здравейтее.. не ми се пускаше мн тема но любопитството надделяможе ли да се ползва лубрикант при свирки и дали е яко на другия.. мерси за отговорите..
Ми не съм ял нз как е на вкус ако мислиш че няма да ти е гадно що да не може![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
![]()
има ся кякъф ментов на мирис и на вкус
![]()
С вкус на банан мисля че е най- доброто решение в случаяПървоначално написано от s3xy
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
bezmisleno eПървоначално написано от s3xy
nali kato duha6 sama ti sliunka e lubrikant
ama verno ako ti haresva na vkus moje i s maioneza da go namaje6
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Направо сандвич да си направи с ...Първоначално написано от Qamstel
![]()
Come out, come out wherever you are...
Оле на мен ми се струва гадноТой този лубрикант мазен,ако има гаден вкус
![]()
Е,че за какво ти е наистина,ако е само за пробването,добре,ама нали ти самата си го увлажняваш достатъчно
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Сегашната приятелка ми е правила...Първо правихме секс без презерватив с лубриканта на Дурекс този със запарващия ефект...Той мирише на мента но приятелката ми каза че след това бил мн сладък чак накъртвал вкуса...![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
при свирка не е ли слюнката лубрикант![]()
ако е за вкуса по-добре със сметана :P
mmmПървоначално написано от JenataNaShefa
![]()
![]()
moje verno da probva ama sled toq sandvi4 edva li 6te vodi pulnocenen sexualen jivot
![]()
hmm, kato si naprai6 sandvi4 po princip posle othapva6 da opita6 kak e na vkus ta ne znam....Първоначално написано от JenataNaShefa
![]()
![]()
![]()
Важното е за момента да стане веселоПървоначално написано от Qamstel
![]()
Иначе по темата, щом те влече... пробвай![]()
Come out, come out wherever you are...
Първоначално написано от JenataNaShefa
съгласен съм с теб
ноо наистина ако те влече да ядеш промишлени продукти мога да кажа само да ти е сладко
![]()
Имааа, има смисъл от лубрикант, мацките дето deepthroat-ват знаят за какво иде реч. Просто няма такова усещане като да ти го масажират със сливиците![]()
хммм лубриканта е овлажнител ... за кво ти е да ги месиш ... ? тва е все едно на някоя кола да смесиш бензин и дизел ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<