- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЗА МАСТУРБИРАНЕТО
случайно попаднах на един сайт и ме заинтригува та там пишеше мастурбиране с водна струя
ДУШ:
Водната стимулация е най-лесна с душ. Най-лесно се контролира. Свали горната част на душа и насочи водната струя към клитора. Нагласи температурата и силата на струята както ти харесва на теб. Най-добре е да започнеш с по-слабо налягане на струята и постепенно да го увеличиш. Естествено по-голямото налягане прави струята по-бърза, и това ще увеличи стимулацията на клитора. Горещата вода се усеща много по-силно, но внимавай да не е прекалено гореща. Много жени могат да получат оргазъм за по-малко от две минути при този начин на стимулация на клитора.
ее кажете момичета някояот вас пробвала ли е този метод![]()
Да,пробвала съм,но не ми харесва кой знае колко![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Аз също съм пробвала, но не стана нищо кой знае какво... не ми хареса особено.
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
![]()
не е кой знае какво...
вече 2г и половина мастурбирам по този начин...и всеки път свършването е уникално! Пробвай наистина ще ти хареса![]()
Да и е много якоооо особено когато стигаш до върха и да се дразниш самичка и после изживяваш оргазма много по силно и готино![]()
![]()
не съм пробвала,но ми се струва адски якоооще го пробвам и мерси за съвета
![]()
Мдамззз пробвала съм гооо и е супер якоо
Макар,че отдавна не съм се занимавала с това
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Е аз като по-малък първо това направих (с водна струя на ку*а) и то съвсем случайно...после вече разбрах, че съществуват чекий...като майка ми ми каза, да не стоя толко секи път в банята, защото водата се плаща...и аз открих друг начин да ми "става готино на патката" както казвахме като малки...този начин, обаче след време осъзнах, че не само аз съм го открил, а съм бил поредния!
![]()
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
оооо страхотно е препоръчвам на всички момичета и е вярно за двете минути![]()
I love You for your gentle hands that melt my pain away.I love you for your loving heart that made mine beat again.
това и аз съм го пробвала....чувството е върховно...
и повярвай ми стигаш до оргазъм за по-малко от 2 минути
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
и аз съм го пробвал ( момче съм и сам го пробвал на пениславчо) и е яко , а за момичетата ... нз
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
Аз също съм пробвала и е много яко![]()
![]()
Quod me nutrit,me destruit!
Не е нищо особено.
![]()
Робинята на Quench
Пробвала съм и усещането е страхотно.Просто трябва да се отпуснеш.Една приятелка също ми сподели, че го прави и достига до страхотен оргазъм.Който има интерес да пробва .![]()
и аз съм го правила съвсем случайно,,ама не е кой знае какво![]()
![]()
мake cookиes,noт war ^.^
Първоначално написано от xbLaHx
и аз го направих случайно... приятно е но не е кой знае какво![]()
![]()
![]()
Мидата създава бисер,само когато в нея попадне песъчинка, която и е причинила жестока болка.
леле тва тряа се пробва!!!Първоначално написано от yCheniChkaTa
![]()
вСяКа жЕнА тРяБвА дА оБиЧа нЕщО в кРаЕн сЛуЧаЙ тОвА мОжЕ дА бЪдЕ мЪж ...
И азПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На марструбираш е най яко.Аз маструбирам с душа и се чусвам много добре.Само дето много бурзо свършва ;(
2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!
И както си мастурбирате под душа, като ви дойде сметката, колабирате пред пощата...
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
дам, мисля по добре за изпитите ми след като погаля писанчето ми![]()
Палавнички
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