.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Забивката в събота вечер или...

Blagodarq predvaritelno na vsi4ki
    Taka na 17 godini sam,predi 2 sedmici izleznahme v kompaniq,az sam po4ti nova tam no se poznavame...tam e mom4eto koeto haresvam,parvo bqhme na doma6en kupon posle na diskoteka...s tova mom4e sme se zaribqvali predi,dori mi kaza 4e me haresva,no togava az hodih s edin drug...i... no sega sam luda po nego i se zaribqvhme ...vaprosnata ve4er bqh s nego cqla ve4er...celuvahme se...razhojdahme se..bqhme zaedno...sled tova vsi4ko sqka6 be do tuk..sprq da mi pi6e,da iska da izlizame,daji se mnogo gadno...i vsi4ki mi kazvat 4e e s men zaradi sexa...drugi mi kazvat 4e se darji tapo,za6toto mu "ti4am sled g*za" toest pi6a mu,zvanq mu...pone prez den,tarsq go neprekasnoto i mi kazvat dai opciq"nedostapna" taka iskam saveti ot vas,dali e s men samo za sexa...ili dori da e...koeto e 60 % sigorno..kakvo da parvq sega..kak taka nedostapna...za6toto vsi4ki tvardqt..taka e za6toto ti za nego si svalena ve4e...za6toto mu "ti4a6 zad g*za"..spri i pak 6te tragne sled teb... Tarsq saveti naistina i blagodarq mnogo

т.7 - от 2 април - теми и мнения написани на латиница ще бъдат автоматично изтривани
    hottie

Ох! Майко България ...

Град
    PlD ;]
    не си струва усилията изобщо мен ако питаш.. и все пак щом си толкова зарибена,на мен лично по ми допада опцията " недостъпна " ..

П.С. ти сама казваш,че е сигурно 60%,че е с теб не заради самата теб.. мисля,че сама можеш да стигнеш до правилното решение..

no doubt-don't speak

Цитирай Първоначално написано от HelSy
    не си струва усилията изобщо мен ако питаш.. и все пак щом си толкова зарибена,на мен лично по ми допада опцията " недостъпна " ..

П.С. ти сама казваш,че е сигурно 60%,че е с теб не заради самата теб.. мисля,че сама можеш да стигнеш до правилното решение..

Blagodarq ti mnogo
    No vaprosa e tam,che iskam da opitam...neshto..smisal takav da vidq dali ima rezultat...zashtoto ako ne opitam posle postoqnno shte si vikam"A mojeshe da se poluchi"

Е как изчисли,че са 60 % .По-добре не се занимавай с него.Той,ако беше сериозен нямаше да седържи така с теб.Разбирам да се прави нанедостъпен,но чак да се държи гадно..вече е прекалено.Не си хаби нервите с този човек,защото според мен няма да излезе нищо добро
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Е как изчисли,че са 60 % .По-добре не се занимавай с него.Той,ако беше сериозен нямаше да седържи така с теб.Разбирам да се прави нанедостъпен,но чак да се държи гадно..вече е прекалено.Не си хаби нервите с този човек,защото според мен няма да излезе нищо добро

Prava si mnogo...i vapreki vsi4ko iskam da opitam iskam :S .. prosto pitam za nachina.... a inache...nito mi pi6e...ot vqtar na dajd se se6ta...a kat se vidim.. samo...

Blagodarq i za tvoeto mnenie

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ostavi go,ima tolkova mn drygi
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен
    Град
    София
    От личен опит - с такива до никъде не се стига ! По-добре го остави, не се занимавай. Или следващия път като се видите не му обръщай внимание, не му позволявай нищо ... ще му стане тъпо и ще се усети. Ама такива са ми ясни, нищо сериозно не очаквай, само ще ти е гадно после.

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от Jingles
    Съвета ми е: Прочети от някъде "Как да се самоубия?" и просто изпълни инструкцийте
    По лесно е да кажеш "венитее"

Цитирай Първоначално написано от NightFairy
    От личен опит - с такива до никъде не се стига ! По-добре го остави, не се занимавай. Или следващия път като се видите не му обръщай внимание, не му позволявай нищо ... ще му стане тъпо и ще се усети. Ама такива са ми ясни, нищо сериозно не очаквай, само ще ти е гадно после.
    blagodarq mnogo..
    imenno az predi kato ne go tarseh..toi postoqnno mi pisheshe,iskashe da izlizame i t.n...ama sega az postoqnno go tarsq..po kakavto i da bilo nachin...
    mai shte trqbva da se pravq naistina na nedostapna :S
    Blagodarq na vsichki pak

Голям фен
    По-добре не си губи времето с такъв като него.Не знае какво иска,дали изобщо иска нещо с теб.От личен опит ти казвам да бягаш далеч от него.Играе си с теб.

