- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да я правя .. ?
Аз съм съгласен да поема вината!
Предпочитам червените, но и белите ще взема:0
А на теб - браво, че строши ярема![]()
Няма защо. Определено заслужаваше да ти помогнемПървоначално написано от gLypChenCee
Ако нещо стане драскаш ми едно ЛС и винаги ще ти отговоря даже ако желаеш мога да ти дам скайп=а си ако имаш още въпроси![]()
С Гари ще помагаме с каквото можем![]()
Ми да .. май ще е по-добре по скайп да ви питам щото тука май се излагам пред целият форум ..
А какво да се излагаш - всеки си има проблеми в живота.. ти не знаеш аз колко съм се излагал.. ако искаш мога да ти дам 2-3 мои теми от миналото (от нова година и февруари месец) да видиш за какво е ставало въпросПървоначално написано от gLypChenCee
![]()
Добре!Но сега ми се налага да излезна,че на една приятелка и е умряла котката и е доста съкрушена щом ми ревеше по телефона .. хайде след малко ще ви пиша.. И отново благодаря!
![]()
Пък като гледам колко внимание предизвика, та знае ли сеПървоначално написано от myNameIsImmortal
Всеки е минал през това, аз се разделих с бившата след 3 г. връзка. Пък съм още жив и щастлив с жената до мен
![]()
Идеално! Не за котката де, а че ще се разсееш и ще помогнешПървоначално написано от gLypChenCee
До скоро.
ходи я успокоявайПървоначално написано от gLypChenCee
![]()
До скоро![]()
Сама казваш, че вече си направила няколко опита да му го обясниш. Явно е достатъчно твърдоглав и си знае своето. В такъв случай, нямаш шанс. Щом ходите от толкова време би трябвало да му имаш малко повече доверие. Остави другото момиче само да се издъни, ако той наистина те обича, сам ще се отдръпне от нея. А когато ти му обяснаваш, че тя иска повече от приятелство с него, само трупаш негативи.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
ъъ някой прочете ли темата?!Първоначално написано от HONDA
Я се върни в първите 2-3 страници:
-1во разговора не е помагал
-2ро след такъв разговор 1-2 дни е нямало вест от него
-3то той е футболно фешънче с много момичета около себеси които да го искат
-4то на въпроса с коя искаш да си, отговора е бил: 100% не искаш да знаеш..
-5то ако прочетеш цялата тема сам/а ще разбереш какво е станало, не ми се плаща да бъда разказвач..![]()
Ако прочетеш малко по-внимателно ще разбереш, че според мен разговорът между нея и футболистчето е абсолютно излишен и дори тя ще натрупа негативи от него. Чети и ти!
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Бе да му бие дузпата! Футболист от думи не разбира!Първоначално написано от HONDA
Тук ..Не мога да повярвам,че приятелката ми ми причини това ..
![]()
Съгласна сум с всички мнения до сега. Браво, че си сложила край на всичко.
Какво ти е причинила приятелката ти?
Уж котката и умряла а ми сервира вече бившия ми приятел ..Първоначално написано от therocky
![]()
![]()
![]()
Щом го видях веднага се обърнах и натиснах копчето на асансьора щото тя живее на 11 етаж .. Слушах му изповедите .. колко ме обичал дрън мрън .. Че щял да направи всичко само да не му се сърдя .. и аз само го погледнах се едно ш го бия и влезнах в асансьора .. Повече няма да и проговоря ..![]()
Обичал те, ама не дойде да те потърси сам, а чрез приятелката ти нали? Ебати любовтаПървоначално написано от gLypChenCee
![]()
Той и да ме е търсил .. Аз го бях игнорирала .. А и да беше искал да се видим и като всеки път да ми "обясни" всичко аз щях да откажа ..![]()
Правялно мацка само игнор помага тука, нека си остане с неговата "приятелка" той губи![]()
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!
Темата е банална за тези, които нямат чувства, .. но този дето се пържи!!! С две думи ..живота е това което виждаме!! Не се опитвайте да го промените!! 2. Живейте Вашия живот .. а, не на другите!!! Не променяйте партньора - променете се Вие !!
Еми опитай се да създадеш ситуация в която тя ще разкрие пред него всъщност какви са и намеренията.Все пак като ходите от толкова време трябва да вярва повече на теб,не на някого когото познава от 2-3 месеца както ти каза.Щом го обичаш му го показвай по всички възможни начини и защитавай своето с всички средства.
Очите на 6.Тези момичета са най-опасни.Не мога да дам контретен съвет,въпреки че аз се издъних по тоя начин.За нищо на света ни й обявявай война,ще се изкара жертвата.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Още 1 път: ЕВАЛА!!!Първоначално написано от gLypChenCee
Само така!
Сега как се чувсваш като знаеш че на него му е гадно?!
Приятно ти е нали![]()
Сега продължаваш да го игнорираш и това е
Ако имаш някакви въпроси пиши ми на лично и ще ти дам скайп-а си![]()