- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лекарство ли е секса?
Няма защо да се убеждаваме с думи, достатъчно е да се поогледаме сред познатите си жени, за да установим: тези, които по една или друга причина не правят редовно секс, изглеждат преждевременно остарели, занемарени, погрознели. Жена, която има щастлива сексуална връзка, видимо излъчва такова здраве, жизненост и настроение, че всички го забелязват. Нейният организъм произвежда голямо количество естроген - това прави косата и лъскава и мека, а кожата и се самопочиства от всякакви пъпчици и запушени пори.
Дa,лекарство е - срещу стрес примерно.
Ще дам пример.Една жена от обкръжението ми (на 30 е) доста дълго време беше беэ секс - става дума эа години!До там се беше докарала не эащото е гроэна,асоциална или нещо подобно,а поради по-консервативните си раэбирания.Поведението й спрямо повечето хора около нея беше ужасно.Мнооого грубо и противно...мислех си,че си е такава.Но наскоро си намери някакъв мъж,с който си эадоволява сексуалните потребности.Леле,честно,ст на ДРУГ човек!Мила,слънчева,спокой а...абе сигурна съм,че е эаради това.
На мен самата сексът ми действа успокояващо и ми подобрява доста настроението.![]()
МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!
Да, лекарство е ! Действа много успокояващо
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Даааа беее "преждевременно остарели, занемарени, погрознели"...![]()
Аз не съм правила секс от 1 година пък съм си свежа като краставичка и не ми дават повече от 16-17 а съм на 20(след 3 месеца ги навършвам)
Кожата ми е супер чиста (освен преди да ми дойде когато ми излизат 1-2 пъпчици).![]()
слънчице ако си тази на снимката..която се е усмихнала даже бих ти дала и 25.. (ще ме извиняваш много..)Първоначално написано от slun4ice
![]()
Истина е, че е лекарство.,
Научно доказано е
И да тия, дето не правят често секс май наистина са някакви по-бъгнати..
Слънчице, чакай бе ти си на 20, говорим за по вече на 25-30 и нагоре да речем :P
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
то си е научно доказано. Когато една жена е незадоволена тя е по нервна по груба и наистина не е щастлива. Секса има толкова позитивни страни, премаха стреса, изчиства кожата, отслабва се, даже бях чела че ако мъж гледа 10 минути на ден женски гърди шанса от инфаркт намаляват неколкократно
![]()
Да, затова тия пъпки ме мъчат още ...Първоначално написано от AlokiNn
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Rofl4e ти не ми гледай снимките аз съм нефотогенична. Мен ми искат лична карта като си купувам алкохол. Трябва да каже някой който ме познава![]()
Аз бтв исках още неща да пиша ама мама дойде да си говорим та викам да приключвам да не седи да гледа жената...![]()
Та исках да кажа че за възрастните жени е супер важен секса. Жените които не правят редовно секс влизат по-бързо в менопаузата (една приятелка на мама спря да й идва на 38 а мама на толкова роди!), в критическата хормоните още повече им се объркват, за кожа и бла бла да не си говорим...
Иначе на мен секса ми лекува главоболието![]()
Това, че секса действа като лекарство е вярно. Освен това вчера четох из нета, че секса оправя настроението понеже в спермата се съдържат определени вещества:
http://news.vestnik24.com/lifestyleb...le_725131.html
Освен това е доказано, че женския огранизъм възприема половия член като чуждо тяло, поради което произвежда вещества, които трябва да го атакуват, а тези вещества остават в кръвта на жената след секса и действан нещо от типа на антисептиците.
от друга страна плодотворно въздейства на сърцето, и кръвоносната система - да не говорим за едндорфините, които се получават при секса.
Напълно съм съгласна - лекува. След секс се чувстваш по-добре не само физически, но и психически. Бях чела в статия, че жени, които правят секс редовно, по-рядко прибягват до антидепресанти, приспивателни и подобни, в сравнение с жени с нередовни сексуални контакти.
И на мен. Затова се смея много на изтърканото "Не тази вечер, боли ме глава".Първоначално написано от slun4ice
![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote