- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпросчета:панталонки,поли ,разширители.
Здрастиии.Пускам си темата тук,защото в козметика и диети май няма да ми отговорят както подобава.![]()
И така,не съм от София,но във петък ще идвам и затова:
1.Кажете ми моля откъде да си купя карирани и раирани панталонки,широки,по възможност бели или червенки. Например бели със сини или черни..линии за оформянето на каре.![]()
И също така..Много,много искам тъмно зелени широки дънки. АМА МНОГО. :> Направо само за това си мисля от няколко дни,хаха.Виждали ли сте :S
И карирани поли? (къси?)
БТВ: не ми казвайте ''секънд хенд'',защото прерових доооста в моя град,а и в София съм гледала в няколко,и няма НИЩО. Или ако сте виждали в някой секънд хенд,къде се намира той точно?
2.Обмислям да си разширявам дупката на ухото. За тази цел ми трябва разширител,нали! И аз искам да си правя флеш 5мм,а сега ми е обикновена дупката.. Какъв разширител ми трябва и откъде да си купя?
И също така искам абокат. От де?
Мерси на отзовалите се. Предварително.![]()
Сори, ама не мога да ти помогна! Но искам само да те питам нещо? Отдавна съм ги загледала тия с "флешовете" и се чудя това не боли ли? Сори за тъпия въпрос, ама търсих и никъде не намерих информация!!!![]()
Карирани панталони имаше едно време в " На Тъмно ", не знам дали още ги продават.
гащи и поли от натъмно нито са скъпи нито нищо
а за флешовете не е работа аз преди имах малак но се отказах да го разширявам повече почнах с шишче щот е подострено резнах го и го лакирах набучваш го и тва е после продалжаваш с нещо по голямо примерно сламка и после си копуваш истинско флешче![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
PYNK, CICI, SMYRT OT NARKOTICI !![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
HEROIN, HEROIN, HEROIN
HEROIN, HEROIN, HEROIN
HEROIN, HEROIN, HEROIN
HEXGIRL E NA HEROIN !
Секънд хендите тряа да се обикалят редовно.Някои зареждат и всеки ден,никога няма едни и същи дрехи.
А хората,дет отговарят са г/д едни и същи
А,ми мерси.![]()
А абокат?
Jamalska,можеш ли да ми кажеш в кои секънд хендс да проверя,някои,в които често се намират хубави дрехи?Моля?
Отговорите на всичките ти въпроси са "на тъмно".
За секънд хенда: на стамболийски, срещу НОИ. Но си струва само ако ходиш в понеделник.
тия панталоните в ''на тъмно'' са ГАДНИ.
ама другаде май няма..
В аптека. Особено една голяяяяма, дето е до Попа - там има всякакви номера и винаги ще ти дадат.Първоначално написано от biohazardd
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Разширител от магазин за пиърс и от Мухоморка. Абокат от аптека, при теб също трябва да има. Знаеш ли какъв размер ти трябва?
mindscan
Мания,виж в нета къде има в сф,няколко са.Покрай гарата има добри секънд хенди,там до автогарата и на спирката на 305 на лъвов мост.Хммм...Шик-шиковете не съм чеквала къде са ги преместили.
Шик шиковете напоследък съкват яко!
аа,да,и в Мухоморка има карирани панталони,виждала съм и в RipCurl.
то и в Теранова съм виждала,ама ти вероятно искаш широки.![]()
Мания има в Люлин, в Силвър Център, а Шик-Шик знам един на Ботев.
mindscan