- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Живота като игра!
Дай ми ти Fleshripper и Darkforce Spawn, и гледай каква игра ще спретна!
Ооо извинявай момче ама ти кво 24/7 си навънка и имаш социален живот???Айде стига....и 5 минути да си останеш вкъщи твоя работа си е как ще ги прекарашПървоначално написано от Fena
![]()
Тази игра е страхотна наистина,играл съм я!Първоначално написано от TheBlackStranger
![]()
Първоначално написано от Maskata
не ти говоря за тва бе. Много добре знаеш кво имам в предвид, не ми се праи на интересн
Нека тези,които са играли "Second Life" да ми помогнат малко:
#1 Някви пари трябват ли ми(в играта) и ако да как да си ги изкарам или тряя си ги "купя" с реални парички![]()
#2 Къде мога да строя?Как да разбера за какво са магазините от картата?
Абе общо взето дайте някви съвети за начални стъпки!![]()
Аз преди мноого време пробвах, но за 20 мин заби 20 пъти и я пратих на..Първоначално написано от Maskata
Трябват ти пари, но така и не разбрах как да си ги набавя. Там горе имаше опция, до search.
Строиш, мисля че навсякъде, където няма знак да не строиш. (това беше само в магазините, мисля)
За магазините.. там искат парички (и то много)Като натиснеш search и ти излизат - за дрехи, за секс, за музика т.н. всеки от които си има кратко описание до картинката.
Sims 2 University
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
симс съм я играла до полудяване, накрая ми се зави свят и станах от компютъра![]()