- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да я правя .. ?
Еми не трябва ли да направи така..Първоначално написано от Gary
Прави се на голям играч и иска хем да върти оная, хем и авторката.. и да не си изпати.. няма такава възможност.. просто авторката трябва да го скъса по най-бруталния начин и да го накара да я иска все повече и повече, но да не може да е с нея..
Тогава вечерно време той ще заспива с мисълта как си е проиграл шанса и колко много е сгрешил.. и кой знае може да се появи във форума и да се моли да му дадът съвет как да си я върне
няма за какво да се извиняваш..Първоначално написано от gLypChenCee
да не те eбе за него.. такива изроди да си ядът пешкира..
в тоя живот или си гаден или с теб са гадни..
затова сега си смени ролята с него и от добро момиче, даваща му всеки път шанс, стани адската кyчка (само за късането) и го скъсай по най-бруталния и гаден начин![]()
Точно така, без извинения. Ако можеш - кажи му го лично, ако не - по телефона, скайпа, пощата (важен е резултатът). Успех!Първоначално написано от gLypChenCee
Благодаря ви много момчета.И да не забравя и darla
Утре ще настоя да излезем и другата вечер ще ви кажа какво е станало ..
![]()
Абсолютно прав си - да загуби това, което е имал, за да го оцени. А ние от форума, естествено ще му даваме акъл какво да прави - ей това вече е като от МакиавелиПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
![]()
![]()
Като му познавам характера едва ли ще му пука особено,че съм го зарязала щото си мисли,че ще го моля да сме пак заедно .. : )
Добре, ще стискаме палци да го скъсаш и да се почувства много гадно.. спокойно - ще си плати за всички грешки които е направил и за всеки път когато те е пренебрегвал.Първоначално написано от gLypChenCee
Момичетата и момчетата по тоя свят няма да свършат, затова ще си намериш друг, който да не прави такива глупости и да те обича безрезервно![]()
УСПЕХ!![]()
Благодаря!Първоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
о не, то тя като ни разкаже как го е скъсала, след това ако видим такава тема, където се дублира начина на скъсване определено ще се набие на очи и тогава такива майни ще му метна чеПървоначално написано от Gary
![]()
Авторката: Още 1 път успех!И след това разкажи как по най-гадния начин си го скъсала.. А какво от това:
Като му познавам характера едва ли ще му пука особено,че съм го зарязала щото си мисли,че ще го моля да сме пак заедно .. : )
като види, че няма да се върнеш и няма да го молиш да тръгнете пак, определено ще му запука и ще тръгне той да те търси и тогава трябва да запазиш самообладание и да си ледената кралица - красива и привлекателна подтикваща го да те иска все повече и повече, но в същото време адски гадна и коравосърдечна![]()
Просто тогава ще разбере какво ти е било!![]()
Ами .. въпросът е , че той е доста желано момче и до сега съм успявала да изгоня "обужатилките" му .. Ама те са като лисици .. Да се обърнеш за момент и са ти взели гроздето .. А и не ми се вярва да тръгне да иска да му простя искрено понеже той е от онези фешън футболистчета които могат само да разбиват сърца.![]()
Точно за това ще му е гадно като не го помолиш. А ти НЯМА ДО ГО МОЛИШ ЗА НИЩО!!!!!! Желая ти успех!Първоначално написано от gLypChenCee
Ми за какво стоиш при това кисело грозде? Я си потърси медец, да ти стане сладко на душата. А за футболистите няма да коментирам - то всички им гледаме "сеира".Първоначално написано от gLypChenCee
Абе да не ти дреме тогава!Първоначално написано от gLypChenCee
Най-много от раздялата ти печелиш ТИ!
Защото ще се оттървеш от този който не те заслужава, който избира друга пред теб, а ти казва, че те обича, този който се мисли за истински "играч" а в същност е едно голямо нищо, който има коефициент на интелигентност най-много 60.. защото ако беше повече нямаше да прави такива работи.. този, който ще загуби това, което всеки друг ще иска!![]()
Затова се усмихни и хич да не те е за него, а се радвай на това, че печелиш СВОБОДАТА СИ!![]()
Знаеш ли .. И без това съм на безплатни към него ще му се обадя и ще сложа край още сега .. Като ми го казахте вие наистина разбрах,че май съм му само за играчка и авторитет ...![]()
А, супер, че и ти го разбираш! Действай!Първоначално написано от gLypChenCee
Браво на теб, но според мен го направи след 1 час горе/долу, за да можеш да избереш точните думиПървоначално написано от gLypChenCee
![]()
А ако искаш можеш и още сега.![]()
Просто като ти дигне, говориш и казваш всичко което искаш да кажеш и после си изключваш телефона или като ти звъни не му дигаш и не му връщаш на sms-ите които ще ти прати..![]()
И после разкажи
Успех!
Оле .. имам чуството,че летя .. Казах му,че не искам да го виждам и го напсувах .. Нарекох го как се сетих .. даже не му дадох и да ми каже думичка .. Звъни ми ама мисля да си изключа телефона .. ама той ако дойде до нас мама естествено ще го пусне и в нас ще стават скандали .. да се надявам само,че няма да дойде вкъщи..
Евала!
Сега отиди при майка ти и й разкажи, за начина по който той постъпва и й кажи да не го пуска и майка ти като се ядоса, като разбере как те наранява най-малко да го прасне с точилката ако дойде![]()
А телефона не го изключвай - остави го на безшумен и се наслаждавай на това колко пъти ще те търси и как ще почне и със смс-и да ти пише..
![]()
Още 1 път браво![]()
А сищо ще гледа да те срещне, но го отбягвай, защото ще се опита на 4 очи да ти каже "колко те обича и че оная му е просто приятелка и бля бля бля.." и като дойде при теб когато се видите, защото все някога ще се срещнете, му казваш просто "Всеки човек има място в живота ми, но мястото което ти се полагаше вече е заето!" след което му обръщаш гръб и си заминаваш нанякъде![]()
Ам .. Само дето сме с една компания и сигурно често ще се виждаме ..Ние утре се бяхме разбрали цялата компания да иден ма дискотека .. ама май няма да ходя .. заради него ..
иди! И пред него се забивай с други момчета и то пред очите му.. просто направи с него така, както той прави с теб - гаври се с негоПървоначално написано от gLypChenCee
Оле хора .. Ако го направя вие ще сте виновни .. Щото по принцип винаги съм смирена макар,че съм душата на компанията .. и сигурно ще трябва да разказвам на всички кво е станало .. o.0 а то дълга и широка ..
Браво!!!Първоначално написано от gLypChenCee
Сега - тотална липса на интерес към него!!! Кажи и на родителите си, ин априятелите си, че си приключила. И естествено да не го пускат у вас. Такаще разбере, че е сериозно нежелан. Дано устискаш положението и да го зарежеш. Ще помагаме.
ако бъдем виновни, ще сме виновни, че сме разкарали от живота ти един простак.. ако е така - НЕКА БЪДА ВИНОВЕН!Първоначално написано от gLypChenCee
Ще им разкажеш.. почваш от началото.. как всичко е било хубаво и т.н. но идва момента в който на въпроса: коя избираш отговора е: 100% не искаш да знаеш.. което е ясно и точно "нея".. след което разказваш останалото и това е..![]()