Благодаря ви за подкрепата. Добре, смятам да поговоря с него сериозно и ще видим. Дано да имам смелостта, де... Аз лично мисля (все пак познавам момчето), че трябва да намеря начин да го поставя пред дилема. Той е богаташче, което е свикнало всичко да му е наготово, но този път ще трябва да се позамисли. (Ся да не си помислите, че е някой фешан, дето всички му се лепят.. Абее той не е нищо особено в сравнение с нашите големи риби...) Пф, дано да е пораснал, че попринцип с него да се води наистина сериозен разговор е нещо, почти невъзможно... Мисля, че дори и да изпитва сериозни чувства към мен, няма да съм щастлива с него... Неведнъж ми е доказвал, че една тъпа компютърна игра (от сорта на Cdbdl, Lineage, Cs - сичките съм ги запомнила заради него) е по важна от приятелството ни и т.н. Смятам, че на мен ми трябва някой нежен, забавен... Още малко и ще заговоря за принца на бял кон Неска съм много песимистично настроена към този човек, (има си и много положителни качества момчето, които в момента, като че ли съм забравила) за което ви пиша нз що... Вчера като излязохме си искарахме много добре, но той наистина трябва да разбере, че в тази работа са замесени чувства. Това е едно от нещата, които той подценява...