.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 103
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Айде само да не даваш определения, че като знам какви са 14 годишните..... Гледай си там любовната история и остави другите да си бъдат каквито искат
    Хайде млъкни,бе,че вече ми писна от теб!Като не помагаш поне не пречи!Кой знае ти каква си,та говориш така за момичето!Изчезни,ако обичаш!

ON:Ами да,няма да е зле да споделиш,но внимавай с кого
    Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
    http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg

Град
    между две женски бедра....
    Цитирай Първоначално написано от AtlantidaLove
    Айде само да не даваш определения, че като знам какви са 14 годишните..... Гледай си там любовната история и остави другите да си бъдат каквито искат
    Хайде млъкни,бе,че вече ми писна от теб!Като не помагаш поне не пречи!Кой знае ти каква си,та говориш така за момичето!Изчезни,ако обичаш!

казваш и да внимава с кой споделя, а искаш да пише в темата кво е станало... кво стана тука

Цитирай Първоначално написано от Waster
    Цитирай Първоначално написано от AtlantidaLove

казваш и да внимава с кой споделя, а искаш да пише в темата кво е станало... кво стана тука

Ти си противоречиш! "Остави другите да бъдат такива каквито искат", ами ти? Ти не я оставяш да бъде такава каквато е и каквото иска - а именно тя е стойностно и грамотно момиче, по - грамотна е от тебе... Какви са 14 годишните? Я, не слагай всички под общ знаменател! И какво като е на 14, това не означава, че е като някои 14 годишно, не, не означава, защото всеки е уникален, а тя е уникална именно с това, че не е като тях и че не иска да бъде. Е, тя не иска някой да я "оправи" на 14 години и после да се чуди и вайка откъде и е дошло бебето... Момичето влага чувства във всичко, за което пише, а Вие и спамите в темата.
    Миличка, не му звъни вече за днес. Остави го да те потърси сам. Ако имаш доверие на вашият общ познат му кажи, но в противен случай, остави нещата в твои ръце.

Абе лигла не те знаем дали си, ама нещо май яко те дърви оня

Цитирай Първоначално написано от therocky
    Ти си противоречиш! "Остави другите да бъдат такива каквито искат", ами ти? Ти не я оставяш да бъде такава каквато е и каквото иска - а именно тя е стойностно и грамотно момиче, по - грамотна е от тебе... Какви са 14 годишните? Я, не слагай всички под общ знаменател! И какво като е на 14, това не означава, че е като някои 14 годишно, не, не означава, защото всеки е уникален, а тя е уникална именно с това, че не е като тях и че не иска да бъде. Е, тя не иска някой да я "оправи" на 14 години и после да се чуди и вайка откъде и е дошло бебето... Момичето влага чувства във всичко, за което пише, а Вие и спамите в темата.
    Миличка, не му звъни вече за днес. Остави го да те потърси сам. Ако имаш доверие на вашият общ познат му кажи, но в противен случай, остави нещата в твои ръце.

Цитирай Първоначално написано от TheRestorer

Прощавай не те разбрах...

ПП. Другите да ме извинят, но сега си стягам багажа и съм под пара...
    ElinoOor

Цитирай Първоначално написано от XiPiXoPiGiRL
    Цитирай Първоначално написано от TheRestorer

Прощавай не те разбрах...

ПП. Другите да ме извинят, но сега си стягам багажа и съм под пара...

Малко оффтопик. Бойко Борисов още не е оправил проблема с боклукa в София, поне не навсякъде. Приготви се да се ужасиш...

Хаха... Добре, ще видим... Да се надявам, че ще си изкарам добре пък другото лъжа да е :P
    ElinoOor

Хай
    Върнах се от София. Там беше страхотно (и мръсно), чувствам се невероятно Иначе оня не ми е звънил, нито аз на него Но не ми пука, защото си изкарах прекалено добре, за да се натъжавам Вие как сте? Липсвах ли ви?
    ElinoOor

Хай
    Върнах се от София. Там беше страхотно (и мръсно), чувствам се невероятно Иначе оня не ми е звънил, нито аз на него Но не ми пука, защото си изкарах прекалено добре, за да се натъжавам Вие как сте? Липсвах ли ви?
    Какво стана? ( )

Град
    Paradise
    Хах, мани го като не е звънял. ти си гледай да ти е весело и да се забавляваш пък оня налъм да се оправя както може. Той губи :P

Като за начало разкарай този твой съученик. Обичала си го...бла-бла! Той се опитва да те използва, а ти му се връзваш. Не му обръщай внимание и следващия път, когато се опита да те опипа, му плесни един шамар. И не позволявай самочувствието ти да зависи от нечие поведение спрямо теб. Разбирам, че ти е приятно някой да да ти обръща специално внимание, но си помисли добре с какво граничи държанието на въпросното момче. Успех във всичко и не позволявай на никого да те тъпче.

