.
Отговор в тема
Страница 2 от 16 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 392

Град
    Бургас
    Ако под по пълни имаш предвид нормални, а не болни от анорексия, да харесват ми...Естествено не дебели, а просто да си имат всичко(: Все пак анорексията не е мода както си мислят всички и щом не си 30 кила си дебел о.О
    Maybe we're sealed in silence
    And maybe we feel a guidance
    Maybe your own devices
    Will keep you afraid and cold
    But i...

Голям фен Аватара на glamouros
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Леле какво ги опсувахте по-пълните момичета Които са НАИСТИНА дебели (там заболявания и тн) са си обречени. Познавам такива момичета, милите не са виновни, но нито един път не съм ги видяла с момче до себе си. Но тези, които са просто пълни често имат повече ухажори от фиданките. Забелязала съм го. Мъжът не търси кокали та като я шляпне по дупето да си насини ръката. Едно нормално момче иска да има мръвка АМА ДА Е СТЕГНАТА.
    +123456789009876543234567
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Град
    Хасково
    Ами точен пример е моя приятел.. Той обича не дебели, а такива като мен. 170 см и 60-65 кг.. Там някъде е неговия вкус. И аз съм си там някъде.. Но бях и 75 преди 2 месеца и той пак си ме обичаше... Незнам защо всички гледате дали едно момиче има по- голям задник или по- малък... Това са глупости според мен. А и аз не отслабнах заради него или някой друг, а заради себе си, защото така реших че искам да бъде. Има хора с различни вкусове. Някой по- горе беше казал , че иска да прави секс и да се удря в кокали... Е, но има и други, които искат да си им е мекичко. Не говодя за адските дебелани, а за приятно закръгленките момичета. Но както вече казах, всеки има различно мнение относно слаб, закръглен и дебел...

Фен Аватара на Qamstel
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    Ами точен пример е моя приятел.. Той обича не дебели, а такива като мен. 170 см и 60-65 кг.. Там някъде е неговия вкус. И аз съм си там някъде.. Но бях и 75 преди 2 месеца и той пак си ме обичаше... Незнам защо всички гледате дали едно момиче има по- голям задник или по- малък... Това са глупости според мен. А и аз не отслабнах заради него или някой друг, а заради себе си, защото така реших че искам да бъде. Има хора с различни вкусове. Някой по- горе беше казал , че иска да прави секс и да се удря в кокали... Е, но има и други, които искат да си им е мекичко. Не говодя за адските дебелани, а за приятно закръгленките момичета. Но както вече казах, всеки има различно мнение относно слаб, закръглен и дебел...
    az sum si6tiq kato tvoq priqtel no haresvam kakto pulni4ki taka i slabi nqmam to4en vkus

Всичко е много относително. На някои момичета просто им отиват килограмите им. Познавам много момичета, които свалиха 5-7 кг и просто изгубиха част от чара си...

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Ма какво да се прави.Ако иска ще отслабне,стегне по-оформи.Няма нищо лошо.Тъкмо за по-добро здраве.Има си много заболявония - хипертония=> голям риск за инфаркт , предразположени за диабет,от захарта може да се получи и плоско ходило , бързо изморяване,понякога трудно дишане и т.н.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Всичко е много относително. На някои момичета просто им отиват килограмите им.
    имам мн добра приятелка,която е доста пълничка но изобщо не страда от липса на мъжко внимание, недейте да убиждате така хората, както казаха и другите всеки си има вкус.както на някой му харесват торби с кокали , така на друг му харесват "слончета". това е толкова относително, все едно да питам "имат ли шанс тези със кафеви очи" няма отговор

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от dragonfly92
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Всичко е много относително. На някои момичета просто им отиват килограмите им.
    имам мн добра приятелка,която е доста пълничка но изобщо не страда от липса на мъжко внимание, недейте да убиждате така хората, както казаха и другите всеки си има вкус.както на някой му харесват торби с кокали , така на друг му харесват "слончета". това е толкова относително, все едно да питам "имат ли шанс тези със кафеви очи" няма отговор
    Съгласна съм, всеки с предпочитанията си
    Come out, come out wherever you are...

леле леле кви сте разбирачи думи нямам ...

бионсе е "пълничка". дали е "занемарена"?

риана е "пълничка". дали е "занемарена"?

марая кери е "пълничка". дали е "занемарена"?

офф айде вземете да научите разговорен български, после и писмен и тогава влизайте да задавате вупросите си ... не се пише СЛОНЕ, а СЛОНОВЕ !!! много се дразня кат видя някоя такава простотия... извинявам се на автора, ако се е ядосал, ама българи сме - нека пишем и говорим правилно...

