Става дума за едно момче,с което сме от съседни класове.Аз го бях забелязала много отдавна,но веднъж лятото като го срещнах не можах да си отлепя очите от него и той направи същото.Малко преди да започнем даскало тази година,той изпрати един негов фр,който ми каза,че това момче има чувства kъм мен,но не знам дали да съм сигурна,че е истина.Аз и момичето,с което бях се държахме леко надуто,все едно не ни пука.И после тя почна да ме филмира,а може и да не е така,че всичко е било бъзик.От както започнахме училище понякога мн явно си личи,че той ме коментира с неговите приятели Той познава и момчета от моя клас,които явно му бяха дали някаква информация за мен,предполагам че и това че съм срамежлива,защото много явно съм го показвала пред тях,защото един от тях ме харесваше...ама това е друга тема.Постоянно се обръща по улиците и ме гледа странно,а понякога просто ме подминава.Когато се разминаваме и неговите приятели,и моите пазим супер неловка тишина. Аз се чудя,че той ако наистина ме харесва би трябвало да направи първата крачка.Имам една приятелка която го познава и каза ,че е много срамежлив,но от поведението му понякога не ми изглежда мн такъв.Аз му имам скайпа и сега като се очертава 12 дни да не го видя, освен ако не се срещнем на улицата,се чудя дали да не му пиша/ама май е малко гадничко в скайп / Не върви да се запознаем на живо тъй като от доста време си разменяме погледи,дори веднъж една приятелка го избъзика нещо и той някъв такъв се изчерви.Хора помогнете,дайте някакъв съвет че не мога повече така.Единственият проблем(който не е малък),е че не знам дали наистина ме харесва или просто си играе с чувствата ми.Сори че малко неясно обясних нещата,ама съм развълнувана...Благодаря за вниманието!

П.C. : мн съм срамежливаааааааааааааааа а

Moderated by slun4ice
т.7 от правилника