеше да стане по нормалният начин. Всякаква романтика изчезна
    тва е супер че ти го е казал... не е убил романтиката...вярно в скайп е тъпо да ти го каже...ама излесте и си поговорете и така....
    az sam edna me4tatelka zagubila sebesi.........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си