.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Град
    Plowdiw ;]
    Може да е размислил за това което е казал и за това да е съгласен за срещата...
    да .. има го и този вариант и да се надяваме да се осъществи

Макар все пак да е гадно да се влияеш от неговите настроения...
    \/ \/ \/

mmm pisahme si po skype i nishto nqma da izleze ... nqma da se widim utre ... prosto e napylno sig che iska da se razdelim .. kolkoto i da mi e trudno trqbwa da go priema ... bladogarq na tezi koito mi dadoha syweti wse pak ....
    ... няма невъзможни неща ...

Град
    Plowdiw ;]
    еее жалко, че така се е получило .. а ти сега не се разтройвай а се опитай да продължиш напред .. времето е пред теб .. айде да не се правя и аз на философ всичко най-най-най-най хувафку

Супер фен
    Не го търси.
    nicolepcd

Цитирай Първоначално написано от MaRtYty
    еее жалко, че така се е получило .. а ти сега не се разтройвай а се опитай да продължиш напред .. времето е пред теб .. айде да не се правя и аз на философ всичко най-най-най-най хувафку
    blagodarq za milite dumi
    ... няма невъзможни неща ...

Град
    Plowdiw ;]
    Моля ..

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    абе не му вдигай самочувствието!
    той те заебал,ти ша ходиш да го търсиш,толкова ли си тъпа да му ходиш зад гъза..да си гледа работата щом те е оставил.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Най-добре му звънни, просто да излезете и да поговорите. Просто обясни му как се чувстваш, но и изслушай него. Ако наистина чувствата му са изтинали, просто го остави да си живее живота, защото няма да е честно нито спрямо него, нито спрямо теб да сте заедно в една голяма заблуда - той няма да е щастлив с теб, а ти дали ще си, когато знаеш, че е с теб от съжаление?! Едва ли.
    Напълно съм съгласна с Ивка

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Айде де 2-ри април сме вече

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Мисля, че знам как се чувстваш.
    Моята връзка също приключи по този начин, той просто каза, че вече не изпитва същите чувства и не може да ме гледа в очите и да казва "Обичам те" Само дето ние сме разделение вече 3 месеца и той ме тормози и ме обвинява за края на връзката ни, все едно само аз имам вина...

Ако мислиш, че си струва и има надежда(прото минавате през труден период, натоварени сте и т.е.) му кажи, че все още искаш да сте заедно и ако иска си готова да му дадеш време да се отърси от нещата около него.
    Знай че имаш право на обяснение, не само на "просто спрях да те обичам" както беше при мен...защото ако каже това, със сигурност има неща, които премълчава.

Всичко си има край..По-добре да не се беше хващала на хорото... Ама, не му видгай така въшките!!!Той ш си вдигне рейтинга до полюлея..Я, по-мъжки се дръж!

Град
    Разград
    След месец вече няма да го помниш,ако се опиташ.Не мисли за него,избягвай местата които посещава и не се срещай с него.Болката ще намалее с времето и скоро няма да я чувстваш.Мене гаджето ми ме заряза на рожденния ми ден,по същата причина.Първоначално бях съсипана , но с времето всичко отшумя Слушай музика-много помага,излизай с приятели и се радвай на живота , той не е единствен!!
    Тайната е болка,болката е тайна!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    в подписа ти се намира отговора който търсиш..
    Недей да се тревожиш толва.. чувствата не могат да изчезнат мигновенно.. не може да щракне с пръсти и хоп, вече няма чувства.. Изчакай малко.. след ден-два го потърси и му кажи това, което каза тук на нас
    Дано нещата да се оправят и да го е казал това, понеже не е бил в насроение и целия свят му е бил крив..
    Успех.
    То вярно,но някои неща просто не стават и това си е.Или човек не е прекалено еволюирал за да ги направи или разбере тез "невъзможни" неща
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си