- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвате ли по пълнички момичета?
Първоначално написано от OCINKO
Не подклаждай пак тия спорове, тъкмо се укротиха![]()
Come out, come out wherever you are...
Недей да ми навлизаш в глупави теории .....не е вярно ,че от мързел и ядене са дебели .... както казаха има такива болести.....пък имам познат който от изваждане на трета сливица ,напълня не е мързелив и не се тъпче с боклуци.....оффф ко са занивам с лапешки работи....няма смисълПървоначално написано от erotix
По темата : Да привличат ме по пълничките...приятеля ми е пълен ...не знам ,но слабичките нещо не ми харесват....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Слабите момичета FTW... ако кача некоя дебелана в колата ми ще ми дигне разхода на безина с 1л хаха...
на момиче -15 от ръста трее да са и килограмите... Не искам момичето до мен ,ако ми седне в скута да ми счупи краката с тежестта си и да ме смаже...
Хах...Знаете ли колко дебели не пълни а дебели момичета съм виждала със страхотни момчета..Имам една позната което е 80кг.,но всека вечер я изпраща различен сладур до тях..Каквото и да говорите момчетата тука,аз съм сигурна,че едно 85% лъжат..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
http://www.impulse.bg/user/sarin4eto добре де аз не мога да кажа,че съм слаба и какво от това ! може да съм по-пълничка , но поне съм себе си ! А и не мога да се оплача от мъжко внимание... тъй че няма значение какъв си по външност , а какъв си по душа !!!
п.п : на лина съм аз !и по ваше мнение тий като съм 160/53кг съм дебела...
Саринчето , баш дебела не си , но 53 са малко повечко от нужното. Направи ги 50 и всичко ще е наред.
Envoi moi ! ;]
Нищо ново под слънцето... Момчетата действително харесват кльощави момичета, а не нормални или пълнички. Защо? Хах мн е просто. Истината е че повечето момчета са хълбави... факт! Тези, които ходят на фитнес или тренират са просто божествени и на нас ни текат лигите по тях, НО нека кажем 70-80 % са само кожа и кости. Е извинете много ама е смешно момче-хилка да ходи с нормално или пълничко момиче, най-малкото защото ТЯ ЩЕ ТЕЖИ ПОВЕЧЕ ОТ НЕГО! и той ще изглежда като недоразвит до нея (какъвто всъщност е, но все пак ние не искаме другите да го разбират, че ще ни се развали имиджът). Затова въобще не ме учудва че повечето са отговорили "нееее", "никога", "дебелана", "слоница" и подобни. Така че, харесвайте си кльощавите момичета, а ние нормалните или пълничките ще ходим с батковците, които могат да вдигнат нашите 50-60 кила с една ръка...
Първоначално написано от Riot
Абе човек като си се харесва ако ще и 100кг да е на вас какъв ви е проблема бе ?!
sarin4eto мааалееее имаш цели 3 килограма отгоре ауууу как живееш, толкова си затлъстяла и дебела (!??!?!?) абе вие нормални ли сте бе ?!Ай намерете ми го тоя закон, който гласи, че ако си висок 160 тр тежиш 50кг или 170 - 60кила?!
![]()
е подяволите какви хора живеят по тая Земя? Нямам думи ...
P.S. sarin4eto знаеш, че това е ирония не съм целяла да те убидя!
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
pinkiТо се вижда , не е нужно да има закон. Те законите не се спазват. Когато една жена има килограми , които са и в повече , не изглежда добре , не се чувства добре и няма желаното самочувствие. Тялото е важна част от човека и едно красиво тяло със стегнато дупенце изглежда много по-добре отколкото тяло с ако щеш 3 килограма повече , но отразили се върху дупето
![]()
Envoi moi ! ;]
БРАВО БЕ! ЕВАЛА ! И аз се опитах да обясня това ама ест момчетата/мъжете се вдигнаха на ножПървоначално написано от soulja_girl4e
Радвам се, че има и др на моето мнение
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Айде кажи ми ти след като не си и видяла тялото как така реши, че тя тр да смъкне 3кг?! На мен не ми изглежда девойчето да не се чувства добре, даже ми се стори, че я засегна като и каза, че тр да смъква. Ами ако костите и са по-тежки?! Някой умен е казал: 'не е важно колко кг си, а как изглеждаш'Първоначално написано от Mihailova
![]()
По лицето си личи всичко. Погледни бузите и тогава ми говори. Това , че ти не си перфекционистка , че тя не е или , че половината форум не са , не означава , че аз не съм. Една жена трябва да изглежда перфектно.
