.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 77
    Град
    ForSaken city (:

Какво да я правя .. ?

Ох .. Значи по принцип аз давам съвети в такива случеи .. ама тоя път май на мен ми е нужен съвет. Значи ситуацията е следната: Ходим с едно момче от 1 година и 2 месеца .. Аз страшно много го обичам .. Вероятно и той мен .. Но има един огромен проблем .. И тя се казва Кати .. От много време я наблюдавам и виждам,че не иска да са само приятели с гаджето ми .. На няколко пъти му го казвах,но той вярва сляпо,че тя го обича само като приятелка .. Но за нейно нещастие "най-добрата" и приятелка ми казва какво споделя с нея.. Например,че ще се опита да ме отстрани по всякакъв начин от него и т.н. .. Та въпроса ми е как да го накарам или по скоро да му докажа,че тя не изпитва само приятелски чуства към ниго и , че иска да ни раздели .. Както каза сестра ми явно е прекалино тъп или просто и вярва сляпо макар,че се познават едва от 2-3 месеца . . Айде сега помогнете ми както аз ви помагам щото тая вече не мога да я търпя .. Още малко да ми полази по нервите и сигурно ше се сбием . . Мерси на всички

Град
    София
    Ако можеш да организираш една среща между него и тази "най-добра приятелка" да чуе за какво иде реч би било добре. Макар че, дано не ти стане много кофти, той вероятно усеща каква е ситуацията. Ние момчетата може да сме тъпи, но не чак толкова...
    А е показателен и фактът, че ти не си сигурна в любовта му.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Ако те обича истински и не се интересува от нея, независимо от това което тя ще направи няма да попречи на връзката ви..
    Но ако е податлив и вярва на приятелите/ките си, то тя може да започне да говори всякакви глупости да така да го подтикне да те ревнува от всеки с който се заговаряш, да мисли че когато не си с него си с някой друг и всякакви такива.
    Затова трябва да говориш с него, да му кажеш какво е казала нейната приятелка и да се надяваш, че нейните думи няма да му повлияят.
    Успех и дано да не попречи на връзката ви

Град
    ForSaken city (:
    Gary,въпросът е , че първо тази нейна "добра приятелка" и той не се понасят от както се помня .. И съм 99% сигурна че нито единия ще се съгласи .. Доколкото до това,че не съм сигурна ,че ме обича не е така .. смисъл винаги ми е доказвал,че адски много ме обича .. Но откакто се запознаха с Кати той стана по-студен към мен ..

myNameIsImmortal,мисля,че бях споменала,че и вярва сляпо .. Говорила съм с него за това много пъти,но просто той отсича,че не е вярно и в продължение на 1-2 дена нито вест нито кост от него ..

тогава решението е едно:
    мируваш, обичаш го, продължаваш да му показваш че го обичаш и се надяваш всичко да си продължи по нормалния начин..
    Недей да се биеш с нея, защото след това думите й към приятеля ти ще бъдат:
    Виж я колко струва, прави се на побойница, голямата биячка, не я мислех за такава и ще му напълни главата с глупости.. затова недей да й даваш шанс..

Ако започне да се привързва към нея все повече и повече му казваш:
    Аз или тя, след което ако почне да казва, че си е с теб, а си я има нея само за приятелка, че не си тази която да му казва какво да избира и прочие, ако не ти каже твърдо "ТИ" тогава го заебаваш и си намираш друг..
    Всяка връзка рано или късно завършва с раздяла..
    Има изключения, но доста малко са тези връзки които продължават по 5-6 години след което се вдига сватба и заживяват щастливо до края на дните си

Re: Какво да я правя .. ?

