.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Да ви питам...

...so, хора правя си секс с моя приятел, ама почти всеки път ми изтръпва всичко. И то не е некво изтръпване готино ами си е доста смущаващо и неприятно. Изтръпват ми ръцете и краката, направо не мога да си ги мърдам. Дали е нещо лошо или... незнам.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Просто сменете позата ...

Защо ли все не вярвам на хора,които са регистрирани в деня,на пускането на темата .. ..
    Ами,аз изтръпвам като получа оргазъм.За друго изтръпване не знам..
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Защо ли все не вярвам на хора,които са регистрирани в деня,на пускането на темата .. ..
    Ами,аз изтръпвам като получа оргазъм.За друго изтръпване не знам..
    Аз си имам др. рег ама просто не искам да пиша от него.. тва едва ли бих го нарекла оргазъм, то е някакво неприятно даже..

Аха,окей
    Честно казано не знам от какво може да се получава .Да не е някакво схващане ли.. Пробвайте с друга поза,както каза ЗоРuТу
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Хипервентилация? Много пъшкане и дълбоко дишане могат да доведат до изтръпване на крайниците. Като малки го правехме нарочно - клякаш и започваш да вдишваш дълбоко и да издишваш рязко. Резултата са изтръпнали крайници и лек световъртеж ако станеш рязко.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Хипервентилация? Много пъшкане и дълбоко дишане могат да доведат до изтръпване на крайниците. Като малки го правехме нарочно - клякаш и започваш да вдишваш дълбоко и да издишваш рязко. Резултата са изтръпнали крайници и лек световъртеж ако станеш рязко.
    Наистина може и от това да е..

Re: Да ви питам...

Цитирай Първоначално написано от Fluff
    ...so, хора правя си секс с моя приятел, ама почти всеки път ми изтръпва всичко. И то не е некво изтръпване готино ами си е доста смущаващо и неприятно. Изтръпват ми ръцете и краката, направо не мога да си ги мърдам. Дали е нещо лошо или... незнам.
    И при мен изтръпва вичко, но не ме смущава, даже е прекрасно.Не е лошо.Отпусни се още малко и се отдай на това.Приеми, че усещаш удоволствието по различно от някои жени - усещаш го с мозъка си и това ще ти донесе един невероятен оргазъм.Аз лично се чувствам след такъв акт заредена с енергияи щастлива.

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Това е и на мен ми се е случвало
    Come out, come out wherever you are...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си