- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвате ли по пълнички момичета?
Да ама може да е пълничка и да се старае да отслабне.Ако видите старание няма ли да погледнете с други очи на нея,а не като "дебелата крава"?Нали се сещате,че отслабването не става за 1 ден
добре ще те послушамПървоначално написано от Mihailova
а ти си пообогати малко знанията по биология, по-точно за мускулите, че нещо ти липсват
виждам бузи не скули, ясно се различава
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
pinki Хаха , няма да споря , все пак имам огледало и се виждам много добреИмаш много поздрави от приятеля ми по повод изказването
SiSsKkAa Въпроса е , че те дори не се стараят.
sarin4eto Не ти прочетох обсъждането, какво стана![]()
Envoi moi ! ;]
не, отврат са.
Само глупакът повтаря старите грешки с надежда за нов резултат.
има доста пълнички момичета,които са се взели в ръце и се стараят.Това,че на някои им проличава по-бавно не трябва да ги оплювате
Мерси за поздравите :P Няма от къде да знаеш дали се стараят или не, все пак вс опира до метаболизъмАз лично имам изключително бавен метаболизъм и каквото, и да правя свалям ужасно бавно. Разбира се има и момичета, които не правят нищо по въпроса с килограмите и се оплакват, че са им в повече, но има такива, които се чувстват добре така
Дразни ме това в хората, че не знаят през какво минават мн хора, за да изглеждат добре, и омаловажават труда има
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
съгласна съм с теб за пореден път.слабите момичета,където много говорят,им пожелавам дано да не изпаднат в такова положение,а ако изпаднат пак ще си говорим по тематаПървоначално написано от pinki
pinki Ако визираш мен в изказването си с "омаловажаването на труда" , да те "светна" , че заради неправилно хранене бях качила 5 килограма и ги свалих горе-долу за 8 дни и точно затова коментирам тези момичета. Те нямат воля. Половината се тъпчат с шоколад и пищят как са дебели и така нататъка.
Envoi moi ! ;]
не става дума само за теб. Ами евала, че си ги свалила за 8 дниПървоначално написано от Mihailova
Ако искаш вярвай на това, което ще кажа ако искаш недей, целият ми живот до сега е преминал в ограничения поради простата причина, че ако се отпусна за една седмица съвсем спокойно си качвам 5кг, а може и повече... аз и да се скъсам да бягам, и да стоя гладна не мога да ги смъкна за 7 дена, необходим ми е поне месец
Воля имам,търпение имам, но подяволите, когато някой си позволи да ми каже нещо, което ще ме засегне и ще омаловажи усилията, мъките и съсипаното здраве ...
Само човек минал през това, през което минават мн хора с цел да се харесат на околните, може да оцени! Това е от мен![]()
Аз почти не свалям и единствено триците + ограниченията ми помогнаха,иначе бях 6 месеца на диета с упражнения и нищо не помогна,всичко си зависи от организма на човека,така че pinki миличка не се притеснявай не си единствена,някой беше казал че трябват финанси за една диета и мога да кажа,че това е така и една хубава диетка,която би ти свършила работа ще ти поизпразни джобчето,не е толкова важно колко ядеш важното е какво,въпреки че трябва все пак да се съобразяватеПървоначално написано от pinki
pinki Това означава , че имаш здравословен проблем. Обърни се към диетолог и си направи цялостни изследвания. При изследванията си провери щитовидната жлеза и черния дроб. Това рязко напълняване подсказва проблем.
Envoi moi ! ;]
и аз се съмнявах за щитовидната жлеза, но все някой ден ще се наканя да се консултирам с диетологПървоначално написано от Mihailova
само да допълня, че единствената диета, от която отслабнах беше тази на Дюкан
![]()
pinki Щом си спазвала Дюкан си направи изследвания на бъбреците.
Envoi moi ! ;]
Мога да ви кажа,че точно диетолозите(говоря за тези,които името им разботи за тях) никаква работа не вършат.Известната доктор Емилова,която уж преди да ти назначи диета прави изследвания,преди няколко години щеше да умори една жена,защото и назначила диета,която е противопоказна за нейната болест.Жената отслабна ама едвам я спасиха
Това , че един лекар е некадърен не означава , че всички са такива.
Envoi moi ! ;]
добре са ми бъбреците, диетата не ми е повлияла зле на организмаПървоначално написано от Mihailova
Мале.... явно вчера вечерта съм била много злеПървоначално написано от A_Loving_Girl
![]()
....хич не съм прочела правилно заглавието...ще се оправя някой ден
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Какво да има по пълничките момичета...?![]()
Научете се да слагате тире, когато степенувате, бунаци такива![]()
зависи като цяло каква е, повечето непълнолетни са пълни защото растат и тялото се оформя. ама на зряла кака немърливостта няма как да ми направи добро впечатление ;]
Айй, ма ти си бил голям разбирач, бе! Нямало как да качиш.. леле как ме дразнят ей такива пишлеменца дето се правят на много знаещи..... я ходи се образовай малко -> от стрес се напълнява изключително бързо и след това свалянето на качените килограми е адски трудно, че да не кажа и невъзможно. При болестта оправия няма, както и при генетичното. Спрете с тия научквания, че нервите зверски многоо!!!!Първоначално написано от erotix
ЕДИТ: Прочетох малко назад в темата и само да кажа нещо, Mihailova каза, че снимката е от Септември а от тогава е свалила + това, това не са бузи ами са си точно скулите! Глупаво е да казвате на черното - бяло.![]()
имам приятелки които постоянно яадт и полсе викат че искали да отслабнат а всащност нищо не праят трагично е![]()
дай ги на мен = такъв хранителен режим на секс и ябълки ще им предложа, че направо с КИЛО НА ДЕН ЩЕ СПАДАТ
еми да ти кажа твоите бузи са по -големи от моите ако съдим по снимкатаПървоначално написано от Mihailova
аз може да имам бузи ама съм 90% от времето си усмихната и ти кажа никой до сега не ми е казвал нещо за бузите... пък те си ми и ходят
... ама ся говорим за твоите
и чесно казано ...каде са ти скулите ... просто не ги видях
![]()
п.п. Ето ме и мен в цял ръст горе-доло http://prikachi.com/images.php?files/731796N.jpg въпреки че снимката е на близо 5 месеца и на нея съм с около 4 кг повече.Качвам и тази защото в impulse.bg нямам снимка в цял ръст !
![]()
Апффф ае успокойте са малконито @sarin4eto нито @Mihailova има бузи
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
недейте я нерви че качи още 5 кила докато чете постовете.Първоначално написано от rauwkost
в аптеките продават антидепресанти, че и златно чудо 14 продават !
и недейте се засяга де, едва ли някой тук говори за 2-3 кила над нормата. говорим за така наречените 'хем върви хем се търкаля'...