- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо не беше шега.. :(
да .. има го и този вариант и да се надяваме да се осъществиМоже да е размислил за това което е казал и за това да е съгласен за срещата...![]()
\Макар все пак да е гадно да се влияеш от неговите настроения.../ \
/ \
/
mmm pisahme si po skype i nishto nqma da izleze ... nqma da se widim utre ... prosto e napylno sig che iska da se razdelim .. kolkoto i da mi e trudno trqbwa da go priema ... bladogarq na tezi koito mi dadoha syweti wse pak ....![]()
... няма невъзможни неща ...
еее жалко, че така се е получило .. а ти сега не се разтройвай а се опитай да продължиш напред .. времето е пред теб .. айде да не се правя и аз на философвсичко най-най-най-най хувафку
![]()
Не го търси.
nicolepcd
blagodarq za milite dumiПървоначално написано от MaRtYty
![]()
... няма невъзможни неща ...
Напълно съм съгласна с ИвкаПървоначално написано от Iv4eTy
![]()
Мисля, че знам как се чувстваш.
Моята връзка също приключи по този начин, той просто каза, че вече не изпитва същите чувства и не може да ме гледа в очите и да казва "Обичам те" Само дето ние сме разделение вече 3 месеца и той ме тормози и ме обвинява за края на връзката ни, все едно само аз имам вина...
Ако мислиш, че си струва и има надежда(прото минавате през труден период, натоварени сте и т.е.) му кажи, че все още искаш да сте заедно и ако иска си готова да му дадеш време да се отърси от нещата около него.
Знай че имаш право на обяснение, не само на "просто спрях да те обичам" както беше при мен...защото ако каже това, със сигурност има неща, които премълчава.
Всичко си има край..По-добре да не се беше хващала на хорото...Ама, не му видгай така въшките!!!Той ш си вдигне рейтинга до полюлея..Я, по-мъжки се дръж!
След месец вече няма да го помниш,ако се опиташ.Не мисли за него,избягвай местата които посещава и не се срещай с него.Болката ще намалее с времето и скоро няма да я чувстваш.Мене гаджето ми ме заряза на рожденния ми ден,по същата причина.Първоначално бях съсипана , но с времето всичко отшумяСлушай музика-много помага,излизай с приятели и се радвай на живота , той не е единствен!!
Тайната е болка,болката е тайна!
То вярно,но някои неща просто не стават и това си е.Или човек не е прекалено еволюирал за да ги направи или разбере тез "невъзможни" нещаПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.