.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Мега фен
    Град
    София
    Ама еваля.
    Аааа така.И аэ тва искам - точно и ясно да ме нашмулят.Така се раэбират нещата,не от намеци и локуми.Бах мааму.
    Блинккк
    [size=7][b][u]fosse cos

като гледам тая тема и ... та няма значение
    1-во- ти си на 13(не можеш да се "влюбиш",защото си малка)
    2-ро- както ти каза той е голям и едва ли му се занимава с малки момиченца...ако беше така..нямаше да те отблъсква по всевъзможни 5646461 начина
    иии 3-то- момчето си има приятелка-----> затова ги остави намира и не си внушавай..разни глупости от сорта,че те гледал...бла бла... защото ти ще страдаш,а на него няма да му пука...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    тук нагледно е представено до какво води прекомерната употреба на латиница
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Ако той не те харесва и за него си прекалено малка, може и 1000 причина да измисли за да не е с теб..
    иии все пак.. той на колко е ?
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Има и нещо друго - ако търсиш надежди,ще ги намираш навсякъде. Откажи се.
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от DJEB
    Цитирай Първоначално написано от pl3zlbb
    XiPiXoPiGiRL saglasna sam ... pitai go kakvo toi 4yvstva kam teb !? ... yspeh !
    абе нали щяха да се трият мненията на латиница
    и аз тва се питам
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Абе що не ме направят един модератор на раздел любов. И без това кисна тук нонстоп...

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Внушаваш си, защото той ти е казал директно, че не може да е с теб. Ако имаше нещо или те гледаше и т.н. нямаше да ти изтъква хиляди причини, поради които не можете да сте заедно... А пък и не виждам след като казваш, че си го преодоляла защо присъствието му те дразни ?
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Не виждам какви надежди ти е дал.Щом те е отрязал директно,а и има приятелка кво се занимаваш ?

Не си внушавай глупости! Изредил ти е толкова много причини заради които не може да бъде с теб, а ти продължаваш да се надяваш! Не си усложнявай живота - ти ще страдаш напразно , а на него няма да му пука.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    той на колко е?
    дава ти надежди, защото вече знае, че го харесваш
    иии...ся нали е модерно батковците да се гаврят с малки глупави момиченца....
    не му се връзвай
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Най-вероятно ти се подиграва.
    Hilf mir Fliegen

може би не иска да оставаш с лошо впечетление към него след причините които ти е дал относно признанието ти и за това ти обруща повече внимание или както казаха по горе може би си въобразяваш

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    1во - Ходи на уроци по Български език.
    2ро - Малка си,да!
    3то - Човека просто знае за чуствата ти и не иска да те нарани за това се държи по-добре от преди.
    Съгласна съм. Недей се навива от нищото.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на sladkalady
    Може само да си внушаваш ,че те харесва.
    И щом си има приятелка не се занимавай с него...
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

о0о0оХ Слънчо Зрънчо
    бух Моя сеГашен Приятел също като се запознахме Имаше сериозна връзка ама супер сериозна и все пак се запознахме иии наистина имаше привличане иии всичко аз си бях баси кучката-без да искам.Обаче той си държеше на мен станахме супер близки(по-голям е от мен,не с 1 годинка ) знаехме си 1 за друг и аз пак аз не исках да им прекратявам отношенията и тъъъкнмо си го преудолях оставих си го само за приятелче всичко точно и той прекрати връзката си......Мина време все пак аз бях охладила чуствата си към него но ацки много го обичах/м (дали като приятел дали като момче-и аз незнаех) Той има едни здравословни проблеми и аз умирах когато стане нещо пред мен,не можех да се сдържа а и колко съм плакала да не му стане нещо.....и все пак....мрън и нищо...аз сериозно го бях приела само за Приятел които много обичам и тръгнах с друго момче ...той след мен тръгна с друго момиче(леле колко беше грознааааа,не казвам че аз съм По но.....)те скъсаха а след тях скъсах и аз с другото момче мина седмица-2 незнам мина време и сегашниями приятел не се отказваше от мен-никой не се беше борил толкова за мен....никой.....и сега сме Заедно,наистина съм луда по него...не признавам никое друго момче/мъж на земята...просто за мен буквално няма по перфвктен нито по красив-няма!незнам какво ми стана,апсолютно никой не е предизвиквал такови чуства у мен,наистина страшно силно го обичам и съм сигурна в това!Сега сме много щастливи и 2-мата сме Модели на е няма да казввам агенцията че.... почти постоянно сме заедно и правя всичко за него а си признавам че и тоймного прощава много помася и все пак е страхотен и за секунда не става-друг/лош/немил.Убожавам го....искам да ти кажа че съм била в такава ситуация....и сега съм ацки щастлива най-щастливия човек на света

Най - вероятно си играе с теб ... Не му се връзвай и за твое добро го забрави , колкото може по -рано !

Супер фен
    Е той щом си има приятелка какво очакваш? Да я зареже заради теб ли, при положение, че ти е казал, че не иска да сте заедно? Сигурно просто се държи мило с теб, за да не ти е гадно. Другото е да се е възгордял, като така си му признала чувствата си, и сега просто да си играе с теб.. Не му се давай!

Пффффф как гадно познавам тази история Дддз по добре му кажи,че нали има нещо което изпитжаш към него или просто го забрави.

Град
    isperih
    Не мисли, че като ти е казал сумати причини, си прави само лигавщини нарочно и ще те гледа вече като нещо повече.Само илюзионираш.Не мисля, че е хлапак, за да прави подобни номера, да ти говори едно , а да прави друго!

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Според мен той не ти дава напразни надежди но ти вече си мислиш че всяка дума и жест са свъразани с теб и показват колко е влюбен в теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си