.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Тема: брекети ..

брекети ..

здравейте , може ли да ми кажете дали е толкова гадно колкото го описват , т.е аз неискам да слагам други освен лингвални , но зъболекари и всички ми казват , че било много трудно да ядеш , да ги чистиш , абе горе долу това .. ама незнам защо ме отказват , а неискам други брекети , предпочитам да не се виждат някой има ли такива брекети ?
    благодаря ви превдарително

И мен брекетите не ме кефат, защотото за да се сложат се пробижат дупки в зъбите или нещо от тоя род . По добре си е с шини.Слагаш ги само през ноща и никой не разбира че носиш
    There is not a thin line between love and hate. There is, in fact,
    a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet
    between love and hate.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от Maexxna
    И мен брекетите не ме кефат, защотото за да се сложат се пробижат дупки в зъбите или нещо от тоя род . По добре си е с шини.Слагаш ги само през ноща и никой не разбира че носиш

кви простотии говориш бе, кат не зназеш мълчи!!! И вярвай си че е по-добре с шини, носи си ги и сле 3 години кат няма резултат пак ще слагаш брекети, не се тревожи!

По темата, сложи си нормални брекети, нищо няма да ти стане, спокс.По -добре нормални брекети, щото другите ще ти развалят зъбите, без зъби ли искаш да останеш?
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    О-о-о да и после нали знаеш хората си ходят с дупки по зъбите. Бе ти добре ли си? кат не знаеш поне не лъжи. Знам че се залепят с някжо специално лепило и с помоща на някъв лазер или нещо такова, но не се правят дупки!и н ее по - добре с шини. Нося от близо 2 години шини и никакъв ефект! зъболекарката ми обеща до септември да са се оправили ама.... ще видим. Мисля си че накрая пак ще завърша с брекети. И тия отвътре до колкото знам не са удобни и не всеки зъболекар се захваща да слага. А и защо ще се мъчиш?Брекетите не са нищо необичайно. Замисли се за ефекта накрая. Ако искаш още инфо --> www.breketinfo.com

Cruel Intentions

Град
    Hate City Sofia.
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

аа добре да попитам , могат ли да се направят някакви брекети примерно ей като на рапърите :Д с камъчета ала бала по - целия зъб поне да е по за гледане там , иначе неискам дали ще могат да направят нещо такова ..

Абе човек, сложи си едни обикновенни брекети, нищо няма да ти стане и никой няма да ти се смее кво толкова те е срам. За тези лингвалните не ги препоръчват, защото трябва много, много ама наистина много добра хигиена, защото в противния случай просто ужас <-------- ей така ще станеш.
    "И мен брекетите не ме кефат, защотото за да се сложат се пробижат дупки в зъбите или нещо от тоя род"
    Ей тва пък просто ме разби
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: брекети ..

Цитирай Първоначално написано от Marto_92
    здравейте , може ли да ми кажете дали е толкова гадно колкото го описват , т.е аз неискам да слагам други освен лингвални , но зъболекари и всички ми казват , че било много трудно да ядеш , да ги чистиш , абе горе долу това .. ама незнам защо ме отказват , а неискам други брекети , предпочитам да не се виждат някой има ли такива брекети ?
    благодаря ви превдарително
    суета!

някъде във форума има мисля момче, което може да ти даде съвсем професионално обоснован отговор(без да е спец), и то полезен!
    ползвай търсачка

Град
    Хасково
    Това с дупките направо ме разби... Няма такова нещо.Те са на отделни части... слагат ти едно лепило в средата на зъбчето и после ти ги залепят.Не боли... само първата седмица... Аз имам вече 2 години и мога да ти кажа,че не само на мен ми харесва,а и на приятелите ми... има различни видове ластички,с които се затягат и е много забавно зъболекарят ти,по твой избор да сменя цвета им,особено ако си момиче.Според мен чрез брекети се постига по-голям ефект от другите,предназначени за изправяне на зъбите устройства Разликата се забелязва... Забравих да кажа,че не ти пречат на яденето,нито на нищо.И аз бях против да имам,ама сега не съжалявам като виждам резултата,така че не се опъвай Сложи си едни обикновени няма нужда да слагаш пластмасови или керамични... Вярно,че не трябва да ядеш много ядки,да дъвшич дъвка и да гризеш,но всичко е за добро.Ябълките например трябва да са нарязани,защото има опастност да си отлепиш някой брекет

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    не се замисляй,консултирай се с лекаря си

Нося брекети вече от 1 година и половина:
    Размер - слагат ти в устата едно като глина,което се води нещо като отпечатък(размер)
    Лепене - не мисля,че е имало човек,който когато му лепят нещо го боли,никакви дупки и никакви болежки..слагат ти едни пръстени на най - задните зъби,за да може да се задържи самата дъга
    Брекетите са нещо много сладко и адски чаровно ... Даже мисля,че в Италия ги носят само и единствено заради красотата (90%)
    Така че отиди при ортодонт и да видиш какво ще ти каже
    Ако имаш още някакви въпроси пиши лична
    УСПЕХ

Aз съм с лингвални брекети.Сложи си няма да съжеляваш.Нито ми е трудно да ям нито да говоря нито с почистването.Значи сложиха ми ги преди 2 месеца и сега зъбите ми почти се изправиха и е супер защото хем съм с прави зъби и хем не се виждат брекети.Недей да слушаш никой който те разубеждава.Сложи си и нямаш никакви проблеми с нищо.И се пак питай ако имаш някакви въпроси.

