.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77
    Град
    ForSaken city (:
    Благодаря ви супер много!

Град
    София
    Аз съм съгласен да поема вината!
    Предпочитам червените, но и белите ще взема:0
    А на теб - браво, че строши ярема

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    Благодаря ви супер много!
    Няма защо. Определено заслужаваше да ти помогнем
    Ако нещо стане драскаш ми едно ЛС и винаги ще ти отговоря даже ако желаеш мога да ти дам скайп=а си ако имаш още въпроси
    С Гари ще помагаме с каквото можем

Град
    ForSaken city (:
    Ми да .. май ще е по-добре по скайп да ви питам щото тука май се излагам пред целият форум ..

Ми да .. май ще е по-добре по скайп да ви питам щото тука май се излагам пред целият форум ..
    А какво да се излагаш - всеки си има проблеми в живота.. ти не знаеш аз колко съм се излагал.. ако искаш мога да ти дам 2-3 мои теми от миналото (от нова година и февруари месец) да видиш за какво е ставало въпрос

Град
    ForSaken city (:
    Добре! Но сега ми се налага да излезна,че на една приятелка и е умряла котката и е доста съкрушена щом ми ревеше по телефона .. хайде след малко ще ви пиша.. И отново благодаря!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    А какво да се излагаш - всеки си има проблеми в живота.. ти не знаеш аз колко съм се излагал.. ако искаш мога да ти дам 2-3 мои теми от миналото (от нова година и февруари месец) да видиш за какво е ставало въпрос
    Пък като гледам колко внимание предизвика, та знае ли се Всеки е минал през това, аз се разделих с бившата след 3 г. връзка. Пък съм още жив и щастлив с жената до мен

Град
    София
    Добре! Но сега ми се налага да излезна,че на една приятелка и е умряла котката и е доста съкрушена щом ми ревеше по телефона .. хайде след малко ще ви пиша.. И отново благодаря!
    Идеално! Не за котката де, а че ще се разсееш и ще помогнешДо скоро.

ходи я успокоявай
    До скоро

Сама казваш, че вече си направила няколко опита да му го обясниш. Явно е достатъчно твърдоглав и си знае своето. В такъв случай, нямаш шанс. Щом ходите от толкова време би трябвало да му имаш малко повече доверие. Остави другото момиче само да се издъни, ако той наистина те обича, сам ще се отдръпне от нея. А когато ти му обяснаваш, че тя иска повече от приятелство с него, само трупаш негативи.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Сама казваш, че вече си направила няколко опита да му го обясниш. Явно е достатъчно твърдоглав и си знае своето. В такъв случай, нямаш шанс. Щом ходите от толкова време би трябвало да му имаш малко повече доверие. Остави другото момиче само да се издъни, ако той наистина те обича, сам ще се отдръпне от нея. А когато ти му обяснаваш, че тя иска повече от приятелство с него, само трупаш негативи.
    ъъ някой прочете ли темата?!
    Я се върни в първите 2-3 страници:
    -1во разговора не е помагал
    -2ро след такъв разговор 1-2 дни е нямало вест от него
    -3то той е футболно фешънче с много момичета около себеси които да го искат
    -4то на въпроса с коя искаш да си, отговора е бил: 100% не искаш да знаеш..
    -5то ако прочетеш цялата тема сам/а ще разбереш какво е станало, не ми се плаща да бъда разказвач..

Ако прочетеш малко по-внимателно ще разбереш, че според мен разговорът между нея и футболистчето е абсолютно излишен и дори тя ще натрупа негативи от него. Чети и ти!
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Ако прочетеш малко по-внимателно ще разбереш, че според мен разговорът между нея и футболистчето е абсолютно излишен и дори тя ще натрупа негативи от него. Чети и ти!
    Бе да му бие дузпата! Футболист от думи не разбира!

Град
    ForSaken city (:
    Тук .. Не мога да повярвам,че приятелката ми ми причини това ..

Съгласна сум с всички мнения до сега. Браво, че си сложила край на всичко.

Какво ти е причинила приятелката ти?

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от therocky
    Съгласна сум с всички мнения до сега. Браво, че си сложила край на всичко.

Какво ти е причинила приятелката ти?
    Уж котката и умряла а ми сервира вече бившия ми приятел ..

^^Подло от нейна страна. Не се сдобрихте нали?

Град
    ForSaken city (:
    Щом го видях веднага се обърнах и натиснах копчето на асансьора щото тя живее на 11 етаж .. Слушах му изповедите .. колко ме обичал дрън мрън .. Че щял да направи всичко само да не му се сърдя .. и аз само го погледнах се едно ш го бия и влезнах в асансьора .. Повече няма да и проговоря ..

Щом го видях веднага се обърнах и натиснах копчето на асансьора щото тя живее на 11 етаж .. Слушах му изповедите .. колко ме обичал дрън мрън .. Че щял да направи всичко само да не му се сърдя .. и аз само го погледнах се едно ш го бия и влезнах в асансьора .. Повече няма да и проговоря ..
    Обичал те, ама не дойде да те потърси сам, а чрез приятелката ти нали? Ебати любовта

Град
    ForSaken city (:
    Той и да ме е търсил .. Аз го бях игнорирала .. А и да беше искал да се видим и като всеки път да ми "обясни" всичко аз щях да откажа ..

Правялно мацка само игнор помага тука, нека си остане с неговата "приятелка" той губи
    Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!

Темата е банална за тези, които нямат чувства, .. но този дето се пържи!!! С две думи ..живота е това което виждаме!! Не се опитвайте да го промените!! 2. Живейте Вашия живот .. а, не на другите!!! Не променяйте партньора - променете се Вие !!

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Еми опитай се да създадеш ситуация в която тя ще разкрие пред него всъщност какви са и намеренията.Все пак като ходите от толкова време трябва да вярва повече на теб,не на някого когото познава от 2-3 месеца както ти каза.Щом го обичаш му го показвай по всички възможни начини и защитавай своето с всички средства.
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Очите на 6.Тези момичета са най-опасни. Не мога да дам контретен съвет,въпреки че аз се издъних по тоя начин.За нищо на света ни й обявявай война,ще се изкара жертвата.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Той и да ме е търсил .. Аз го бях игнорирала .. А и да беше искал да се видим и като всеки път да ми "обясни" всичко аз щях да откажа ..
    Още 1 път: ЕВАЛА!!!
    Само така!
    Сега как се чувсваш като знаеш че на него му е гадно?!
    Приятно ти е нали

Сега продължаваш да го игнорираш и това е
    Ако имаш някакви въпроси пиши ми на лично и ще ти дам скайп-а си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си