.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Сиви дънки

От доста време си търся сиви дънки но размера ми е мн малък(мн съм тъничка) и не мога да си намеря такива които да ми харесат...А и наще не искат да дават повече от 50 кинта за дънки така че някой ако е виждал да споодели каде за колко и т.н.

От Сф съм
    Twilight FANPIRE

Повече от фен
    нз за софия .. но в Варна съм мяркала много потърси добре в магазините ...

Ами относно парите събери някой лев отгоре и дай от себе си,а за номера трябва упорито търсене иначе няма как.Иииии сивите дънки са много готини...имаме ендакъв вкус

Ауууу аз в събота какви яки си зеххххх Адцките .. .. И аз мерих сигурно в 1001 магазина , защото и аз съм някаква такава уж съм слаба пък някой са ми много тясни , други голями абе пълен хаус .. Моите 40 лв бяха , обаче са от Пловдив в едно малко магазинче .. Та съветвам те да обикаляш още , друго не мога да ти кажа .. В София би трябвало да има много бе , защо така не намираш номер .. В Пловдив почти във всеки 2-3 магазин можеш да намериш

П.С - Обаче Пловдив си е уникален град затова

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Ами да ти кажа и аз съм така и си намерих сиви на Пиротска,,да тии кажа не бяха много 32, но бяха последни номера.Странното е, че когато пак отидох (след 1 месец г/д) пак имаше, тъй че просто се разходии и няма как да не намериш.Ако искаш повече инфо за магазинчето пиши.
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Да попитам от Пловдив къде горе-долу има такива сиви дънки? По центъра ли или..?

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    я дайте снимка да видя за какво става въпрос..

нещо такова може би..

Аз си взех сиви дънки от гърция.Страхотна материя са,но ми излезнаха малко солено 35 ЕВРО,не лева.. Е не са чак толкова скъпи,но за сметка на това са изключително качествени,удобни и много ефектни.

Град
    In the middle of Nowhere
    Мен не ме кефят...Предпочитам по-тъмните,но съм виждала момичета с такива и много добре им стот..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Ммм...не съм много сигурна за сиви,но все пак провери!Във подлеза на НДК точно пред дискотеката ''Добъл вишън''..има едно като навътре смисъл както са магазините и има едно като ''тунел'' продават очила отпред ии навътре има магазин за дрешляци ,а до него има спортен магазин...в магазина за дрешки има готини дънки!Иначе в София имаа мн места..!Виж в теранова
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Град
    Wonderland
    аз имам от Calliope (в мола),ама са ми от миналата година,сега май няма.

Аз си взех по крака светло сиви от Саботаж от Сити Центъра там на най-долния етаж при паркинга, 70лв и са от мн готина материя)
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Ако някой ми каже къде да си намеря точно такива ще съм му мн благодарна

Sunrise and the new day's breakin' trough
    The morning of another day without you
    And as the hours roll by
    No one's there to see me cry except the sunrise
    The sunrise and you...

Цитирай Първоначално написано от Balooon
    Ако някой ми каже къде да си намеря точно такива ще съм му мн благодарна

Такъв цвят са моите, може би един тон по-светличко, ама са същите с инициали на ципа отзад при джобовете на Протест май ..
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    цвета на този модел горе е хубав...но с по-ниска талия май ще е по-добре ...

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от co0L_gIrL

нещо такова може би..
    Много ми харесват тези

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Ъм, в почти всеки магазин за преоценени стоки има такива. 25-30 лева. Много са хубави, успех.
    Btw, guinessgirl, и аз имам подобни от Calliope. Но вече не ги нося.

аа и аз търсих мното време сиви дънки .. намерих си при метрото на станция обеля в игуаната бяха за 45лв

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от co0L_gIrL

нещо такова може би..
    Много ми харесват тези
    И на мен ми харесват... ма това са си обикновени сиви скини Не вярвам в София да не намериш

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аз си намерих такива в секънд хенд,ама по-различно сиво,мноооооого як цвят,само заради това си ги взех.

Имам 2 чифта сиви дънки...едните са ми от Lee Cooper другите от Rip Curl, но и двата модела са доста повече от 50лв. Ако можеш събери малко повече пари, ако пък не можеш погледни в оутлетите...една приятелка си взе от един оутлет на Графа сиви дънки за 30лв

Мега фен Аватара на teenems
    такива дънки мн ме кефят (ама отказах се да си купувам щото сяка 2-ра шматка е с такива
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    една моя съученичка има едни сиви дънки,много са хубави,макар,че са обикновени, цвета допълва даже и аз исках да си взема,но не си намерих.
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Цитирай Първоначално написано от teenems
    такива дънки мн ме кефят (ама отказах се да си купувам щото сяка 2-ра шматка е с такива
    Разбира се, ти не си шматка и трябва да се различаваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си