- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
Този скайп прецака всичко ....![]()
Бяхме си приятели, излизахме и двамата знаехме какво изпитваме, но не искахме да прибързваме докато снощи не ми изтърси по скайп : " Искаш ли да бъдем нещо повече от приятели? " и после естествено го изтри, но беше късно... охх защо не можеше да стане по нормалният начин. Всякаква романтика изчезна![]()
Добре де , че скайпа е тъп и е прецакал всичко , ясно е . Зашо въобще сте стигнали до скайп си е ваша работа . Обаче нали и ти си имала чувства към него (или нещо такова) , какво ти попречи , че ти го е казал по скайп . Някак си , егати трагедията ще го искараш . Като момчето не е било някакво хипер романтично и не можеш да тръгнеш с негоАко наистина искаше да има нещо между вас , какво ти пречеше , как го е казал
![]()
А поредните
БайТоя ти си по тая част
Аз само ще кажа че и двамата сте кифли. Добре де момъка може и да е кроасан.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Щом го е изтрил след това значи скоро може и в очите да ти го каже, да те пита... Вече ти си знаеш какво да му отговориш. Прави се, че не си го видяла и се дръж постарому...
"Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
Карай да върви, пък каквото ще да става...
Първоначално написано от relax4o
+1![]()
Епа той те харесва, ти го харесваш къв е проблема че по скайп ти е казал?
проблема идва там, че изтривайки това което е казал в скайп връща думите си назадПървоначално написано от Waster
![]()
Ооо боже.... Скайп![]()
...
Както казаха някои по-горе,може би е решил,че иска да ти го каже "на живо" ,а не по скайп... Ако след 2-3 дни не ти каже нищо,започни ти темата..
Айде и успех!
абе скайпа ти виновен![]()
може би иска да види как ще реагираш...
но да, по скайпа си е тъпичко...
<N>
е допреди малко бях навън с негобеше страхотно, прекарах си наистина чудесно .. нищо че бях леко затворничка в колата му за половиин час
![]()
Направо ми се иска да крещя .. много съм щастлива.
Подхванахме темата и решихме, че ще е по-добре да се правим, че нищо не е станало![]()
+1Първоначално написано от Jumbie483
Трий тази порочна програма докато не те е завладяла напълно!
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
не е болка за умиране.. все пак и двамата сте били наясно макар и не гласно ;dd
no doubt-don't speak
Еми момчето е върнало думите си назад..ако не си го разбрала,с риск да не загуби приятелството ти.![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
еми..щом се харесвате какъв е проблема че ти е предложил по скайпа... ? на мен мойто гадже по скайпа ми предложине трябва да ти е кофти че ти е предложил по скайпа да сте гаджета...трябва да ти е кеф че те обича и че иска да сте нещо повече от приятели
![]()
Изтрий тъпия скайп и го питай по ай си кю-то
Абсолютно правилноПървоначално написано от vesito13
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Първоначално написано от Dumb
мм дам
![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
тоя скайп е голяма работа, ебало си е майката![]()
<N>
Стига с тоя скайп бе, хора! Излезте подишайте малко въздух![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Да, тряа да е много здухан да те пита по skype..., а ако ти му напишеш ДА след тва ше си пращате много целувкиПървоначално написано от alex4ii
![]()
![]()
![]()