Здравейте на всички!Искам да споделя с Вас проблема си.Принципно не се допитвам до други хора за тези неща,но сега ми се налага.
Имам си приятел от около 3 месеца.Проблемът е,че той живее на 100 км. от моя град и е доста трудно да се виждаме.Последно го видях на 14.02 ..И оттогава нищо,само си говорим по телефона и си пишем в скайп Мисля,че сме големи хора,а това,което правим са детски истории. Сега сме ваканция и другата седмица ще се видим...Направи ми впечатление,че преди 2-3 дни аз му казах,че има вероятност да отида в неговия град,тъй като майка ми има работа там,но той ми каза да не отивам,че той щял да дойде.Попитах го защо,а той каза ами така,не идвай ти,аз ще дойда. Аз какво мога да си мисля след тия негови думи?! Постоянно се дразня,че докато е с приятелите си им говори за някакви момичета и ми казва,че просто се шегува...
Но има нещо по-гадно,което направих...Значи на един училищен купон се запознах с едно момче и той започна да ми пише в скайп.Ходихме на кафе и после се целунахме.Това момче не знае,че имам приятел.Много го харесах и ми беше супер хубаво с него!Живее в моя град и срещите ни няма да са проблем. Но не знам какво да правя,не знам с кого да съм,не знам,не знам...