.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77
    Град
    ForSaken city (:
    Тва с телефона май ще е най-добре ..

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от Gary
    Сори за объркването. Много голям мръсник си и ти Поздравления
    Еми не трябва ли да направи така..
    Прави се на голям играч и иска хем да върти оная, хем и авторката.. и да не си изпати.. няма такава възможност.. просто авторката трябва да го скъса по най-бруталния начин и да го накара да я иска все повече и повече, но да не може да е с нея..
    Тогава вечерно време той ще заспива с мисълта как си е проиграл шанса и колко много е сгрешил.. и кой знае може да се появи във форума и да се моли да му дадът съвет как да си я върне

Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    Абе .. май сте прави .. ебала съм го ( с извинение ) при следващата ни среща ще го зарежа .. Стига някоя приятелка да е до мене .. щото .. сама едва ли ще го направяя ..
    няма за какво да се извиняваш..
    да не те eбе за него.. такива изроди да си ядът пешкира..
    в тоя живот или си гаден или с теб са гадни..
    затова сега си смени ролята с него и от добро момиче, даваща му всеки път шанс, стани адската кyчка (само за късането) и го скъсай по най-бруталния и гаден начин

Град
    София
    Абе .. май сте прави .. ебала съм го ( с извинение ) при следващата ни среща ще го зарежа .. Стига някоя приятелка да е до мене .. щото .. сама едва ли ще го направяя ..
    Точно така, без извинения. Ако можеш - кажи му го лично, ако не - по телефона, скайпа, пощата (важен е резултатът). Успех!

Град
    ForSaken city (:
    Благодаря ви много момчета. И да не забравя и darla Утре ще настоя да излезем и другата вечер ще ви кажа какво е станало ..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Сори за объркването. Много голям мръсник си и ти Поздравления
    Еми не трябва ли да направи така..
    Прави се на голям играч и иска хем да върти оная, хем и авторката.. и да не си изпати.. няма такава възможност.. просто авторката трябва да го скъса по най-бруталния начин и да го накара да я иска все повече и повече, но да не може да е с нея..
    Тогава вечерно време той ще заспива с мисълта как си е проиграл шанса и колко много е сгрешил.. и кой знае може да се появи във форума и да се моли да му дадът съвет как да си я върне
    Абсолютно прав си - да загуби това, което е имал, за да го оцени. А ние от форума, естествено ще му даваме акъл какво да прави - ей това вече е като от Макиавели

Град
    ForSaken city (:
    Като му познавам характера едва ли ще му пука особено,че съм го зарязала щото си мисли,че ще го моля да сме пак заедно .. : )

Благодаря ви много момчета. И да не забравя и darla Утре ще настоя да излезем и другата вечер ще ви кажа какво е станало ..
    Добре, ще стискаме палци да го скъсаш и да се почувства много гадно.. спокойно - ще си плати за всички грешки които е направил и за всеки път когато те е пренебрегвал.
    Момичетата и момчетата по тоя свят няма да свършат, затова ще си намериш друг, който да не прави такива глупости и да те обича безрезервно

УСПЕХ!

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Добре, ще стискаме палци да го скъсаш и да се почувства много гадно.. спокойно - ще си плати за всички грешки които е направил и за всеки път когато те е пренебрегвал.
    Момичетата и момчетата по тоя свят няма да свършат, затова ще си намериш друг, който да не прави такива глупости и да те обича безрезервно

УСПЕХ!
    Благодаря!

Абсолютно прав си - да загуби това, което е имал, за да го оцени. А ние от форума, естествено ще му даваме акъл какво да прави - ей това вече е като от Макиавели
    о не, то тя като ни разкаже как го е скъсала, след това ако видим такава тема, където се дублира начина на скъсване определено ще се набие на очи и тогава такива майни ще му метна че

Авторката: Още 1 път успех! И след това разкажи как по най-гадния начин си го скъсала.. А какво от това:

Като му познавам характера едва ли ще му пука особено,че съм го зарязала щото си мисли,че ще го моля да сме пак заедно .. : )

като види, че няма да се върнеш и няма да го молиш да тръгнете пак, определено ще му запука и ще тръгне той да те търси и тогава трябва да запазиш самообладание и да си ледената кралица - красива и привлекателна подтикваща го да те иска все повече и повече, но в същото време адски гадна и коравосърдечна
    Просто тогава ще разбере какво ти е било!

Град
    ForSaken city (:
    Ами .. въпросът е , че той е доста желано момче и до сега съм успявала да изгоня "обужатилките" му .. Ама те са като лисици .. Да се обърнеш за момент и са ти взели гроздето .. А и не ми се вярва да тръгне да иска да му простя искрено понеже той е от онези фешън футболистчета които могат само да разбиват сърца.

Град
    София
    Точно за това ще му е гадно като не го помолиш. А ти НЯМА ДО ГО МОЛИШ ЗА НИЩО!!!!!! Желая ти успех!