.. Например,че ще се опита да ме отстрани по всякакъв начин от него и т.н. ..
    т'ва ,,по всякакъв начин '' ми звучи леко брутално

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Гледай в какъв филм се вкарваш. Вместо да насочваш вниманието си към конкурентката насочи го към приятеля си.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    Gary,въпросът е , че първо тази нейна "добра приятелка" и той не се понасят от както се помня .. И съм 99% сигурна че нито единия ще се съгласи .. Доколкото до това,че не съм сигурна ,че ме обича не е така .. смисъл винаги ми е доказвал,че адски много ме обича .. Но откакто се запознаха с Кати той стана по-студен към мен ..

myNameIsImmortal,мисля,че бях споменала,че и вярва сляпо .. Говорила съм с него за това много пъти,но просто той отсича,че не е вярно и в продължение на 1-2 дена нито вест нито кост от него ..
    От това дето чета - май е много наясно човекът за какво се умилква около него таз Кати. Опитай се продължиш връзката си, но, без да те отчайвам, не са добре нещата...А бой няма да помогне, не трябва ти по никакъв начин да се замесваш, защото ако тя е умна, ще приреве колко си лоша и приятелят ти ще тича да и бърше сълзите. Сърбал съм тая попара

Град
    ForSaken city (:
    myNameIsImmortal - питах го вчера коя избира .. Аз или тя .. и знаеш ли какъв му беше отговора? " 100% съм сигурен,че не искаш да научиш" . Не съм тъпа и знам какво имаше предвид .. За това се обърнах към вас.

DJEB - извинявай ако съм те уплашила ..

Gary - Мерси много за съвета ..

myNameIsImmortal - питах го вчера коя избира .. Аз или тя .. и знаеш ли какъв му беше отговора? " 100% съм сигурен,че не искаш да научиш" . Не съм тъпа и знам какво имаше предвид .. За това се обърнах към вас.
    Къде съм казъл, че си тъпа?
    Я кажи какво е казъл.. да не би да казъл че избира нея?
    Или нещо от сорта "и 2те" ??

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    не се вглъбявай в "приятелка на позната на шестата братовчедка на вуйна ти"...ти си в правото си да защитиш връзката си по всякакъв възможен на1ин.Отиваш и говориш с тази малоумница(без гаджето си естествено) и я караш сама да ти испее намеренията си към него.Ако отри1а-дай и да разбере,че дори такава грандиозна мисъл да се появи в главата и-ти ще я отсраниш просто ей така,за кеф.ако пък ти каже директно в очите това,което и нейната приятелка и казва-пак я забий.Не се комплексирай от присъствието и в отношенията и,буквално-бъди строга и нагла!

Град
    София
    Леле, тебе не ти трябва съвет, а ново гадже...Пробвай да го накараш да ревнува, макар че може само да ускориш раздялата. На мен така ако ми кажат, ще е последната ни среща - аз втора цигулка не мога да свиря

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Къде съм казъл, че си тъпа?
    Я кажи какво е казъл.. да не би да казъл че избира нея?
    Или нещо от сорта "и 2те" ??
    Не,не казах,че ти си го казал ..

Ами значи вчера излязохме и Кати му писа смс " Айде утре да идем на кафе. Обичам те маниче." И аз видях смс-а .. И го питах какво избира мене или нея. И както казах той каза само "ммм.. 100% съм сигурен,че не искаш да научиш". След това вървяхме и половин час мълчахме.. После му званна тела и някъкав "приятел" искал да ходи да гледат мач .. А по-принцип винаги си гледаме заедно мачове или каквото и да е .. Но ме отряза и ми каза да си ходя в нас ..

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от Gary
    Леле, тебе не ти трябва съвет, а ново гадже...Пробвай да го накараш да ревнува, макар че може само да ускориш раздялата. На мен така ако ми кажат, ще е последната ни среща - аз втора цигулка не мога да свиря
    Да,но за мене 1 година и 2 месеца са много време за да приключи всичко ей така от раз ..

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от darla
    не се вглъбявай в "приятелка на позната на шестата братовчедка на вуйна ти"...ти си в правото си да защитиш връзката си по всякакъв възможен на1ин.Отиваш и говориш с тази малоумница(без гаджето си естествено) и я караш сама да ти испее намеренията си към него.Ако отри1а-дай и да разбере,че дори такава грандиозна мисъл да се появи в главата и-ти ще я отсраниш просто ей така,за кеф.ако пък ти каже директно в очите това,което и нейната приятелка и казва-пак я забий.Не се комплексирай от присъствието и в отношенията и,буквално-бъди строга и нагла!
    Да,наистина е така,но се страхувам да не си отвори устата и той да ме зареже заради тая ..

