- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво работят ?
Мениджър продажби
ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ
СПЕЦИАЛИСТ ТЪРГОВСКИ ОТДЕЛ
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Яки работи с доста добри кинти!
Мързи ме да пиша, виж в гуугъл, уикипедия.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Работят с хора и те убеждават, че техният продукт е най-добър на пазара. Ама не се пробват, а наистина те убеждават- защото не случайно са на тази позиция.
Нещо по-конкретно като фирма да имаш?
Аз мога да бъда конкретен само за търговските представители на Coca Cola.
е та те отдавна са №1Първоначално написано от machoka
![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Не всички мислят така.
А и проблемът на търговският представител е да ти продаде стек кола на цена почти 3 пъти по-висока от тази на Пепси, както и да вземе обект на пепси за своя сметка. Само дето те не продават на по 'стекове', а директно звънят един път седмично за по тир от завода![]()
Значи пепсито е по-евтино паради друга причина. Coca Cola и Apple имат може би най-добрата маркетингова стратегия за 2рите съм сигуренКолата е по-скъпа понеже имат високи изисквания към дистрибуторите камион не по стар от 4-5 години, бла-бла......
пп: виж темата за фейсбук
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
^ Айде да не казваме лимонадата с какво качество и от къде се взема водата обикновено за нея.![]()
Не само за нея де.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Пийте вода от чешмата, според менЕ, може и минерална, ама в нашия край чешмяната вода е добра
![]()