Град
    София
    Ами .. въпросът е , че той е доста желано момче и до сега съм успявала да изгоня "обужатилките" му .. Ама те са като лисици .. Да се обърнеш за момент и са ти взели гроздето .. А и не ми се вярва да тръгне да иска да му простя искрено понеже той е от онези фешън футболистчета които могат само да разбиват сърца.
    Ми за какво стоиш при това кисело грозде? Я си потърси медец, да ти стане сладко на душата. А за футболистите няма да коментирам - то всички им гледаме "сеира".

Абе да не ти дреме тогава!
    Най-много от раздялата ти печелиш ТИ!
    Защото ще се оттървеш от този който не те заслужава, който избира друга пред теб, а ти казва, че те обича, този който се мисли за истински "играч" а в същност е едно голямо нищо, който има коефициент на интелигентност най-много 60.. защото ако беше повече нямаше да прави такива работи.. този, който ще загуби това, което всеки друг ще иска!

Затова се усмихни и хич да не те е за него, а се радвай на това, че печелиш СВОБОДАТА СИ!

Град
    ForSaken city (:
    Знаеш ли .. И без това съм на безплатни към него ще му се обадя и ще сложа край още сега .. Като ми го казахте вие наистина разбрах,че май съм му само за играчка и авторитет ...

Град
    София
    Знаеш ли .. И без това съм на безплатни към него ще му се обадя и ще сложа край още сега .. Като ми го казахте вие наистина разбрах,че май съм му само за играчка и авторитет ...
    А, супер, че и ти го разбираш! Действай!

Браво на теб, но според мен го направи след 1 час горе/долу, за да можеш да избереш точните думи
    А ако искаш можеш и още сега.
    Просто като ти дигне, говориш и казваш всичко което искаш да кажеш и после си изключваш телефона или като ти звъни не му дигаш и не му връщаш на sms-ите които ще ти прати..
    И после разкажи
    Успех!

Град
    ForSaken city (:
    Оле .. имам чуството,че летя .. Казах му,че не искам да го виждам и го напсувах .. Нарекох го как се сетих .. даже не му дадох и да ми каже думичка .. Звъни ми ама мисля да си изключа телефона .. ама той ако дойде до нас мама естествено ще го пусне и в нас ще стават скандали .. да се надявам само,че няма да дойде вкъщи..

Евала!
    Сега отиди при майка ти и й разкажи, за начина по който той постъпва и й кажи да не го пуска и майка ти като се ядоса, като разбере как те наранява най-малко да го прасне с точилката ако дойде
    А телефона не го изключвай - остави го на безшумен и се наслаждавай на това колко пъти ще те търси и как ще почне и със смс-и да ти пише..

Още 1 път браво

А сищо ще гледа да те срещне, но го отбягвай, защото ще се опита на 4 очи да ти каже "колко те обича и че оная му е просто приятелка и бля бля бля.." и като дойде при теб когато се видите, защото все някога ще се срещнете, му казваш просто "Всеки човек има място в живота ми, но мястото което ти се полагаше вече е заето!" след което му обръщаш гръб и си заминаваш нанякъде

Град
    ForSaken city (:
    Ам .. Само дето сме с една компания и сигурно често ще се виждаме .. Ние утре се бяхме разбрали цялата компания да иден ма дискотека .. ама май няма да ходя .. заради него ..

Ам .. Само дето сме с една компания и сигурно често ще се виждаме .. Ние утре се бяхме разбрали цялата компания да иден ма дискотека .. ама май няма да ходя .. заради него ..
    иди! И пред него се забивай с други момчета и то пред очите му.. просто направи с него така, както той прави с теб - гаври се с него

Град
    ForSaken city (:
    Оле хора .. Ако го направя вие ще сте виновни .. Щото по принцип винаги съм смирена макар,че съм душата на компанията .. и сигурно ще трябва да разказвам на всички кво е станало .. o.0 а то дълга и широка ..

Град
    София
    Оле .. имам чуството,че летя .. Казах му,че не искам да го виждам и го напсувах .. Нарекох го как се сетих .. даже не му дадох и да ми каже думичка .. Звъни ми ама мисля да си изключа телефона .. ама той ако дойде до нас мама естествено ще го пусне и в нас ще стават скандали .. да се надявам само,че няма да дойде вкъщи..
    Браво!!!
    Сега - тотална липса на интерес към него!!! Кажи и на родителите си, ин априятелите си, че си приключила. И естествено да не го пускат у вас. Такаще разбере, че е сериозно нежелан. Дано устискаш положението и да го зарежеш. Ще помагаме.

Оле хора .. Ако го направя вие ще сте виновни .. Щото по принцип винаги съм смирена макар,че съм душата на компанията .. и сигурно ще трябва да разказвам на всички кво е станало .. o.0 а то дълга и широка ..
    ако бъдем виновни, ще сме виновни, че сме разкарали от живота ти един простак.. ако е така - НЕКА БЪДА ВИНОВЕН!
    Ще им разкажеш.. почваш от началото.. как всичко е било хубаво и т.н. но идва момента в който на въпроса: коя избираш отговора е: 100% не искаш да знаеш.. което е ясно и точно "нея".. след което разказваш останалото и това е..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си