.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Дай ми ти Fleshripper и Darkforce Spawn, и гледай каква игра ще спретна!

Цитирай Първоначално написано от Fena
    Тва SecondLife е направено за най-големите нещастници дето нямат социален живот и не излизат от тях. Но пък от друга страна е добро за хора с проблеми и инвалиди, въпреки че пак е жалко.
    Ооо извинявай момче ама ти кво 24/7 си навънка и имаш социален живот???Айде стига....и 5 минути да си останеш вкъщи твоя работа си е как ще ги прекараш

Цитирай Първоначално написано от TheBlackStranger
    www.runescape.com
    Тази игра е страхотна наистина,играл съм я!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Maskata
    Цитирай Първоначално написано от Fena
    Тва SecondLife е направено за най-големите нещастници дето нямат социален живот и не излизат от тях. Но пък от друга страна е добро за хора с проблеми и инвалиди, въпреки че пак е жалко.
    Ооо извинявай момче ама ти кво 24/7 си навънка и имаш социален живот???Айде стига....и 5 минути да си останеш вкъщи твоя работа си е как ще ги прекараш

Цитирай Първоначално написано от TheBlackStranger
    www.runescape.com
    Тази игра е страхотна наистина,играл съм я!

не ти говоря за тва бе. Много добре знаеш кво имам в предвид, не ми се праи на интересн

Нека тези,които са играли "Second Life" да ми помогнат малко:
    #1 Някви пари трябват ли ми(в играта) и ако да как да си ги изкарам или тряя си ги "купя" с реални парички
    #2 Къде мога да строя?Как да разбера за какво са магазините от картата?

Абе общо взето дайте някви съвети за начални стъпки!

Цитирай Първоначално написано от Maskata
    Нека тези,които са играли "Second Life" да ми помогнат малко:
    #1 Някви пари трябват ли ми(в играта) и ако да как да си ги изкарам или тряя си ги "купя" с реални парички
    #2 Къде мога да строя?Как да разбера за какво са магазините от картата?

Абе общо взето дайте някви съвети за начални стъпки!
    Аз преди мноого време пробвах, но за 20 мин заби 20 пъти и я пратих на..
    Трябват ти пари, но така и не разбрах как да си ги набавя. Там горе имаше опция, до search.
    Строиш, мисля че навсякъде, където няма знак да не строиш. (това беше само в магазините, мисля)
    За магазините.. там искат парички (и то много) Като натиснеш search и ти излизат - за дрехи, за секс, за музика т.н. всеки от които си има кратко описание до картинката.

Ок!Мерси
    А дали и някой ще ме светне как стаа номера с мангизите,че така само да си летя насам натам

а и за строенето да питам аз ли си праа къщата ... или си купувам някав парцел и ддз

Град
    CrazyLand
    Sims 2 University
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

симс съм я играла до полудяване, накрая ми се зави свят и станах от компютъра

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си