.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: странно

странно

По принцип нямам проблеми в това отношение, но сега наистина съм объркана...относно чувствата на едно момче към мен.Познаваме се от няколко месеца и се разбираме перфектно...но никога не съм си и помисляла, че ще искам нещо повече със него...странно, но факт. И сега продължаваме да сме ч чудесни отношения - виждаме се често, говорим си на всякакви теми, разхождаме се гушнати и т.н....всички около мен ми казват-'личи му супер много, че те иска...виж как те гледа, как се държи...' и аз забелязвам това, но ме е страх да продължа понеже вече съм се разочаровала от подобен тип момчета-тези които се държат близко с не малко момичета...това е и причината да не знам как да действам...вече съм си изградила нещо като зашитна бариера пред такива момчета ( въпреки, че той е различен)...тотално се обърквам...съвет?

ем ако много го искаш действай
    I can't stop myself from loving you <3

мм мацка не можеш вечно да отблъскваш хората. Ти сама казваш,че той е различен. Ами ако го харесваш не виждам какво чакаш. Давай смело
    "God knows the age of every tree and the colour of every flower,and he knows exactly how wide your shoulders are.And he'll never give u anything to carry,thats bigger
    than you can handle"

Град
    София
    Ти пак има да се разочароваш, ма що да не грабнеш момента. Все пак няма да се жените (предполагам де). А и нали уж е различен?

те всички са различни в началото.. но сте прави...мерси ;]

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gorgeous
    те всички са различни в началото.. но сте прави...мерси ;]
    Хахахаха - да, така е. Както казва баба ми: "Винаги избираш най-доброто... за момента!" Така че вземай го, пък после ще го мислиш.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Зимай го на гръб и бягай надалеч с мего

Та сега малко по-сериозно:
    Не испускай шанса си. Това е все едно да удариш 6тица от тотото и след това да си скъсаш фиша.. Дейсвай, защото ако той има чувства и ти не правиш нищо по въпроса ще си каже: Тя ме иска само за приятел и ще се откаже или може също да си мисли че нямаш чувсва към него и затова да не действа.. затова вземи нещата в свои ръце и действай по въпроса..
    И мисли за момента, а не за това дали ако се хванете с него ще издържите 2 години!

Айде успех

Град
    Там, където е сърцето...
    Е пробвай с него, не може цял живот да седиш сама от страх....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

ако го харесваш не пречи да пробваш..
    КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!

Абе пробвай се...дори и да е неподходящ ще си направиш кефа поне за малко радвай му се

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

Моля те...Умолявам те...не си сваляй защитната бариера, защото не се знае тоя кфа стока е..Ще се прецакаш по всяка вероятност..Винаги става така...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Моля те...Умолявам те...не си сваляй защитната бариера, защото не се знае тоя кфа стока е..Ще се прецакаш по всяка вероятност..Винаги става така...
    ..САМО ЗА ТИЯ, КОИТО ПОМНЯТ ЛОШИТЕ МОМЕНТИ...

КАТО ЩЕ СЕ ПРЕЦАКАШ И ТИ (МОЖЕ БИ, ПО ВСЯКА ВЕРОЯТНОСТ), ЩО НЕ СТАНЕШ ЕДНА МОНАХИНЯ И НЕ СЕ ОТЦЕПИШ В НЕКОЙ МАНАСТИР.
    МИСЛЯ, ЧЕ ЗА ТЕБ ТАКА Е НАЙ-ДОБРЕ.

И аз така мислех да постъпя

Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Оффф каква защитна бариера бее...Като ще се разочарова айде сега да си седи у тях и да не започва никакви връзки...Абе хора закво са ви гаджета....няма смисъл, нали все някога ще скъсате да ви имам логиките...

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

щом се искате - взимайте се !
    рискувай! :P

не че има значение , но на колко години сте ?

`Животът днес е за силните ~ !

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Атака ако не опиташ ще съжаляваш че не си опитала
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си