КЪСАЙ ГО!

Отиваш при него, биеш му 1 шамар и обръщаш гръб докато казваш:
    Отиди при тази която те нарича мъниче, при тази която избираш, при тази която е истинска кyрва..
    След това не му дигай телефона, блокни го в скайп ако си пишете там.. Просто го отрежи напълно..
    Преодолей го и това е..
    Ще си намериш друг, който на въпроса "коя избираш" отговора ще бъде категорично " ТЕБ " .. а дори при такъв, при който няма да се налага да задаваш таъв въпрос!

Просто го зарежи.. не те заслужава..!!!!!!

Град
    ForSaken city (:
    myNameIsImmortal - Да сме заедно от 1-2 месеца .. Добре лесно ще го зарежа .. ама .. това си е мноогоо време ..

myNameIsImmortal - Да сме заедно от 1-2 месеца .. Добре лесно ще го зарежа .. ама .. това си е мноогоо време ..
    всяка връзка има край, а на тая края се вижда, просто трябва ти да го спожиш..
    как можеш да тъприш такова отнощение.. на въпрос "коя избираш" да ти отговорят че 100% не искаш да знаеш отговора..
    Ти нещо самочувствие имаш ли, или като си се раждала освен пъпната връв са ти отрязали и самочувствието..?
    Какво го търпиш?!
    Просто осъзнай колко "много те обича"...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Ако те зареже за това,че си опитала да си изясниш ситуацията поради неговото безхабери върху случая,значи така или иначе не си заслужава да си губиш времето и нервите с него!

Град
    София
    Леле, момичета, вие сте истински мръсници! Приемете го като комплимент, не като обида. Съветът, който давате, е много добър, gLypChenCee, послушай ги.

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    всяка връзка има край, а на тая края се вижда, просто трябва ти да го спожиш..
    как можеш да тъприш такова отнощение.. на въпрос "коя избираш" да ти отговорят че 100% не искаш да знаеш отговора..
    Ти нещо самочувствие имаш ли, или като си се раждала освен пъпната връв са ти отрязали и самочувствието..?
    Какво го търпиш?!
    Просто осъзнай колко "много те обича"...
    Знам,че трябва да го зарежа .. Но както миналия път ще каже " Не,недей аз те обичам само и единствено теб " и ще направи некви мили очички .. ии .. както миналия път може би ще му простя и след тва на 2-3 ден пак ще е същото ..
    Сама осъзнавам,че много шансове съм му давала .. но .. Може би ще трябва да го зарежа по начин по който да не направи "мили очички" ..

Цитирай Първоначално написано от Gary
    Леле, момичета, вие сте истински мръсници! Приемете го като комплимент, не като обида. Съветът, който давате, е много добър, gLypChenCee, послушай ги.
    тука има и едно момчее..

Град
    София
    Сори за объркването. Много голям мръсник си и ти Поздравления

Знам,че трябва да го зарежа .. Но както миналия път ще каже " Не,недей аз те обичам само и единствено теб " и ще направи некви мили очички .. ии .. както миналия път може би ще му простя и след тва на 2-3 ден пак ще е същото ..
    Сама осъзнавам,че много шансове съм му давала .. но .. Може би ще трябва да го зарежа по начин по който да не направи "мили очички" ..
    тогава му се обади и му го кажи по телефона след което му затвори без да му даваш шанс да ти дава обяснения и да ти се моли и опява, че няма такова нещо и че те "обичка".. просто бъди брутална..
    Щом преди с милите очички е ставало така и се е измълнал от края на връзката, сега пак ще опита, но не му го позволявай..

Ако бях там, щях да му посиня и 2те очи и д ане може да прави мили очички и даже да не може да си отвори очите, а само да може да те слуша какво говориш..

просто бъди БРУТАЛНА!

Град
    ForSaken city (:
    Абе .. май сте прави .. ебала съм го ( с извинение ) при следващата ни среща ще го зарежа .. Стига някоя приятелка да е до мене .. щото .. сама едва ли ще го направяя ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си