- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредната лигла, която не знае какво иска.. или пък не??
Хайде млъкни,бе,че вече ми писна от теб!Като не помагаш поне не пречи!Кой знае ти каква си,та говориш така за момичето!Изчезни,ако обичаш!Първоначално написано от Iv4eTy
![]()
![]()
ON:Ами да,няма да е зле да споделиш,но внимавай с кого![]()
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
казваш и да внимава с кой споделя, а искаш да пише в темата кво е станало... кво стана тукаПървоначално написано от AtlantidaLove
![]()
Първоначално написано от Waster
![]()
Ти си противоречиш! "Остави другите да бъдат такива каквито искат", ами ти? Ти не я оставяш да бъде такава каквато е и каквото иска - а именно тя е стойностно и грамотно момиче, по - грамотна е от тебе... Какви са 14 годишните? Я, не слагай всички под общ знаменател! И какво като е на 14, това не означава, че е като някои 14 годишно, не, не означава, защото всеки е уникален, а тя е уникална именно с това, че не е като тях и че не иска да бъде. Е, тя не иска някой да я "оправи" на 14 години и после да се чуди и вайка откъде и е дошло бебето... Момичето влага чувства във всичко, за което пише, а Вие и спамите в темата.Първоначално написано от Iv4eTy
![]()
Миличка, не му звъни вече за днес. Остави го да те потърси сам. Ако имаш доверие на вашият общ познат му кажи, но в противен случай, остави нещата в твои ръце.
Първоначално написано от therocky
![]()
Първоначално написано от XiPiXoPiGiRL
Малко оффтопик. Бойко Борисов още не е оправил проблема с боклукa в София, поне не навсякъде.Приготви се да се ужасиш...
![]()
Какво стана? (Първоначално написано от XiPiXoPiGiRL
)
Хах, мани го като не е звънял.ти си гледай да ти е весело и да се забавляваш пък оня налъм да се оправя както може. Той губи :P
Като за начало разкарай този твой съученик. Обичала си го...бла-бла! Той се опитва да те използва, а ти му се връзваш. Не му обръщай внимание и следващия път, когато се опита да те опипа, му плесни един шамар. И не позволявай самочувствието ти да зависи от нечие поведение спрямо теб. Разбирам, че ти е приятно някой да да ти обръща специално внимание, но си помисли добре с какво граничи държанието на въпросното момче.Успех във всичко и не позволявай на никого да те тъпче.
![]()
Точно това и правяПървоначално написано от Bellatrix
От време на време се сещам за него и ми става някакво сдухано,
но иначе си живея живота
Утре ще ходя на кино с компанията
(в която е и той и по-късно ще звънна да го питам дали ще идва...)
Хмм, благодаря за съвета ти, TheNewReligion, но първо ще изпробвам тактиката на myNameIsImmortal,пък ако и така не стане ще видим...
![]()
Гола снимка и те е опипвалwtf?! Аз ако съм ако ще да съм влюбена до полуда ще му избия зъбите,ако ми иска гола снимки или почне да ме опипва..едва ли те харесва,просто е от тея момчета..не знам как да го кажа
които си търсят с някой да се закачат.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
""опипва ме=> започвам да се възбуждам"
![]()
![]()
бе моме, покажи му, че сте приятели...ако иска пак снимка го напсувай яко
кво е тва лигавене...точно кат деца (каквито сте)
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
kukli4kata001, познавам го прекалено добре и той не се закача по този начинПък и идеята за избиването на зъбите е добра, ама по за нататък
![]()
BigFakeSmile не отричам, че сме деца (а той даже бебешор), но искам да сме повече от приятели, защото изпитвам сериозни чувства към него..
![]()
Съветите ми:
1-во - не му давай гола снимка в никакъв случай ( явно имаш такава)
2-ро - не му позволявай да те опипва, нека не те мисли за някоя лесна.
3-то - този пикльо явно вече са му избили хормоните и мисли за секс и може би се надява да го получи от теб, нима искаш да изгубиш девствеността на си на 14 години, само защото го обичаш ( по думите ти) и не искаш да го изгубиш?! Мисля, че той не е точния човек!
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
По разсъжденията си изглеждаш много умна и ако тоя ти се прави, че вечно не може да говори с теб, за да му кажеш, че искаш да сте повече от приятели го остави. Рано или късно ще намериш някой, който много да те цени и да те заслужава.![]()
Успех!![]()
Let's get away..just for one day..
Ей така те искам!Първоначално написано от XiPiXoPiGiRL
П.П - възможно е да не съм прочела всичко, малко или много ме мързи, за което се извинявам
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Лигла си, а и с тоя ужасен цвят пишеш![]()
само като четах как си писала .. "обърках хронологията" , "покраи баба ми.." и ти кааазвам ... ебаси лапето дето си .. осъзнаи се .. кфи гаджета в 3ти клас.. мислиш ли ? .. обарвал те .. възбуждала си се.. моля?! та ти си на 14 .. искал ти гола снимка .. ми прати му .. последиците обаче .........
осъзнай се..![]()
mqy baby
обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..![]()