- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той ми каза че съм малка но ми дава надежди...
о0о0оХ Слънчо Зрънчо
бух Моя сеГашен Приятел също като се запознахме Имаше сериозна връзка ама супер сериозна и все пак се запознахме иии наистина имаше привличане иии всичко аз си бях баси кучката-без да искам.Обаче той си държеше на мен станахме супер близки(по-голям е от мен,не с 1 годинка) знаехме си 1 за друг и аз пак аз не исках да им прекратявам отношенията и тъъъкнмо си го преудолях оставих си го само за приятелче всичко точно и той прекрати връзката си......Мина време все пак аз бях охладила чуствата си към него но ацки много го обичах/м (дали като приятел дали като момче-и аз незнаех) Той има едни здравословни проблеми и аз умирах когато стане нещо пред мен,не можех да се сдържа а и колко съм плакала да не му стане нещо.....и все пак....мрън и нищо...аз сериозно го бях приела само за Приятел които много обичам и тръгнах с друго момче ...той след мен тръгна с друго момиче(леле колко беше грознааааа,не казвам че аз съм По но.....)те скъсаха а след тях скъсах и аз с другото момче мина седмица-2 незнам мина време и сегашниями приятел не се отказваше от мен-никой не се беше борил толкова за мен....никой.....и сега сме Заедно,наистина съм луда по него...не признавам никое друго момче/мъж на земята...просто за мен буквално няма по перфвктен нито по красив-няма!незнам какво ми стана,апсолютно никой не е предизвиквал такови чуства у мен,наистина страшно силно го обичам и съм сигурна в това!Сега сме много щастливи и 2-мата сме Модели на е няма да казввам агенцията че.... почти постоянно сме заедно и правя всичко за него а си признавам че и тоймного прощава много помася и все пак е страхотен и за секунда не става-друг/лош/немил.Убожавам го....искам да ти кажа че съм била в такава ситуация....и сега съм ацки щастлива
![]()
най-щастливия човек на света
![]()
![]()