- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да опитам ли?
Значи имам един съсед. Той е рокер и има мотор и е мнгоо готин. Само че е по-голям от мен - на 30 е и казват, че "сменя жените като носни кърпички". Аз много го харесвам, а той ми намига всеки път като се видим и ме кани на разходка с мотора![]()
![]()
Дали да отида? Мислите ли, че имам някакъв шанс с него? Брат ми смята, че е готин също, но ми каза, че е мног голям за мене![]()
Ти на колко си ?!?
По-скоро ти намига да
се качиш на "мотора"[/u]
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
ами кажи на колко си де? Ако си под 18 - да, мнооооого е голям, по-добре го забрави!!!!!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ебаваш ли се? сериозно, на колко си?
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Почти на 16 съм. След 3 месеца ги навършвам![]()
Предишното ми гадже бе на 25, ама мноо се обичах ме![]()
Аз наистина много го харесвам! Мисля, че дори съм влюбена.
учи си уроците, имаш време за 30 годишни.
голям ли му е маторя ? ...![]()
![]()
Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali
е*авка![]()
Не е ебавка! Всичките ми приятелки ходят с над 20 годищни, даже над 25 и ми се смееха, че се занимавам само с малки![]()
А мотора му е голям и черен. Хромиран с седалка с ресни![]()
Ами той и брат ми така каза за уроците, но неговото гадже в момента е на 17. Брат ми е на 27 и досега не е имал гадже над 20.
представи си къв е задръстен че не може да излъже някоя по голяма... да няма и той маторПървоначално написано от AkyJLyMaTop4e
Не, той има кола. Родителите ни му купиха Ауди С4 кабрио![]()
Не е задръстен! Просто ги харесва по-малки, казва, че след 20 стават много меркантилилни.
мм те на 17 като видят кола и им светват очите, и на мен таки ми светват след едни други неща. ама за 27 годишен трябва да мисли за сериозни неща вече...
Струва ми се,че ти само заради мотора искаш да тръгнеш с него..
боже, колко си проницателна.Първоначално написано от LovEsIckk
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Темата определено е еб**ка![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
И на мен така ми се струваПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Многооо е голям за тебе! Не се занимавай изобщо, за да няма после тема "Бременна ли съм" ;dd
Тая тема ми се струва ебавка...
Или тва семейство е събирателно на моята "анти-ценностна система "![]()
![]()
![]()
Подкрепям \Първоначално написано от LovelyGirl
/
Темата е ебавка.. все пак.. надявам се, че няма толкова тъпи същества на този свят..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър