- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредната лигла, която не знае какво иска.. или пък не??
Аз донякъде разбрах за кво стаа дума.Ама малко странно е написано всичко.Ще подкрепя другите,които казват,че си лигла.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Ама чакай сега... Ние не сме на отбори дали съм лигла или неПросто исках заглавието да е по-атрактивно, защото много от хората, които пишат тук (без да искам да обидя никого) наистина са лигли и не знаят какво искат
Аз смятам, че моят проблем е сериозен и точно затова искам помощ от по-сериозната част на мембърите...
А това, че стилът ми е различен и оригинален нима ме прави лигла??Или пък това, че ти не разбираш качествата, които проявявам, пишейки тук?? Хмм, замисли се над въпросите ми, моля те...
![]()
ПП. Съжалявам, че ставам все по-заядлива и по-заядлива, ама явно друг начин няма...![]()
Ох,виж сега,според мен това момче е загоряло пуберче и не му пука за теб!Всъщност не знам,не го познавам,но просто мисля така защото е в такава възраст...Наистина трябва на всяка цена да поговорите и да го попиташ какво иска той от теб,има ли чувства,и трябва да му кажеш какво чувстваш ти,НО първо ще го попиташ ти и той,ако не ти отговори ,смутолеви нещо,ако ти отговори че иска секс и някакви такива,не се унижавай повече и не му казвай какво чувствах ти!!!Когато той порасне ще е на друг акъл,но кой знае къде вече ще си ти,къде ще е той...
P.С.Между другото наистина си по-интелигиентна от половината хора,да не кажа повече от половината в тоя форум![]()
Don't worry,be happy!![]()
![]()
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
Ами ние току що говорихме... Той сега е в другия си апартамент (който е извън града) и някакво ми се прави на затъпен... Въобще не знам каквоо да правя... Мисля, че този разговор не е за по телефона, а се руша отвътре, защото все си мисля лоши неща, без да е сигурно какъв ще е изхода и просто...![]()
Определено не е за телефона!Когато си дойде,няма да ти кажа успех,защото мисля че ще бъдеш достатъчно уверена.Моля те,замисли се над предишия ми пост,дръж се на положение ,когато говориш с него
![]()
![]()
Поиграх си да прочета цялата тема до последната страница и след това да ти предоставя и моето предложение за решението на проблема ти.
Доста от предишните изказваха какви ли не мнения но много малко (според мен) дадоха евентуална опция и те посъветваха какво да направиш за да разбереш какво иска въпросния съученик.
Това, че е от месните богаташчета определено покачва трудността на задачата ти, защото както сама каза, той мисли че всичко ще му идва наготово както и парите. Точно поради това трабва да му привлечеш вниманието и да го заинтересоваш толкова много, че да забрави и за пари и за всичко останало, да забрави дори и за най-голямото си хоби - футбола.. Това е момента в който трябва да започнеш да му прилагаш така наречениете "женски трикове" да го съблазниш напълно.
Ако успееш да направиш това олесняваш задачата си наполовина дори и повече (приблизително 65-70%, защото при малките момчета на тази възраст в главата им са игри, футбол, пари, секс, не мислят толкова трезво и използват едва ли не 5% от мозъка си) та след като го привлечеш, останалото което трябва да направиш, тези 25% които остават за да го спечелиш е просто да не му даваш да те обарва, да не му позволяваш толкова. След това вече когато напълно е хлътнал по теб, почакай още малко, но не повече от седмица (просто го дръж в напрение за да види, че има по важни неща в живота от парите) за да заспива с мисълта за теб и да се сабужда с мисълта за теб и постоянно да те мисли, можеш да се опиташ да проведеш 1 разговор с него и повярвай ми- ако захапе куката и хлътне толкова, определено ще можеш да говориш с него, а не да се лигави и да не може да се проведе разговор с него. Тогава вече нали трябва да го питаш какво мисли за теб, да му кажеш че ти е симпатичен, че си му позволявала да те опипва понеже ти е било приятно, а не че си като другите момичета които на по 12-13 години започват да водят полов живот.
