..................Също така той ми пише по Скайп и се оказа,че е наистина много свестен и мил,ама в училище рядко ме заговаря и може би най-дългият ни разговор е от 5-6 изречения...
Аз имах същия случай.Бях 8 клас а той беше 11.По скайпа постоянно ми сваляше звезди,но в учлище бяхме на едно здравей,ама само ако е на кеф.
Убеди се по някакъв начин че той не е като това момче което описах.Разочарованието от нещо за което си се надявала доста боли много.Ако не той,ти го заговаряй,отидете на кафе или някъде заедно,просто така като съученици и приятели и след това ще видиш на къде отиват нещата.На него ако му е приятно с теб,ще пойска да се видите отново и така ще имаш напредък.За това,което ти казват приятелките ти и аз нз.50 на 50 е.Зависи си до голяма степен от човека.Рискувай,после ще съжаляваш,защото не си опитала.От класа имахме три двойки.Две от тях се разделиха и сега едното момче и момиче са просто в перфектните отношения.Другите момче и момиче са в нормални отношения.Другите са още заедно.Според мен направи това което ти искаш,какво от това че ви остават още 5 години.После ще имаш спомени,а няма да се измъчваш и да си казваш"Ееее,защо ли не тръгнах с него,сега можеше да е съвсем различно" не пропускай нещо само защото те е страх какво ще стане след няколко години