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Спри да го търсиш и си намери др занимание
    1.Ако е с теб само заради секс, покажи му че и за теб е било така и не ти пука за него.
    2.Ако той просто се прави на интересен, щото си мисли че си "свалена" вече, докажи му че нищо не знае за теб и трябва да се помъчи повече, за да те има.
    3.Има една стара мисъл 'Жената е сянка, гониш ли я бяга, бягаш ли - гони те" мене да питате важи за всички, не само за жените

Цитирай Първоначално написано от FreeSpirit
    Спри да го търсиш и си намери др занимание
    1.Ако е с теб само заради секс, покажи му че и за теб е било така и не ти пука за него.
    2.Ако той просто се прави на интересен, щото си мисли че си "свалена" вече, докажи му че нищо не знае за теб и трябва да се помъчи повече, за да те има.
    3.Има една стара мисъл 'Жената е сянка, гониш ли я бяга, бягаш ли - гони те" мене да питате важи за всички, не само за жените
    Mai naistina trqbva da spra da go tarsq,a kogato se vidim da mu obrashtam malko vnimanie...

Град
    Димитровград-Eggenfelden

Re: Забивката в събота вечер или...

Цитирай Първоначално написано от neshtogoreshto77
    Blagodarq predvaritelno na vsi4ki
    Taka na 17 godini sam,predi 2 sedmici izleznahme v kompaniq,az sam po4ti nova tam no se poznavame...tam e mom4eto koeto haresvam,parvo bqhme na doma6en kupon posle na diskoteka...s tova mom4e sme se zaribqvali predi,dori mi kaza 4e me haresva,no togava az hodih s edin drug...i... no sega sam luda po nego i se zaribqvhme ...vaprosnata ve4er bqh s nego cqla ve4er...celuvahme se...razhojdahme se..bqhme zaedno...sled tova vsi4ko sqka6 be do tuk..sprq da mi pi6e,da iska da izlizame,daji se mnogo gadno...i vsi4ki mi kazvat 4e e s men zaradi sexa...drugi mi kazvat 4e se darji tapo,za6toto mu "ti4am sled g*za" toest pi6a mu,zvanq mu...pone prez den,tarsq go neprekasnoto i mi kazvat dai opciq"nedostapna" taka iskam saveti ot vas,dali e s men samo za sexa...ili dori da e...koeto e 60 % sigorno..kakvo da parvq sega..kak taka nedostapna...za6toto vsi4ki tvardqt..taka e za6toto ti za nego si svalena ve4e...za6toto mu "ti4a6 zad g*za"..spri i pak 6te tragne sled teb... Tarsq saveti naistina i blagodarq mnogo

т.7 - от 2 април - теми и мнения написани на латиница ще бъдат автоматично изтривани
    hottie

Аз за това съм на мнение,че не трябва да се прибързва с секса.За възраста специално.

Фен Аватара на LiL_MeoW
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl

според мен е използвала сложна система от формули + няколко смс-а към някой от операторите предлагащи услуга от рода "дали сме един за друг" примерно.

А по темата ... скъпа кви са тея недостъпни мъже, кажи му квото там имаш да му казваш и приключи с въпроса не е единственият мъж на планетата

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не знам само аз ли съм така, но видя ли мнение на шльокавица не го чета изобщо. Може и да е нещо смислено, но не си правя труда.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Давай на опция -недостъпна
    И ние пък от къде да знаем дали иска да е с теб само заради секса...

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Давай на опция -недостъпна
    И ние пък от къде да знаем дали иска да е с теб само заради секса...
    taka i shte napravq mila....srry za ezika no komputara mi e precakan...
    znachi spiram da mu pisha,spiram da mu zvanq...izlezem li malko vnimanie i dotam vsichko...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Е ти сама си отговаряш на въпроса... Който и от двата варианта да е пак не е добре за теб...моето мнение е да го оставиш на мира и ако наистина има все още чувства към теб ще се върне... повярвай ми изпитано е...

Град
    Shadow City
    "Събота излизам, търся мацка във ръката с гума"

ъъ да последното мнение беше доста актуално ОМГ а по темата, странно ще е да го търсиш и един ден се появяваш и не го и поглеждаш - 1во не е лесно и 2ро вероятно ще разбере, че е нарочно, няма какво да му доказваш на този етап, защото вече си му показала (т.е той се мисли за ДЪ МЕН), ако ти се играят такива игрички недостъпен или свободен се занимавай те нямат край.. ако не просто не му обръщай някакво специално внимание и си търси някой СВЕСТЕН...

За 17-годишна ще излезнеш доста глупава ако до сега сама не си се осъзнала... Приятелите ти казват, че той е с тебе само заради секса, а и ти 60% си сигурна, че е така... тогава кво искаш.. да си поредната му курва ли?! Просто не си заслужава.. остави го и си гледай живота..

Blagodarq mnogo na vsichki

Цитирай Първоначално написано от Enough
    Ох! Майко България ...
    Шах с пешката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си