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Хах, мани го като не е звънял. ти си гледай да ти е весело и да се забавляваш пък оня налъм да се оправя както може. Той губи :P
    Точно това и правя От време на време се сещам за него и ми става някакво сдухано, но иначе си живея живота Утре ще ходя на кино с компанията (в която е и той и по-късно ще звънна да го питам дали ще идва...)

Хмм, благодаря за съвета ти, TheNewReligion, но първо ще изпробвам тактиката на myNameIsImmortal, пък ако и така не стане ще видим...
    ElinoOor

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Гола снимка и те е опипвал wtf?! Аз ако съм ако ще да съм влюбена до полуда ще му избия зъбите,ако ми иска гола снимки или почне да ме опипва..едва ли те харесва,просто е от тея момчета..не знам как да го кажа които си търсят с някой да се закачат.
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    ""опипва ме=> започвам да се възбуждам"

бе моме, покажи му, че сте приятели...ако иска пак снимка го напсувай яко
    кво е тва лигавене...точно кат деца (каквито сте)
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

kukli4kata001, познавам го прекалено добре и той не се закача по този начин Пък и идеята за избиването на зъбите е добра, ама по за нататък

BigFakeSmile не отричам, че сме деца (а той даже бебешор ), но искам да сме повече от приятели, защото изпитвам сериозни чувства към него..
    ElinoOor

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Съветите ми:
    1-во - не му давай гола снимка в никакъв случай ( явно имаш такава)
    2-ро - не му позволявай да те опипва, нека не те мисли за някоя лесна.
    3-то - този пикльо явно вече са му избили хормоните и мисли за секс и може би се надява да го получи от теб, нима искаш да изгубиш девствеността на си на 14 години, само защото го обичаш ( по думите ти) и не искаш да го изгубиш?! Мисля, че той не е точния човек!
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Охх, Take_That де да беше прочела темата.. Както вече съм изяснила:
    1. НЯМАМ ГОЛА СНИМКА И НЯМА ДА СИ ПРАВЯ
    2. Няма да играя по неговата
    3. Естествено, че той (дори и да станем гаджета) няма да ми е първия
    ElinoOor

По разсъжденията си изглеждаш много умна и ако тоя ти се прави, че вечно не може да говори с теб, за да му кажеш, че искаш да сте повече от приятели го остави. Рано или късно ще намериш някой, който много да те цени и да те заслужава.
    Успех!
    Let's get away..just for one day..

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Охх, Take_That де да беше прочела темата.. Както вече съм изяснила:
    1. НЯМАМ ГОЛА СНИМКА И НЯМА ДА СИ ПРАВЯ
    2. Няма да играя по неговата
    3. Естествено, че той (дори и да станем гаджета) няма да ми е първия
    Ей така те искам!
    П.П - възможно е да не съм прочела всичко, малко или много ме мързи , за което се извинявам
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Аз тоя го оставям Ако съм нещо за него да ме потърси, ама аз няма да се правя на tracker [My CaMMie Boy iS a TRaCKeR] и така де от него зависи как ще продължат нещата... Идва училище, така че там ще видим...

ПП. Подпийнах..
    ElinoOor

Наздраве!
    Let's get away..just for one day..

Град
    Sofia
    Лигла си, а и с тоя ужасен цвят пишеш

само като четах как си писала .. "обърках хронологията" , "покраи баба ми.." и ти кааазвам ... ебаси лапето дето си .. осъзнаи се .. кфи гаджета в 3ти клас.. мислиш ли ? .. обарвал те .. възбуждала си се.. моля?! та ти си на 14 .. искал ти гола снимка .. ми прати му .. последиците обаче .........
    осъзнай се..
    mqy baby

обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си