- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Първи Април
Здравейте ! Искам да попитам какви първоаприлски шеги сте правили на близки и приятели ! Аз искам да направя някакъв номер на нашите ама не знам какъв да е ! Ако имате някоя забавна идея от някъде или посто въображение ....Мерси предварително
![]()
Стига с тия малоумни американски "празници" !!!
Don't tell me what I can or can't do !
Какво е малоумното на праздника както и кое му е американското?Първоначално написано от Boyd
Praznika vaobste ne e maloumen ! Naprotiv mnogo e zabaven ! I ne e amerikanski ! Idva ot dreven Rim ! Kato ne ste zapoznati , molq pone ne pishete gluposti i ne zablujdavaite ostanalite !![]()
Ох... как го измисли, че е от Древен Рим?
Ami moje da proverite ! Az sam nova tuk ama vse pak gledam da sam sigurna predi da napi6a nqkoi FAKT ! Taka 4e : parvo 4etete pak posle mi kazvaite koe otkade idva !![]()
Няма какво да се смееш , "празДник" пишат руснаци или хора , които от дълго време изучават руски език. На руски думата празДник е равнозначна на българската празник.Първоначално написано от bloodyF
Envoi moi ! ;]
Кажи на майка ти , че си бременнаДано успееш да оживееш за да и кажеш , че е първоаприлска шега
![]()
Кефи ме 1-ви април,щото попринцип като излъжа и ме хванат нямам оправдание,а на тоя ден си лъжа всички и се оправдавам с деня.Иначе миналата година майка ми каза че ще закъснее и няма да си дойде за вечеря и да кажа на баща ми и той като ме пита знам ли майка ми ще се прибере ли или да и звънне и аз му викам"тя каза че ще ходи на дискотека с нейния колега и с още там няква компания" и той веднага и звънна и после ми четоха малко конско де...![]()
още една тема, ако обичате![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Priberi se pian v kushti i im kaji che si spechelil jackpota na tototoi im pokoaji deset kinta
![]()