- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той ми каза че съм малка но ми дава надежди...
Ама еваля.
Аааа така.И аэ тва искам - точно и ясно да ме нашмулят.Така се раэбират нещата,не от намеци и локуми.Бах мааму.
Блинккк
[size=7][b][u]fosse cos
като гледам тая тема и... та няма значение
![]()
1-во- ти си на 13(не можеш да се "влюбиш",защото си малка)
2-ро- както ти каза той е голям и едва ли му се занимава с малки момиченца...ако беше така..нямаше да те отблъсква по всевъзможни 5646461 начина
иии 3-то- момчето си има приятелка-----> затова ги остави намира и не си внушавай..разни глупости от сорта,че те гледал...бла бла...защото ти ще страдаш,а на него няма да му пука...
![]()
тук нагледно е представено до какво води прекомерната употреба на латиница
Ако той не те харесва и за него си прекалено малка, може и 1000 причина да измисли за да не е с теб..
иии все пак.. той на колко е ?
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Има и нещо друго - ако търсиш надежди,ще ги намираш навсякъде. Откажи се.
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
и аз тва се питамПървоначално написано от DJEB
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Абе що не ме направят един модератор на раздел любов. И без това кисна тук нонстоп...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
.........
Внушаваш си, защото той ти е казал директно, че не може да е с теб. Ако имаше нещо или те гледаше и т.н. нямаше да ти изтъква хиляди причини, поради които не можете да сте заедно... А пък и не виждам след като казваш, че си го преодоляла защо присъствието му те дразни ?![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не виждам какви надежди ти е дал.Щом те е отрязал директно,а и има приятелка кво се занимаваш ?
Не си внушавай глупости! Изредил ти е толкова много причини заради които не може да бъде с теб, а ти продължаваш да се надяваш! Не си усложнявай живота - ти ще страдаш напразно , а на него няма да му пука.
той на колко е?
дава ти надежди, защото вече знае, че го харесваш
иии...ся нали е модерно батковците да се гаврят с малки глупави момиченца....
не му се връзвай
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
може би не иска да оставаш с лошо впечетление към него след причините които ти е дал относно признанието ти и за това ти обруща повече внимание или както казаха по горе може би си въобразяваш![]()
Съгласна съм. Недей се навива от нищото.Първоначално написано от gLypChenCee
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Може само да си внушаваш ,че те харесва.
И щом си има приятелка не се занимавай с него...
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
о0о0оХ Слънчо Зрънчо
бух Моя сеГашен Приятел също като се запознахме Имаше сериозна връзка ама супер сериозна и все пак се запознахме иии наистина имаше привличане иии всичко аз си бях баси кучката-без да искам.Обаче той си държеше на мен станахме супер близки(по-голям е от мен,не с 1 годинка) знаехме си 1 за друг и аз пак аз не исках да им прекратявам отношенията и тъъъкнмо си го преудолях оставих си го само за приятелче всичко точно и той прекрати връзката си......Мина време все пак аз бях охладила чуствата си към него но ацки много го обичах/м (дали като приятел дали като момче-и аз незнаех) Той има едни здравословни проблеми и аз умирах когато стане нещо пред мен,не можех да се сдържа а и колко съм плакала да не му стане нещо.....и все пак....мрън и нищо...аз сериозно го бях приела само за Приятел които много обичам и тръгнах с друго момче ...той след мен тръгна с друго момиче(леле колко беше грознааааа,не казвам че аз съм По но.....)те скъсаха а след тях скъсах и аз с другото момче мина седмица-2 незнам мина време и сегашниями приятел не се отказваше от мен-никой не се беше борил толкова за мен....никой.....и сега сме Заедно,наистина съм луда по него...не признавам никое друго момче/мъж на земята...просто за мен буквално няма по перфвктен нито по красив-няма!незнам какво ми стана,апсолютно никой не е предизвиквал такови чуства у мен,наистина страшно силно го обичам и съм сигурна в това!Сега сме много щастливи и 2-мата сме Модели на е няма да казввам агенцията че.... почти постоянно сме заедно и правя всичко за него а си признавам че и тоймного прощава много помася и все пак е страхотен и за секунда не става-друг/лош/немил.Убожавам го....искам да ти кажа че съм била в такава ситуация....и сега съм ацки щастлива
![]()
най-щастливия човек на света
![]()
![]()
Най - вероятно си играе с теб ... Не му се връзвай и за твое добро го забрави , колкото може по -рано !
Е той щом си има приятелка какво очакваш? Да я зареже заради теб ли, при положение, че ти е казал, че не иска да сте заедно? Сигурно просто се държи мило с теб, за да не ти е гадно. Другото е да се е възгордял, като така си му признала чувствата си, и сега просто да си играе с теб.. Не му се давай!
Пффффф как гадно познавам тази историяДддз по добре му кажи,че нали има нещо което изпитжаш към него или просто го забрави.
Не мисли, че като ти е казал сумати причини, си прави само лигавщини нарочно и ще те гледа вече като нещо повече.Само илюзионираш.Не мисля, че е хлапак, за да прави подобни номера, да ти говори едно , а да прави друго!
Според мен той не ти дава напразни надежди но ти вече си мислиш че всяка дума и жест са свъразани с теб и показват колко е влюбен в теб