Envoi moi ! ;]
Грозна сиПървоначално написано от pinki
И сто процента си тлъста крава!
Първоначално написано от Mihailova
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не мисля че мога да коментирам... но имам сили да кажа едно, даже да го "извикам" с големи букви: Л-О-Л КАКВИ БУЗИ БЕ?!
ЛОЕНИ!Първоначално написано от soulja_girl4e
![]()
Оле,с всеки прочетен коментар на Mihailova ми става лошо.....![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
обърка се пак! еййй значииии... нека се разясним - с лой е пълен мозъкът ти, а не бузите й. капиш?Първоначално написано от spleskanqk
Не знам защо отивате в двете крайности. Индивидите, които симпатизират на "по-пълните" момичета слагат снимки, които показват някакви анорексички, които 100% никой не е харесал. С това тези хора искат да покажат, че са прави и колко било ужасно да си слаб. Друга част от индивидите пък са против тези "пълни" момиченца и слагат някакви ДЕБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛИ жени, с които искат да покажат колко било грозно, гнусно и т.н. А всъщност, темата е за напълно нормални момичета, които са малко "над" границата, която граница е тялото на някой модел. Сравнявате тийнейджърки, които са във възраст, в която не трябва да се лишават от витамини, храни, богати на въглехидрати, белтъци и бла-бла... та сравнявате ги с жени, на повече от 25... глупавичко![]()
Еми щом казва Mihailova че имам бузи имам, че трябва да сваля 3 кг знам го ! Знам също че не е хубаво да си прекалено слаб ! От такива като вас които казвате какво има човек и какво няма по външния вид бях станла 42 кг и мязах на скелет , обаче след около година порастнах с около 3 см и напълнях! Сега се харесвам 10000 пъти повече защото знам как съм изглеждала преди! И ако има смелост Mihailova да си покаже снимка в цял ръст ... и на нея да и намерим косурите ... според мен и тя не е префектната ...
ай със здраве от мен дебелата![]()
+1. А и доколкото знам, в тези години жените се оформят и напълняват с 2-3 кила, че и повече при някои. След година-две ще ги свалят и ето ти сегашното пълничко момиче става на мацка.Първоначално написано от nicolepcd
И аз съм с 2 кила май над моделското. Само дето са ми в циците. Значи на кила съм дебела, а на външен вид не. Яко. Да ви имам и стандартите.
със сигурност съм по-хубава от тебеПървоначално написано от spleskanqk
а относно тлъстата крава хах нормална съм си
http://www.teenproblem.net/teenid/pinki аз се харесвам такава и хората ме харесват такава
ама какви сте злобари не е истина...
![]()
sarin4eto http://store.picbg.net/pubpic/97/F5/...c2fffe97f5.jpg
Нямам абсолютно нищо против да коментираш , моля заповядай. Снимката е направена септември месец , вмомента няма кой да ме снима в цял ръст. Заминавам за 3 дни , в петък се връщам и ако желаеш и 50 снимки в цял ръст ще ти пусна и по бански ще се съблека![]()
Envoi moi ! ;]
така като гледам Mihailova твоите бузки са по-големитова с бузите беше ебасииии и пълната простотия
моята най-добра фр е супер бузеста и има идеално тяло, ама нейното си е от мн хилене
![]()
Аз имам ясно изразени скули , не бузи , което си личи и от аватара ми
А иначе развии си теорията за смеенето и бузите , ще спечелиш грами![]()
Envoi moi ! ;]