California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
Да,винаги се отписвам,когато заминавам,но този път съм забравила.Просто тя ме беше питала за някакви снимки и аз й казах,че са в нейната папка на моя компютър(преди беше общ,хах) и докато ги е търсела,аз съм си писала с него.Тогава й се е показало флагче,любопитството е надделяло и така.
Не всички наши разговори се свеждат до секс,даже напротив.Често се случва да спорим по някоя тема,примерно той беше възмутен как може едно момиче да го изнасилят няколко мъже(от новините имаше тема) и за детското насилие и т.н. Той беше казал,че момичето вече не става за нищо,пък аз спорех,че ако е силна ще го преодолее.Днес спорихме за метълите,които пият бира в градинките...Писахме си и много други неща,наистина!Но тя просто е попаднала на Онази част...Ако беше загорял,щеше да си намери до сега някоя друга и да не се занася с мен,може и да си е намерил,кой знае.Точно за това ЗНАМ,че винаги трябва да си имам едно на ум за хората от скайп.Наистина тя просто няма защо да се държи така...
Това,което ме ядоса също беше каза,че щяла от сега нататък да ме следи стриктно.Според мен просто ще ме озлоби още повече.Какво е това?Да не ми дава свобода?!Че на мен личния ми живот е толкова малък и си е само мой...базира се на приятели и тук-таме някой убожател,защо трябва да се меси И там?...Ще ме накара да й го върна много хубаво.Тя знае,че съм отговорен човек,но това недоверие ужасно ме дразни.