.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Супер фен Аватара на AlokiNn

Лекарство ли е секса?

Няма защо да се убеждаваме с думи, достатъчно е да се поогледаме сред познатите си жени, за да установим: тези, които по една или друга причина не правят редовно секс, изглеждат преждевременно остарели, занемарени, погрознели. Жена, която има щастлива сексуална връзка, видимо излъчва такова здраве, жизненост и настроение, че всички го забелязват. Нейният организъм произвежда голямо количество естроген - това прави косата и лъскава и мека, а кожата и се самопочиства от всякакви пъпчици и запушени пори.

Дa,лекарство е - срещу стрес примерно.
    Ще дам пример.Една жена от обкръжението ми (на 30 е) доста дълго време беше беэ секс - става дума эа години!До там се беше докарала не эащото е гроэна,асоциална или нещо подобно,а поради по-консервативните си раэбирания.Поведението й спрямо повечето хора около нея беше ужасно.Мнооого грубо и противно...мислех си,че си е такава.Но наскоро си намери някакъв мъж,с който си эадоволява сексуалните потребности.Леле,честно,ст на ДРУГ човек!Мила,слънчева,спокой а...абе сигурна съм,че е эаради това.
    На мен самата сексът ми действа успокояващо и ми подобрява доста настроението.
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Град
    V MoQtA StAq
    Да, лекарство е ! Действа много успокояващо
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Даааа беее "преждевременно остарели, занемарени, погрознели"...
    Аз не съм правила секс от 1 година пък съм си свежа като краставичка и не ми дават повече от 16-17 а съм на 20(след 3 месеца ги навършвам)
    Кожата ми е супер чиста (освен преди да ми дойде когато ми излизат 1-2 пъпчици).

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Даааа беее "преждевременно остарели, занемарени, погрознели"...
    Аз не съм правила секс от 1 година пък съм си свежа като краставичка и не ми дават повече от 16-17 а съм на 20(след 3 месеца ги навършвам)
    Кожата ми е супер чиста (освен преди да ми дойде когато ми излизат 1-2 пъпчици).
    слънчице ако си тази на снимката..която се е усмихнала даже бих ти дала и 25.. (ще ме извиняваш много..)

Истина е, че е лекарство.,
    Научно доказано е

И да тия, дето не правят често секс май наистина са някакви по-бъгнати..

Слънчице, чакай бе ти си на 20, говорим за по вече на 25-30 и нагоре да речем :P
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

то си е научно доказано. Когато една жена е незадоволена тя е по нервна по груба и наистина не е щастлива. Секса има толкова позитивни страни, премаха стреса, изчиства кожата, отслабва се, даже бях чела че ако мъж гледа 10 минути на ден женски гърди шанса от инфаркт намаляват неколкократно

Град
    Roma, Italia

Re: Лекарство ли е секса?

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    а кожата и се самопочиства от всякакви пъпчици и запушени пори.
    Да, затова тия пъпки ме мъчат още ...
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Rofl4e ти не ми гледай снимките аз съм нефотогенична. Мен ми искат лична карта като си купувам алкохол. Трябва да каже някой който ме познава

Аз бтв исках още неща да пиша ама мама дойде да си говорим та викам да приключвам да не седи да гледа жената...
    Та исках да кажа че за възрастните жени е супер важен секса. Жените които не правят редовно секс влизат по-бързо в менопаузата (една приятелка на мама спря да й идва на 38 а мама на толкова роди!), в критическата хормоните още повече им се объркват, за кожа и бла бла да не си говорим...
    Иначе на мен секса ми лекува главоболието

Това, че секса действа като лекарство е вярно. Освен това вчера четох из нета, че секса оправя настроението понеже в спермата се съдържат определени вещества:
    http://news.vestnik24.com/lifestyleb...le_725131.html

Освен това е доказано, че женския огранизъм възприема половия член като чуждо тяло, поради което произвежда вещества, които трябва да го атакуват, а тези вещества остават в кръвта на жената след секса и действан нещо от типа на антисептиците.
    от друга страна плодотворно въздейства на сърцето, и кръвоносната система - да не говорим за едндорфините, които се получават при секса.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Напълно съм съгласна - лекува. След секс се чувстваш по-добре не само физически, но и психически. Бях чела в статия, че жени, които правят секс редовно, по-рядко прибягват до антидепресанти, приспивателни и подобни, в сравнение с жени с нередовни сексуални контакти.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Иначе на мен секса ми лекува главоболието
    И на мен. Затова се смея много на изтърканото "Не тази вечер, боли ме глава".
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си