.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Идея за отбелязване на 4 месеца...

Хей-хей!
    Имам една голяма молба към всички идейни посетители на форума. Хора, моля ви, дайте някви идеи - искам да направя нещо специално за приятеля си по случай 4те месеца, които правим от както тръгнахме. До сега не съм отбелязвала по никакъв начин тези "годишнини" но сега имам огромното желание да му покажа колко го обичам и колко той е важен за мен. Разбира се имам някакви идеи горе-долу какво да направя, но имам чувството, че са доста глупави и обикновени. Моля тези, които имат по-абстрактно мислене и оригинални идеи да дадат някакви интересни предложения... както за самото огбелязване, така и за някакъв подарък. Искам да е нещо оригинално, нестандартно и запомнящо се .... хах "само това" ...

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Що не го поканишна вечеря у вас и не му направиш некакви обикновени, но специални кюфтета, или може пържолки нещо..
    Ей тинестандартно.
    Хората почти не се усещат, че тия обикновени ястия са по-шик

А вече.. другото.. което го имат за нестандартно, е възможно най-тривиалното нещо, измисляно някога.

аз на моя му подарих вечеря с МОЙТО семейство ама небеше на 4-тия ами на 7-мия горкия ми той толкова се бе шашнал
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pam1
    аз на моя му подарих вечеря с МОЙТО семейство ама небеше на 4-тия ами на 7-мия горкия ми той толкова се бе шашнал
    Хахахахаха - тоя номер ми го врътнаха и на менМа аз изненадах всички, като изтърсих една голяма глупост, та майка й после половин година ми го натяква))
    А на въпроса - отидете някъде заедно, само двамата и прекарайте вечерта или уикенда сами. При нас се получава страхотно.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    4 месеца са си сериозно ходене.
    Купи 2 кутийки презервативи и пращай родителите си на театър.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Що не го поканишна вечеря у вас и не му направиш некакви обикновени, но специални кюфтета, или може пържолки нещо..
    Ей тинестандартно.
    Хората почти не се усещат, че тия обикновени ястия са по-шик

А вече.. другото.. което го имат за нестандартно, е възможно най-тривиалното нещо, измисляно някога.
    +1 а и свещите да не забравиш...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Само на мен ли празнуването на месеци ми се струва глупаво? Все едно празнувате че: "Ура! Изтърпяхме се 2/3/9 месеца." Не ви ли омръзва? Всеки месец да мислите за подаръци, изненади и прочие. Така когато дойде първата годишнина вече няма да ви прави впечатление
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    somewhere over the rainbow
    Аз съм за 4 кюфтета.

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Само на мен ли празнуването на месеци ми се струва глупаво? Все едно празнувате че: "Ура! Изтърпяхме се 2/3/9 месеца." Не ви ли омръзва? Всеки месец да мислите за подаръци, изненади и прочие. Така когато дойде първата годишнина вече няма да ви прави впечатление
    Да и аз така мисля. Никога не сме празнували с моя приятел на месеци. Наистина е глупаво.

1 не мисля че е глупаво да се отпразнува времето прекарано с човек който обичаш.
    по темата: може да си направите пикник или да отидете в някой друг град и да се разходите, да хапнете в някой ресторант или пицария . не е задължително да е нещо особено просто да сте заедно и то сам денят ще стане специялен и запомнящ се

отидете в вас , изпрати родителитети някаде на кино или театър , купете си едно романтично DVD филмче поръчайте си храна от някой ресторант/пицария и сте готови пък може да добавиш пуканки към филма
    [/url]

отидете в вас , изпрати родителитети някаде на кино или театър , купете си едно романтично DVD филмче поръчайте си храна от някой ресторант/пицария и сте готови пък може да добавиш пуканки към филма
    [/url]

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от IronLady
    1 не мисля че е глупаво да се отпразнува времето прекарано с човек който обичаш.
    По тази логика дай да празнуваме всеки ден а? "Браво миличко, ходим от 12 дни. ЧЕСТИТО!!!"

Луди всякакви.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от IronLady
    По тази логика дай да празнуваме всеки ден а? "Браво миличко, ходим от 12 дни. ЧЕСТИТО!!!"

Луди всякакви.
    "Обичаме се с милото от 2 дни" цепи мрака

Град
    ForSaken city (:
    Подари му се .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си