- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мръсни думи по време на секс
Е, казвайте крещите ли по някоя мръсна думичка и коя е тя?
Моята приятелка се възбужда много от мръсни думи. Оргазмът й е гарантиран, като й кажа: "Мръсна кучка!" и сме в "кучешката" поза.
Обожавам когато ми говори мръснo.. така свършвам дооста по-бързо.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
и аз обичам![]()
И аэ!Първоначално написано от LovelyGirl
МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!
you crazy son of a beach
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
син на плажа ? ХАХАХА научи английски пичПървоначално написано от EroSennin
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
[vbox7]http://vbox7.com/play:8363abbb[/vbox7] и пак си помисли
Moderated by slun4ice
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Страхотно е
Много искам да се научи да си пуска на глас мислите още повече, някакво първично страстно, оххх![]()
Иначе и аз приказвам, че поянкога май е доста хард ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
son of a beach...![]()
е това ме разби. Направо е най-мръсното нещо което съм чувал
![]()
не си падам по мръсни думи...
офтопик :BITCH-2. коварна/зла/деспотична жена, вулг. развратница, кучка
BEACH- I. 1. крайбрежен пясък, плаж
УСЕТИ РАЗЛИКАТА!
наи си ме кефи да ми каже че ме обича4 въпреки че обича да ми говори мръсотии 4това ми е даже обидно....
не ми е приятно някой да ръси мръстни думи по време на секс, но зависи какви са де
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
ако ми е някав сериозен приятел не ми харесва много много.. ама ако е някой с който имам само сексуални взаимотношения понякога се получава весело![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Аз възприемам такива приказки, само да не са на български![]()
Come out, come out wherever you are...
Боже! говори ми каквото си поискаш и колкото си поискаш! обожавам да ми говорят мърсотиикии![]()
Един път като и казах "Умрииииииии ма урооооддд !!!!" и направо ми прекърши картофите