Ох .. Значи по принцип аз давам съвети в такива случеи .. ама тоя път май на мен ми е нужен съвет. Значи ситуацията е следната: Ходим с едно момче от 1 година и 2 месеца .. Аз страшно много го обичам .. Вероятно и той мен .. Но има един огромен проблем .. И тя се казва Кати .. От много време я наблюдавам и виждам,че не иска да са само приятели с гаджето ми .. На няколко пъти му го казвах,но той вярва сляпо,че тя го обича само като приятелка .. Но за нейно нещастие "най-добрата" и приятелка ми казва какво споделя с нея.. Например,че ще се опита да ме отстрани по всякакъв начин от него и т.н. .. Та въпроса ми е как да го накарам или по скоро да му докажа,че тя не изпитва само приятелски чуства към ниго и , че иска да ни раздели .. Както каза сестра ми явно е прекалино тъп или просто и вярва сляпо макар,че се познават едва от 2-3 месеца . . Айде сега помогнете ми както аз ви помагам щото тая вече не мога да я търпя .. Още малко да ми полази по нервите и сигурно ше се сбием . . Мерси на всички