След това вече щом той е хлътнал толкова много по теб ще ти предложи, а дори може да ти предложи и преди да се опиташ да говориш с него, трябва само да му кажеш: ще си помисля малко и след ден-два да му кажеш "ДА" и сте официални гаджета без да има таини и такива работи.
И понеже виждам, че не си някаква лигла, както повече казаха, и както the rocky каза, че пишеш по-грамотно от целия форум, и разсъждаваш добре, и знаеш какво искаш - искаш въпросното момче, и затова ще ти дам един съвет:
Недей повече като го срещнеш да гледащ как да се измъкнеш от ситуацията а оставай докрай в "боя" защото не знаеш как може да свърши.
А и още едно нещо - попринцип ако нещата не тръгнат с това момче, ако не се получат го забрави и ако някой батко от порядъка на 2-3 години по-голям от теб ти хареса можеш да пробваш с него, защото по-големите момчета разсъждават по-добре.
Е има изключения но са често срещани.
Пожелавам ти успех с момчето от твоя клас и дано да сполучиш.
Заслужаваш го![]()
Успех.![]()
Радвам се, че си решила да направиш така.Първоначално написано от XiPiXoPiGiRL
Айде успех![]()
дръж ни в течение...ако може де
![]()
Първоначално написано от AtlantidaLove
![]()
Да, дръж ни в течение. Сигурна съм, че ще си уверена и си мисля, че ще се получи нещо между вас и всичко ще е наред.
P.S. Момиче съм![]()
Лигла не си, дори с много изказвания изглеждаш зряла за възраста си..Малка си това е факт. Когато пораснеш още година,две,три всичко ще се промени..(говоря за това че те оплюват избягват и тн в училище ).От момчето не очаквай много, на 14 години (ако е колкото теб) не можеш да очакваш от него сериозност,внимание,нежнос т и тн..Ще тръгнете за ден два после ще му омръзнеш и ще каже на някой приятел да ти каже че те къса.. Ще страдаш тройно след това. Изчакай още малко и тогава мисли за гаджета, има време за всичко.![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Разбира се, разбира се... Вие и да не искате аз тук ще си изливам болките и радостите свързани с този човек Даже сигурно ще ви досадя малко или много, но какво да се прави :P
Та такааа... От него ни вест, ни кост... Мисля, че се прави на "мистър недостъпен" и ми е малко тъпо, но не му се сърдя...
ПП. Утре заминавам за София и няма да пиша известно време. Моля ви да не оспамите иначе (почти) мирната ми и (донякъде) спокойната темичка![]()
Знам, че тези, които ме подкрепят, няма да го направят, но аз моля предимно останалите, които ме смятат за лигава![]()
^^
Едит: Току що ми звънна, каза че решавал зад по математика(То и аз с това се занимавах до сега де) И бил много зает
Няма да го безпокоя повече за днес, той ако ми звънне е друг въпрос
![]()
Такам първо честито Waster ние сме лошите в сериалаПървоначално написано от XiPiXoPiGiRL
![]()
Второ прочетох ти темата, дадох мнение по въпроса и както вече казах като не ти харесва мнението ми игнорирай го!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
аз усещам че ти си няква кифла и искаш да ми дадеш голи снимки в банятаПървоначално написано от Iv4eTy
![]()
Ем да ама явно не си достатъчно настоятелен, тя още нямала такива снимки. Но ти не се отчайвай! Може пък да й въздействашПървоначално написано от Waster
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
какво стана?![]()
Хаха... няма ли да ме оставите на мира? Това, че нямате какво да правите, не значи, че трябва да ми пълните темата с вашите глупави теории и "оригинални" разсъждения... Тях си ги пазете за пред тайфата, защото пред компютъра всеки има голяма уста, ама кой знае какви "кифли" и кроасани сте на бял свят...![]()
![]()
Ами от разговора насам нищо... Сега се чудя дали да споделя с един човек, който е близък с двама ни и него го познава много добре (т.е. ще прецени действията му и ще се пробва да помогне) или пък не, защото може да му сподели притесненията ми...Първоначално написано от AtlantidaLove
Айде само да не даваш определения, че като знам какви са 14 годишните..... Гледай си там любовната история и остави другите да си бъдат каквито искат![]()