Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
Цитирай Първоначално написано от therocky
Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
Като сама не знаеш какво искаш, ние как да ти помогнем?! Да ти кажем какво искаш ли?!?!?! Вземи порастни и използвай сивото вещество дето е в главата ти - то не е там само да ти тежи! Размърдай си мозъка ии не се мисли за толкова голяма, защото изобщо не си. И внимавай да не стане така, че като си на 18 да се чудиш кой още не ти е видял голите снимки иии т.н. И впрочем защо едно 14 годишно дете има голи снимки?!
Зле зле... светът се опропастява все повече и повече....
Ще я защитя! Къде тя споменава, че има голи снимки КЪДЕ? Тя никъде не е казала, че си мисли, че е голяма, но по изказването ти май ти се мислиш за такава. Не знам на колко си, но не ме и интересува. Момичето е изключително грамотно и умно. Какво значи "вземи и порастни и използвай сивото вещество дето е в главата ти"? Ми тя го използва... Пише по - грамотно от половината в този форум. Да, така е. Ясно е, че не е само за да и тежи. Едва ли не го знае... По леко с тона! Зле зле, ама друг път. И да има това тебе не те интересува. Нейн проблем си е. Нейни са снимките, а не твои. Няма ти да се чудиш кой още не ти е видял снимките, а тя нали? Е, така е. Помислете малко преди да пишете.
Извинявам се, но не мога да се съглася изобщо с мнение на човек, който дава съвет на 14 годишна да отвръща на обарването, за да покаже на някой че го харесва! За мен тя е малка и няма нищо общо с грамотността й... Има много грамотни хора, които изобщо не могат да разсъждават! Снимките си били нейни, аз си казвам мнението нито ти, нито някой друг сте длъжни да го зачитате. Или може би вече човек няма право и на мнение?!
аз го зачитам, и момичето да си покаже голите снимки, ако няма да си направи в банята, там е най-модерно.