- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той ми каза че съм малка но ми дава надежди...
Аз съм момиче на 13.Наскоро се запознах с едно момче.Той е много забавен и приказлив и ние бързо станахме приятели.Но с теяение на времето аз започнах да го харесвам.Той е по-голям от мен,но учим в едно училище и всеки ден се събираме в една компания.В разговор по skype той беше споменал че има приятелка,но това не ме спря да му кайа за чувствата си.След като го направих той ми истъкна хиледи причини като това,че съм малка и всякакви подобни,но не ми спомена нищо за приятелката си и не е казвал,че не отвръща на чувствата ми.Оттогава не сме си говорили по тази тема,но той започна да се държи различно.Постоянно ме гледа,разговаряме много повече от преди и той постоянно е някъде около мен.Дайте някакъф съвет или мнение...
Moderated by slun4ice
т.7
Тайната е болка,болката е тайна!
1во - Ходи на уроци по Български език.
2ро - Малка си,да!
3то - Човека просто знае за чуствата ти и не иска да те нарани за това се държи по-добре от преди.
Според мен си внушаваш че постоянно те гледа и е започнал да се държи различно. Казал ти е хиляди причини заради които не можете да бъдете заедно . Приеми го и си намери някои друг .
Не се занимавай. Щом те е отрязал поради 4875634756 причини защо изобщо питаш?!![]()
Не си вношавам!! В това съм сигурна...вече го преодолях,но той е навсякъде,което е много дразнещо...
Sorry за правописните грешки...![]()
Според мен най-добре ще е да говорите отново и му кажи, че за любовта няма граници (възраст, както е при теб) и, че каквито и причини да ти изтъква ако двамата имате нужните чувства можете да преодолеете всичко. Нека надеждата ти не умира, докато нищо не е сигурно... Всеки може да прави всякакви предположения и да развива какви ли не теории, но ако не говориш отново с него не можем да ти помогнем... Пиши като има прогрес...
XiPiXoPiGiRL saglasna sam ... pitai go kakvo toi 4yvstva kam teb !? ... yspeh !![]()
абе нали щяха да се трият мненията на латиницаПървоначално написано от pl3zlbb
![]()
хах ама ти какво очакваш ако е над 17 ... познай какво ще иска от теб?!Нормално си е да го иска... и какво ще направиш в тоя случай...?! Ще преспиш с него на 13 години... помисли малко?!
Можеш ли да му дадеш това което би поискал?!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А той на колко е?
Щом ти е казал веднъж, че не може да стане нищо, не знам защо продължаваш сама да се навиваш...
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Нали твъриш, че сте в едно училище и в една компания. Абсолютно е нормално да е покрай теб. Щом момчето ти е казало, че не иска да е с теб, значи не иска и това е. Няма значение какви причини ти е изтъкнал. Ти просто си търсиш сламка, за която да се хванеш.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Според мен само факта, че се надяваш на нещо с момче което си има гадже те прави кучка.
Наистина тук могат да ти развият милион теории...поговори си с него какво чувства...обаче се съмнявам да имаш по-голям успех от първия разговор..без риск обаче няма и тръпка..няя лошо питай си го![]()
правилно казаноПървоначално написано от gLypChenCee
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
той на колко е?мисля,че трябва да разговаряш с него за теб и него отново,може този път да се получи нещо!![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Всичко става като поговорите, това не го ли разбрахте
THE TRUTH IS OUT THERE
Може просто да е любезен. Никъде не споменаваш той на колко години е. Защо да ти казва човека като причина приятелката си, след като явно знаеш за нея? Все пак, човека ясно ти е казал, че не проявява интерес към теб. Може да иска да ти е приятел, за да се чувстваш по-добре, че поне по някакъв начин го имаш до себе си. А ти не се надявай на повече.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
i na men sa mi go kazvali, che sum mn malka.. '' i che trqa da go pochakam oshte 1 godina '' .. i nali znaesh, che kato si haresash nqkogo si adski naiven i praish vsichko za nego i da ste zaedno.. zaebi go !;]
според мен той просто не иска да нарани чувствата ти и иска да сте си приятели, за това ти го е казал по заобиколния начин .. а и наистина ако не а 17-18 просто няма шанс никакъв за вас просто няма да се получи, просто мисленето ви е различно, гледните точки, всичко ..
При положение ,че е започнал да измисля 2млн причини кфо чакаш?
И да не ти е казал за неговите чувства,щото той няма такива и тъй
като си малка и ще го приемеш прекалено навътре не е споменал
нищо по тая тема .. Ае пийс![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Защо всички си избирате няк'ви големи бе..
баси..
освен това каква любов,какво нещо..
я,недей се излага.Има си право човека..
Голям е.. не му се занимава с по-малки от него.![]()
А това,че те гледа..ми наистина може и да си внушаваш.
Щом си има и приятелка..
Карай си напред.
И научи българския..така като гледам.. щом си на 13 ще имаш изпити.. ама..![]()
Оффф, бахти глупавото.По голям е от теб,може само единствено да чакаш да ти каже "пусни ми,моля те"...и както те гледам ти ще се навиееш.Слушай сега както по горе някой беше казал,той ще си го пойска.За чувства,едва ли има.Може да обича приятелката си,но щом е голям е зацепил така ще те нарани,ако почне да отваря тая тема.Остави момчето.Намери си нов обект по който да точиш лиги
Та за това,просто не се занимавай и всев още си на 13. Имаш време колкото искаш
.Седни малко понаучи как се пише на собствения ти език
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ам не е длъжен да ти се обяснява надълго и нашироко за него и приятелката му. Казал е че си малка - така е, не ти е казал че си глупава, макар и да си го е помислил - е аз ти казвам - глупава си
Въобразяваш си че ти дава надежди.
Реалността е друга.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House