.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Чувства

Чувства

iskam da popitam da li i majete kakto jenite kato vidqt lubimata si i polu4avat onova gadeli4kane v korema i da li stradat i ako stradat zashto ne si priznavat

т.7 - ОТ 2 АПРИЛ - ТЕМИ И МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ЛАТИНИЦА ЩЕ БЪДАТ АВТОМАТИЧНО ИЗТРИВАНИ!

hottie

hottie
    Guest
    всъщност решихме да е от 2ри, защото всички ще си помислят, че е шега.......... а тази тема ще я редактирам като за последно

Град
    Варна
    Добро измъкване, за да си отложите работата за утре..

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    всъщност решихме да е от 2ри, защото всички ще си помислят, че е шега.......... а тази тема ще я редактирам като за последно
    тежко им на хангличаните които посещават форума

Re: Чувства

Цитирай Първоначално написано от alizi
    iskam da popitam da li i majete kakto jenite kato vidqt lubimata si i polu4avat onova gadeli4kane v korema i da li stradat i ako stradat zashto ne si priznavat

т.7 - ОТ 2 АПРИЛ - ТЕМИ И МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ЛАТИНИЦА ЩЕ БЪДАТ АВТОМАТИЧНО ИЗТРИВАНИ!

hottie
    Според мен жените сме по чувствителни и това "гъделичкане" при тях не се получава.Просто момчета са ми го казвали:Звучи банално за тях..А за страданието-ми те просто са свикнали да са силната половинка и да не показват толкова на яве чувствата си,макар и те да са много силни..Според мои наблюдения и да страдат вътрешно,отвън изглежда,че им е все едно..

П.П:При всяко правило си има изключения,така че не всички са така,но повечето да..
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PiruBloodz
    Добро измъкване, за да си отложите работата за утре..
    Оооо повярвай ми - за нас триенето е много по-лесно, отколкото редактирането. С нетърпение очаквам 2 април !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си