Град
    buhovo
    Металните добри ли са ?
    AZ sum si AZ

^Аз доколкото знам металните брекети са най-здравите.

да, сложи си нормални, кофи е да са ти отвътре, как се чистят мислиш....

Много лесно се чистят се едно си мие6 нормално забите.

Цитирай Първоначално написано от Babuls
    пък и незнам човек който си мие нормално зъбите да си ги мие отвътре...

ами значи първо искам да кажа че шините нищо не струват освен ако не ги носиш 6 7 години . Значи аз съм с брекети от година и половина скоро ще ми ги махат подредиха се страхотно зъбките никакви дупки не се пробиват мога да кажа че въобще не е болезнено да ти ги сложат боли понякога само когато ти ги стягат но това означава се оправят . Няма вероятности да фъфлиш, както при шините и няма вероятност след това да се раместят отново зъъбите ти така че действай колкото по рано толкова по добре ;]
    И само музиката винаги ще ме обича... [music] :]

Цитирай Първоначално написано от fluffka1

eми за твое сведение аз винаги сам си ги миела и отвътре дори и без брекетите.По хугиени4но е мила.

Цитирай Първоначално написано от fluffka1

eми за твое сведение аз винаги сам си ги миела и отвътре дори и без брекетите.По хугиени4но е мила.
    хаха, благодаря за сведението ми хубаво, мий си зъбите както ти е кеф аз пак си оставам на мнение че обикновенните "външни" брекети са много по добрия избор. Все пак и аз съм с брекети и знам какво е, пр. след всяко ядене трябва да се чистят, щото събират храна и после се разяжда зъба. Пък като са отвътре, смятай..... Пък и е по "хугиени4но"

при вътре6ните не остава толкова храна и не се разяждат никакви зъби.остави ме да знам пове4е от тебе за вътре6ните брекети.и за6то да са по добрия избор вънка6ните а. вътре6ните поне не се виждат и не пречат и храна не ми остава изобщо.офф няма смисал да се разправяме всеки който има възможности за брекети и трябва да избира между вънкъ6ни за 3000 лв и вътре6ни за 2000лв много ясно 4е би си избрал вътре6ните.А и хората които имат възможности обикновенно ги е срам да носят вънкъ6ни брекети.Така 4е невиждам за6то вънкъ6ните да са по-добрия избор!!!!!!!!!

Град
    гр. Варна
    поразена откъде ги изкопа тия простотиии дупките в зъбите ти малоумен ли си бе?! хората си ги слагат за да имат хубава усмивка..като им ги махнат с дупките ли ще стоят...или може би ще ги запълнят ти си уникат човече
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

при вътре6ните не остава толкова храна и не се разяждат никакви зъби.остави ме да знам пове4е от тебе за вътре6ните брекети.и за6то да са по добрия избор вънка6ните а. вътре6ните поне не се виждат и не пречат и храна не ми остава изобщо.офф няма смисал да се разправяме всеки който има възможности за брекети и трябва да избира между вънкъ6ни за 3000 лв и вътре6ни за 2000лв много ясно 4е би си избрал вътре6ните.А и хората които имат възможности обикновенно ги е срам да носят вънкъ6ни брекети.Така 4е невиждам за6то вънкъ6ните да са по-добрия избор!!!!!!!!!
    ок, тва си е твоето мнение, мойто си остава непроменено. а, и между другото, досега не съм срещнала човек, който да се срамува да носи брекети. скоро съм на зъболекар.... ще я питам за тези брекети дето са отвътре, щото тя кво ли не ми беше предложила, ама такива дето са отвътре не ми е. защо ли.....

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от hameleon
    Това с дупките направо ме разби... Няма такова нещо.Те са на отделни части... слагат ти едно лепило в средата на зъбчето и после ти ги залепят.Не боли... само първата седмица... Аз имам вече 2 години и мога да ти кажа,че не само на мен ми харесва,а и на приятелите ми... има различни видове ластички,с които се затягат и е много забавно зъболекарят ти,по твой избор да сменя цвета им,особено ако си момиче.Според мен чрез брекети се постига по-голям ефект от другите,предназначени за изправяне на зъбите устройства Разликата се забелязва... Забравих да кажа,че не ти пречат на яденето,нито на нищо.И аз бях против да имам,ама сега не съжалявам като виждам резултата,така че не се опъвай Сложи си едни обикновени няма нужда да слагаш пластмасови или керамични... Вярно,че не трябва да ядеш много ядки,да дъвшич дъвка и да гризеш,но всичко е за добро.Ябълките например трябва да са нарязани,защото има опастност да си отлепиш някой брекет
    ау на мен миналата седмица ми се отлепи брекет..от пица но го загубих и сега трябва да доплащаме 50 лв за нов . . а за дупките неам думи братче .. секви ги имаа
    ;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,

^50 лв. ли плащаш като отлепиш брекет? С метални брекети ли си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си