И на мен не ми допадат особено този тип обувки. Само за седмица училището ми се напълни с 12-13 годишни момиченца с такива. Аз като бях на около 10, бяха модерни едни високи маратонки - на подметка, изглеждаха като танкове. Миналата година като видях една жена с такива, направо...Първоначално написано от t1n4e7o
Как съм ги носила навремето, не знам.
Аз имам два чифта от есента,един от сега наскоро купен и едни сандали.Харесаха ми и едни други,обаче ще е по нататък сега трябва да обновявам гардероба...П.П.Довечера може да кача снимки на по-новите (:
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Аз съм от Стара Загора. Струваха май някъде към 20 лв... но не съм сигурна. Аз такива модели харесвам.. не ми допадат онези, които са с токче и такава лента като на гуменки. Купих си ги още зимата... и след няколко месеца гледам всички магазини с подобниПървоначално написано от safetyMode
А аз не обичам да си купувам неща, които са "модерни" и всички по улиците са с такива... обаче много често става така
![]()
За какви пари сте си ги взели ?Първоначално написано от xXxScreamxXx
И xXxScreamxXx от къде са твоите ?
Иии някой виждал ли е подобни в София :P
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
такиа високи като гуменки дето са, във Ню Йоркъра във Варна са не повече от 20 лв
//
Думите събират, думите разделят, думите щастливи правят хората щом си споделят.. Думите изграждат и думите събарят, а думите обвити в музика не се забравят .. лялял
Еми мойте са от Плевен взех ги за 98 , но бяха намалени ,а попринцип са 130![]()
![]()
![]()
Akcent - delight (music)
Песента ме вкарва в най-човешката ми атмосфера
Докога?Докато друга муза не намеря
http://www.paolobotticelli.com/UserF...t_main_624.jpg
Сиви,45 лв..днес си ги взех,другата седмица отивам за тия http://www.paolobotticelli.com/UserF...t_main_783.jpg![]()
Аз си взех тези http://www.paolobotticelli.com/UserF...t_main_783.jpg черни, защото си пасват с една рокличка, която си взех за бала на приятеля ми. Бяха 49 лв, но незнам как ще ходя на тях...Първоначално написано от LovEsIckk
не са много удобни и за това в къщи ще се опитвам да ги раздвижвам
Като стоиш изправен на тях и имам чувството че над пръстите (тази част от крака ми) се забива в първата лентичка и мн гадно
но може би и защото не съм свикнала да нося подобни токчета
![]()
Не знам обаче са адски красиви..Както се казва ..Трай бабо за хубостА и аз миналата година имах подобни ..
малее тези обувки са страхотни .. особено черните .. от кой град сте вие .. и въобще някои знае ли в Варна дали ги има или поне подобен вид?Първоначално написано от t1n4e7o
леле аз се влюбих в няколко модела на Паоло Ботичели... Пък даже не са прекалено скъпи - има точно такива, каквито си представях с роклята за бала. Усещам как ще се цопна в магазина в Търново другата седмица да пробвам![]()
Обувки още не съм си взела , но си купих черни маратонки Nike :P
dedencety въобще не са толкова смешни ако ги видиш ..
бих казала,че тия които ти си харесваш са като платненки и са още по-зле..както и да е
Иначе аз си ги взех от Велико Търново.
От къде ги взе и каква им е цената?Първоначално написано от IrresistibleGirl
![]()
ето какво си купих оня ден
днеска ги снимах
![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
Първоначално написано от kapinka
ами моите бяха около 75от Благоевград , а за Сф и идея си нямам
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Аз си харесах едни обувчици от Paolo Botticelli --> http://www.paolobotticelli.com/bg/pr...711/index.html . Някой дали ги има, интересно ми е дали са удобни.
мноооого са яки.Първоначално написано от girl91
особено сините и белите.
Да, сините са много хубави, но ако си ги взема няма да мога да ги съчетавам с много неща. Малко е рано за такива обувки, но ако изчакам да стане време за тях и няма да ги има вечеПървоначално написано от eple
![]()