- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Избор на преса за коса..
Чудя се как се прави най- добрия избор на преса..Значи, искам W да са малко, освен това да е с керамично покритие и тефлон, освен приставка за изправяне, да има и вафлички, а това бързо загряване даже е голям + според мен. Йонизиращият ефект, не по малко.. Точно за това ми е толкова трудно. Имам преса в момента, но изобщо не съм доволна от нея..
В момента съм се спряла на
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09013842
--> Има доста плюсове, но пък от друга страна, не е толкова нова - може и повечеА и не съм мн сигурна дали има вафлички
Другата е
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09026797
--> За REMINGTON чувам все добри отзиви. Определено има повече +, които компенсират бързото нагвяване. Напвави ми впечатление, че липсва йонизирацият ефект.. Не знам, за какво толкова следя дали има този + .. мисля, че това е за наелекризирането, нали?
И третата
http://www.shehair.bg/index_bg.html
--> По- скъщичка от другите две, но също много ++++...
Какво мислите, и дали можете да ми препоръчате нещо по- добро?
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
Няма да намериш преса, която хем да е с вафлички, хем да изправя качествено и да е с йонизиращ ефект. Обикновено тънките преси изправят най-добре, с най-високи температури са и само те имат възможност за йонизация, но пък те не са със сменяеми плочи. Иначе по темата - никоя от пресите, които си си харесала няма вафлички и според мен третата е най-добрата.
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
Една приятелка има ' Ремингтон ', но не тазо дето ти си показала май, и изправя прекрасно, а косата и става мекичка.
Stay up all night with the stars *
+1 Аз лично не съм имала никоя от тях трите, но мога да ти препоръчам тази, която имам сега- тя изправя перфектно, държи до следващото къпане.Къдри на масури и на мен дълго ми се запазва - Bellissima Creativity (професионална е, препоръчва я стилист Капанов).Няма сменяеми плочи до 200 градуса загрява за около 1-2 минути, има йонизиращ ефект.Първоначално написано от YourFavoriteMistake
Много е добра...
![]()
![]()
![]()
Забелязвам , че и трите преси който си показала са над 100лв ,демек скъпи .. И оставам с впечатлението , че си мислиш , че колкото е по - скъпа толкова по - хубаво .. Нито една от пресите мисля не беше на Braun , Philips ili Babyliss /или там квото е / , голяма грешка от твоя страна , че не си се ориентирала повече към тези марки преси.. Вместо да ги гледаш в интеренер по - хубаво иди в някой магазин и си избери .. Аз за моята преса никой не съм питала , отидох видях , РАЗГЛЕДАХ , обесниха ми , препоръчаха и от пресата ми съм 110% доволна .. Въпреки това няма да спомена марка , тъй като вече има по -нови модели от нея
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ами значи и аз се чудя каква да си взема. Една моя приятелка има с пара някаква и косата не се гори толкова. Отиди в магазин и попитай.![]()
![]()
Техномаркет или Метро,примерно. Ще те насочат. А най-добре отиди при фризьора си и го попитай.
Има ''нередовни'',които няма да ти кажат нищо за да ти вземат паричките. Не бързай,за да можеш да направиш по-правилен избор,въпреки че това не е гаранция. Успех!
![]()
![]()
![]()
cvetinka95, с какви приставки е пресата? Харесват ми характеристиките й.
anyfany2 аз пък съм чувала, че пресите с пара са по вредни. И съм съгласна с теб, че могат да ми предложат някоя, колкото да си я отикат и за оборот, по тази причина не бих се доверила на продавач! Точно за това се интересувам от отзивите за пресите..
Колкото до поста на sladkish_14 - с грешно впечатление си останала. Не мисля, че по- скъпото е по- качествено. Но не бих си и взела някоя от 20 лева примерно, колкото и да ми я хвалят. За марката Филипс - това е първия линк, а за Babyliss до сега не съм чувала, нито съм попаднала на отзиви, а доста се ровя из нета по темата. Това, че питам тук, не значи непременно, че съм спряла да се ровя и да се интересувам! :P
YourFavoriteMistake, забелязах, че такава комбинация няма.. Благодаря ти! И на мен лично третата, от тези, които съм показала ми допада, като че най- много, но ми е леко скъпичкаЕ бих ги дала, при положение, че ползвам преса през ден почти, а от моята скапана преса, косата ми доста се промени .... За това, имам нужда от нещо по -добро + повече маски и се надявам, че ще се възтанови
![]()
но знае, че има дом.
оо дам, и аз съм с Белисимата и съм на 100% доволна от нея. Изправя и загравя бързо, държи много време и интересното е, че дори при влажно време не ми се накъдря вече косата. А иначе понеже видях, че и авторката пита точно за нея - няма приставки, само за изправяне е, с йонизация, керамична, с още някакво покритие, около 90 лв. май беше (в зависимост вече от магазина).Първоначално написано от cvetinka95
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
Първоначално написано от bloodyF
Еми влизаш в някакъв магазин където продават такива уреди и казваш преса за изправяне на коса - Сунаши, http://prikachi.com/files/707920r.jpg ето това нещо представлява. И аз съм много доволна от неяАма естествено не я ползвам всеки ден, защото каквато и да е пресата, след всекидневно ползване косата става на леш
![]()
Моята преса е на Karina, нямам представа каква е марката, но ми я беше препоръчала моята фризьорка! Струва 150 лв, загрява за 30-40 секунди ии има йонофорезно покритие /дано да не бъркам, а и да бъркам - извинявам се/! Косата ми е чуплива, и то много, и се изправих за около 15 мин - ЦЯЛАТА КОСА![]()
![]()
!!! М/у др има и диск, на които има показани някви прически, но още не съм го гледала!
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
CaribbeanGirl, ако не е нахално, дали би могла да качиш някъде съдържанието на диска, че ми е интересно какви прически има![]()
но знае, че има дом.
Аз имам тази на Ремингтон,но е малко по-тънкия вариант-иначе е същата-покритие и т.н.
Вярно няма йонизиращ ефект,но нито 1 път не ми се е наелектирзирала косата.Купих си я началото на Януари месец,изправям си най-често бретона,защото съм 1 смяна и нямам много време.Иначе за 10-15 мин си изправям косата-до средата на гърба е.
Също така има диск към нея,може и да къдри(букли) които стават невероятни,и като се накъдриш косата блести(то на етикета си пишеше,че след изправяне/къдрене се придава блясък,но при къдрици си личи повече).
Общо взето много съм доволна от тази преса-загрява до 200 градуса за около 1 мин.
Може също така да си завиваш само крайчетата на косата,да увиеш кичур около форкет и става много готино,но си е играчка.![]()
Аз съм за втората.Имам същата,но тънкия вариянт.Е уникаланта е!Йонизиращият ефект е глупост, повярвай ми.Точно с преси се занимавах декември месец и се позапознах с нещата.КОлкото до загряването- докато станеш да си вземеш четката за коса и тя вече ще е загряла.Не смятам че е бавна.Колкото до вафлички.. няма да намериш добра преса + вафлички. Тази на ремингтън има за букли