преди около година се запознах с едно момиче и от септември 2008 тя е в моя клас. "Прекрасна" е много слаба дума, за да я опиша, но има доста особен характер. Не може да се каже че е затворена но е много дистанцирана - не споделя чувствата си на никой. На мен казва малко повече отколкото на приятелките си, аз винаги й отвръщам със същото и общо взето сме наистина добри приятели. Дотук добре, но тя досега е имала само едно гадже и той е двулична страхлива свиня - познавам го отскоро и вече ми иде да го потроша. Проблемът е, че тя още има силни чувства към това леке, въпреки че той я зарязъл пред целия й бивш клас и я направил за смях...Малко по-висок е от мен и уж минава за мускулест само че ако ми падне ще го смажа, но оставяйки боя настрана не съм сигурен как да постъпя - тя още страда по него, след това което й е сторил се е променила ужасно и въпреки силната ни връзка тя крие много неща от мен- Много съм объркан и нещата се влошиха когато тя разбра за чувствата ми - спряхме да си говорим за цяла седмица и досега се чувствам неловко когато говоря с нея. А тя флиртува и с други момчета, въпреки че никога не се обвързва...
Наистина вече не знам какво да правя - казвам си че сме много различни и че не мога да й помогна да го превъзмогне, но когато погледна в очите й усещам че има ужасно много тъга която държи в себе си и не мога да търпя да я виждам така.