- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сиви дънки
От доста време си търся сиви дънки но размера ми е мн малък(мн съм тъничка) и не мога да си намеря такива които да ми харесат...А и наще не искат да дават повече от 50 кинта за дънки така че някой ако е виждал да споодели каде за колко и т.н.
От Сф съм![]()
Twilight FANPIRE
нз за софия .. но в Варна съм мяркала многопотърси добре в магазините ...
Ами относно парите събери някой лев отгоре и дай от себе си,а за номера трябва упорито търсене иначе няма как.Иииии сивите дънки са много готини...имаме ендакъв вкус![]()
Ауууу аз в събота какви яки си зеххххх![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Адцките ..
.. И аз мерих сигурно в 1001 магазина , защото и аз съм някаква такава уж съм слаба пък някой са ми много тясни , други голями абе пълен хаус
.. Моите 40 лв бяха , обаче са от Пловдив в едно малко магазинче .. Та съветвам те да обикаляш още , друго не мога да ти кажа
.. В София би трябвало да има много бе , защо така не намираш номер .. В Пловдив почти във всеки 2-3 магазин можеш да намериш
![]()
П.С - Обаче Пловдив си е уникален град затова![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ами да ти кажа и аз съм така и си намерих сиви на Пиротска,,да тии кажа не бяха много 32, но бяха последни номера.Странното е, че когато пак отидох (след 1 месец г/д) пак имаше, тъй че просто се разходии и няма как да не намериш.Ако искаш повече инфо за магазинчето пиши.![]()
Да попитам от Пловдив къде горе-долу има такива сиви дънки? По центъра ли или..?
я дайте снимка да видя за какво става въпрос..![]()
Аз си взех сиви дънки от гърция.Страхотна материя са,но ми излезнаха малко солено 35 ЕВРО,не лева.. Е не са чак толкова скъпи,но за сметка на това са изключително качествени,удобни и много ефектни.
Мен не ме кефят...Предпочитам по-тъмните,но съм виждала момичета с такива и много добре им стот..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ммм...не съм много сигурна за сиви,но все пак провери!Във подлеза на НДК точно пред дискотеката ''Добъл вишън''..има едно като навътре смисъл както са магазините и има едно като ''тунел'' продават очила отпред ии навътре има магазин за дрешляци ,а до него има спортен магазин...в магазина за дрешки има готини дънки!Иначе в София имаа мн места..!Виж в теранова![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
аз имам от Calliope (в мола),ама са ми от миналата година,сега май няма.
Аз си взех по крака светло сиви от Саботаж от Сити Центъра там на най-долния етаж при паркинга, 70лв и са от мн готина материя)
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Ако някой ми каже къде да си намеря точно такива ще съм му мн благодарна
![]()
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
Такъв цвят са моите, може би един тон по-светличко, ама са същите с инициали на ципа отзад при джобовете на Протест май ..Първоначално написано от Balooon
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
цвета на този модел горе е хубав...но с по-ниска талия май ще е по-добре...
Много ми харесват тезиПървоначално написано от co0L_gIrL
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Ъм, в почти всеки магазин за преоценени стоки има такива. 25-30 лева.Много са хубави, успех.
Btw, guinessgirl, и аз имам подобни от Calliope.Но вече не ги нося.
![]()
аа и аз търсих мното време сиви дънки .. намерих си при метрото на станция обеля в игуаната бяха за 45лв![]()
И на мен ми харесват... ма това са си обикновени сиви скиниПървоначално написано от gabri3lla
Не вярвам в София да не намериш
![]()
Аз си намерих такива в секънд хенд,ама по-различно сиво,мноооооого як цвят,само заради това си ги взех.
Имам 2 чифта сиви дънки...едните са ми от Lee Cooper другите от Rip Curl, но и двата модела са доста повече от 50лв. Ако можеш събери малко повече пари, ако пък не можеш погледни в оутлетите...една приятелка си взе от един оутлет на Графа сиви дънки за 30лв![]()
такива дънки мн ме кефят (ама отказах се да си купувам щото сяка 2-ра шматка е с такива![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
една моя съученичка има едни сиви дънки,много са хубави,макар,че са обикновени, цвета допълвадаже и аз исках да си взема,но не си намерих.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Разбира се, ти не си шматка и трябва да се различаваш.Първоначално написано от teenems
![]()