.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Моя живот... моя сапунен сериал ?

...
    Life is simple we make choices and never look back.

Град
    PlD ;]
    ммм според мен трябва просто да продължиш напред.. тя не знае явно какво иска

no doubt-don't speak

Голям фен
    moqt savet e drug. pogovori s neq i izqsnete ne6tata.nqma smisal da izpadate v zabluda zatova si pogovorete za tova i se izqsnete.ako za v bude6te tq 6te zaminava v drug gradi ti kaje 4e nqma da se polu4i togava prodalji jivota si v tursene na istinskata lubov. Vuv vseki slu4ei ti jelaq mnogo kusmet bratle
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Град
    София
    Няма какво да ни питаш, ами се хвърляй в дълбоките води с главата напред - може и нищо да не излезе, но струва ли си да пропуснеш шанса си за щастливи мигове? Най-вероятно няма да е дълготрайна връзката ви (ако въобще има нещо), но един кратък и бурен "роман" с нея ще ти е от полза. Все пак е казано: "Вземи си кака, да те отрака."

А според мен мацката- хем я сърби,хем я боли!Ти ясно си и показал чувствата си към нея,а тя (до колкото разбрах по думите ти)си играе с тях!При условие,че тя е обвързана се "задявате"толкова време...Ти би трябвало да си извадиш мнение за нея,и да се запиташ дали би искал да имаш връзка с такъв човек,като не изключваме възможността,че на теб няма да ти "изиграе" същия номер,имайки в предвид годините на които сте,естествено!

А според мен мацката- хем я сърби,хем я боли!
    Да затова винаги когато се сетя за Нея се сещам за една песен по скоро 2 реда от една песен Katy perry - Hot n Cold

You, you don't really wanna stay, no
    You, but you don't really wanna go, oh

незнам какво иска вече оставих всичко в неините ръце изморих се да се опитвам да я убедя че си струвам риска явно няма да ме чуе но защо след като е решила че нетрябва да сме повече от приятели продължава да ме обърква незнам на момент имам чувството че иска да я прегърна успокоя в други да стоя далеч едни такива двусмислени сигнали на които незнам как да реагирам

Няма какво да ни питаш, ами се хвърляй в дълбоките води с главата напред - може и нищо да не излезе, но струва ли си да пропуснеш шанса си за щастливи мигове? Най-вероятно няма да е дълготрайна връзката ви (ако въобще има нещо), но един кратък и бурен "роман" с нея ще ти е от полза. Все пак е казано: "Вземи си кака, да те отрака."
    Да ок аз ще се хвърля ще затъна още повече и тогава какво да правя като тя ми каже че неможе да е с мен колкото повече се впускам в тази история толкова по гадно ми става като си помисля че мога да я загубя

Неискъм да продължавам да се самонаранявам но неискам и да я забравя немога просто на моменти като видя из центара на града двоики как са щастливи и тн се чудя с какво заслужих аз точно такава връзка защо всичко неможеше да е лесно и приятно

ммм според мен трябва просто да продължиш напред.. тя не знае явно какво иска
    Добре ако предположим реша да продължа напред как да се държа като я видя ако пак ме хване за ръка или ме докосне да се дръпна ли или да се правя че незабелязвам как да постъпя

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lonelysoul
    Да ок аз ще се хвърля ще затъна още повече и тогава какво да правя като тя ми каже че неможе да е с мен колкото повече се впускам в тази история толкова по гадно ми става като си помисля че мога да я загубя

Неискъм да продължавам да се самонаранявам но неискам и да я забравя немога просто на моменти като видя из центара на града двоики как са щастливи и тн се чудя с какво заслужих аз точно такава връзка защо всичко неможеше да е лесно и приятно
    Е това е рискът - да изживееш мига, рискувайки по-късно да боли, или да го пропуснеш, за да се опазиш от разочарования. Ти избираш! Не мисли, че щастливите двойки, които виждаш, не са платили цената за това щастие.

И аз мисля като теб... Като си имаш гадже трябва да ти лепят стикер на предното стъкло (челото). Съжалявам не се сдържах. Според мен трябва да я забравиш и да продължиш напред.

моя съвет е да рискуваш сега,докато можеш защото после ще дойде един момент в който тя ще е много дале4 от теб и ти ще си умираш от яд 4е не си действал когато си можел и ще даваш вси4ко за да я видиш и гушнеш поне още един път,ако ще да е само за един миг.така 4е действай сега-после ще боли,но поне ще си имаш хубавите спомени за нея и ще знаеш 4е си направил вси4ко по силите си
    I can't stop myself from loving you <3

Сега или никога. Не испускай възможноста за да си с нея. После ще съжаляваш, че не си бил с нея. Ще боли като се разделите, но поне ще ти останат миговете с нея и прекрасното чувството.

Супер фен
    Съгласна съм с Manenkoto.

btw Моля те,слагай запетаи в края на изреченията или поне ги отделяй някак си.Дразнещо е ^^

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от Gary

+1

ще намериш щастието си с друга
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

гледай напред

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Тя си има приятел, а се задява с теб.. Откъде си сигурен, че ако се получи между вас, няма да си на мястото на сегашния й приятел? Тя явно е от неверните, които не могат да са с един човек, а им трябва разнообразие. Дразнят ме такива, съвета ми е да не се занимаваш.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

гледай напред
    точно това смятам да направя няма да я притискам да бъде с мен но знам че тя има чувства към мен ще я оставя или да осъзнае сама че иска да бъде с мен или ме остави намира но не и в сегашното положение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си