по темата - ми да ти кажа зависи от момичето... по принцип не ме кефят особено, ама има и такива които са големи сладурани... и ако бях момче не бих им простил

Ми не обичам прекалено слаби..нито прекалено пълни..нещо средно
    Цитирай Първоначално написано от Sun4o19
    Гледам, че в някои отговори на д-р Тийн има и правописни грешки...Ина със статиите да не е тя доктор тийн?

Не, не и не.
    Не ме привличат, нито ме дървят.

Искам детско барабанче бе :Р

И ДА - тия трите цоци гори са занемарени и грозни.
    Как да не са занемарени, ти на кое викаш занемарено. Еми точно щото са такива и са станали такива търбухи грозни.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

ми и мене не ме кефат момчета с ръчички на пиленца....или слаби..адски грозно е значи мъж като се каже трябва да е мускулест е не всеки може,но поне малко,а не некви кльощави лапенца...иначе за момичетата всеки си харесва различни...

Град
    Somewhere...in The sea...
    Баси...вие тука отчаяхте целия форум бе деа....пълните момичета не били готини...и Какво...аз съм 164 - 54кг ... няма да си намеря мъж ли? Не мисля така Жалко, че си падате по анорексички...но ...нормално...в тази криза всеки гледа да пести възможно най-много...било то храна..вода...и т.н

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Слоне

Естествено, че не харесвам дебели, обаче не харесвам и торби с кокали. Искам да има баджак, който да хвана и като ги плясна по гъза, да се тресе поне 5 мин.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Град
    In the middle of nowhere
    Тц тц тц гледам и не вярвам на очите си
    Как може да сте такива.... значи ако една жена качи килограми веднага я причислявате към графата "занемарена", а ако вие развялите някоя "плочка" в следствие на поредния запой... какво да не би да ви отсвирваме

MakeMeLaugh дефиницията на думата "занемарена" според теб е ? Как може Бионсе, Марая Кери и Риана да са занемарени затова ли са едни от най-желаните жени в света

Лекичко с тия детски барабанчета, че ще се притесни половината форум
    Come out, come out wherever you are...

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Марая Кери е дебела. Бионсе и Риана са дебели МАЙМУНИ.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

повечето мъже се комплексирате или от тялото си или от малките си пишкии иии......абе няам думи

Не виждам нищо лошо в пълничките момичета , но наистина ме дразнят тези , които се тъпчат като невидели с чипс , мазно и т.н. , а ревът, че са дебели .

Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    Еми ,ако можеш да отслабнеш или да се опиташ поне ще е добре... според мен си с наднормено тегло ....
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от erotix
    Цитирай Първоначално написано от kolarova
    а вие никомпитинтни нлапета знаете ли че палнотата не винаги е вследствие от ядене
    1-генетично от родителите
    2-от стрес има хора слабеят я друти обрантното
    3-болест ако не сте чували ееееее на че има такива болести
    А ти на ясно ли си ,че каквато и да е причината.. ако не ядеш високо въглехидратни храни няма как да качиш такаче дебелите са такива защото ги марзи .. глупава работа.
    А ти случайно да си наясно, че освен главни букви съществува и думичка, наречена метаболизъм и че той е различен при различните хора? Да разбирам ли че според вас момичета, които имат слаби родители или момчета, чието тяло не съдържа толкова мазнини, колкото женското, могат спокойно да си нагъват в KFC, докато тези с 5-10кг повече от манекетската норма са задължени да се пребиват на стадиона или във фитнеса за да не им лепнат етикет мърли? Разбирам ви напълно, все пак вие сте съвършени от до. Ходете да си играете с детски барабанчета и се кефете, че имате гадже 45 кила, докато по телевизията не започнат да показват 60-килограмови. Момчетата да не забравят да си махнат космите от ръцете и да си изскубят веждите, а момичетата да си топират косата. Дечица...
    Don't worry, be happy!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от JenataNaShefa
    Тц тц тц гледам и не вярвам на очите си
    Как може да сте такива.... значи ако една жена качи килограми веднага я причислявате към графата "занемарена", а ако вие развялите някоя "плочка" в следствие на поредния запой... какво да не би да ви отсвирваме

MakeMeLaugh дефиницията на думата "занемарена" според теб е ? Как може Бионсе, Марая Кери и Риана да са занемарени затова ли са едни от най-желаните жени в света

Лекичко с тия детски барабанчета, че ще се притесни половината форум
    Ами занемарени са - погледни какво целулитести задници, какви тлъсти крака... Това, че са гримирани и по вътрешната страна на срамните устни не ги прави поддържани, особено Марая Кери дето е заприличала на дойна крава. Това, че са желани е, защото са известни и мъжете знаят, че не могат да ги имат и затова въздишат по тях. Много ясно, че няма да се прехласваш и мечтаеш за съученичката/колежката дето можеш да опънеш още довечера.
    Не казвам, че идеала ми е манекенка анорексичка, но 100% бих предпочел някоя такава пред такива буци

Град
    Sofia
    По-добре да пляка отколкото да скърца....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си