.
Отговор в тема
Страница 9 от 16 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 392
    Ако не е над 150 кила не я и поглеждам даже
    It's too late...

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    Ако не е над 150 кила не я и поглеждам даже
    че то кои ли ги поглежда

Мноо мраза дебели ора .. ма и "дъските" са отвратителни .. добре е да има "кво да пипнеш" ама да не прелива бе д**ба..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Има момичета които могат да свалят килограми ,но ги мързи, а има и такива които обмяната на веществата в организма им,не го позволява...
    А има и такива които просто не искат .
    Аз какво да кажа по темата... Ми закръглена съм си ама не се кося. Миналата година бях с 9кг по-тежка пък не е като да са ми липсвали обожатели. Според мен не е от чак толкова голямо значение колко слабо е момичето а излъчването й. Никой няма да хареса някоя мърлява, дебела селянка с голямо самочувствие без покритие. От друга страна повечето мъже биха се загледали по някое добре облечено, пълно момиче с перверзен поглед което знае как да се държи пък дори да не е техен тип. Аз с мъжете с които съм излизала все не съм била техен тип ама са имали интерес. Годеника ми си пада по слаби момичета и само такива е имал преди мен (видях снимка на една негова бивша и е ебаси мацето!) ама не е като да не ме харесва . В момента отслабвам но въпреки това нямам намерение да ставам твърде слаба защото сама няма да се харесвам. Аз се заглеждам по момичета с ЖЕНСТВЕНИ форми. Харесват ми жени с хубав бюст, талия и дупе дето да ти се иска да го хванеш. Бионсе и Риана не ми харесват чак толкова защото не ми се струват съразмерни. И двете са с хубави задници пък циците никакви ги няма. Абе харесвам жени а не момичета . Не говорим за жени които са толкова широки колкото и високи (то това си е болестно състояние) но чашка С, тънка талия и едно сочно дупе са си хубава гледка за мен. Въпрос на вкус е все пак и напълно вярвам че има жени които се харесват дебели и не мисля че трябва да бъдат съдени или обиждани за избора си. Както има момичета които се измъчват с диети за да поддържат 50кг така има други които се чувстват добре тежейки 80кг. За всеки влак си има пътници.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Има момичета които могат да свалят килограми ,но ги мързи, а има и такива които обмяната на веществата в организма им,не го позволява...
    А има и такива които просто не искат .
    Аз какво да кажа по темата... Ми закръглена съм си ама не се кося. Миналата година бях с 9кг по-тежка пък не е като да са ми липсвали обожатели. Според мен не е от чак толкова голямо значение колко слабо е момичето а излъчването й. Никой няма да хареса някоя мърлява, дебела селянка с голямо самочувствие без покритие. От друга страна повечето мъже биха се загледали по някое добре облечено, пълно момиче с перверзен поглед което знае как да се държи пък дори да не е техен тип. Аз с мъжете с които съм излизала все не съм била техен тип ама са имали интерес. Годеника ми си пада по слаби момичета и само такива е имал преди мен (видях снимка на една негова бивша и е ебаси мацето!) ама не е като да не ме харесва . В момента отслабвам но въпреки това нямам намерение да ставам твърде слаба защото сама няма да се харесвам. Аз се заглеждам по момичета с ЖЕНСТВЕНИ форми. Харесват ми жени с хубав бюст, талия и дупе дето да ти се иска да го хванеш. Бионсе и Риана не ми харесват чак толкова защото не ми се струват съразмерни. И двете са с хубави задници пък циците никакви ги няма. Абе харесвам жени а не момичета . Не говорим за жени които са толкова широки колкото и високи (то това си е болестно състояние) но чашка С, тънка талия и едно сочно дупе са си хубава гледка за мен. Въпрос на вкус е все пак и напълно вярвам че има жени които се харесват дебели и не мисля че трябва да бъдат съдени или обиждани за избора си. Както има момичета които се измъчват с диети за да поддържат 50кг така има други които се чувстват добре тежейки 80кг. За всеки влак си има пътници.
    Доста точно и ясно,мен ме мързи да пиша такъв изчерпателен отговор.Единствено ме дразнят селянките ,които си мислят ,че като имат много скъпи дрехи и незнаят как да ги съчетаят са нещо.Особено когато са сложили много фдт и като стъпват по стъпала, той пада на буци.Иначе има и случай в които съм виждал пухкави момичета/жени и смисъла на живота ми се пълни с кръв

Това коео не харесвам в дебелите хора е че не предприемат нищо за да променят този факт... Почнали първата диета в нета, правят няква 20 минутна тренировка 2 пъти на седмица от което няма никакъв резултат и вдигат реъце, претендирайки че им е ген, че са болни и т.н...
    Има ли желание има и методи, строга диета, много спорт, хранителни добавки (фет бърнъри или Л карнитин) или дори химия в този случай... Просто човек който не подържа външността си ми е неприятен

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Това коео не харесвам в дебелите хора е че не предприемат нищо за да променят този факт... Почнали първата диета в нета, правят няква 20 минутна тренировка 2 пъти на седмица от което няма никакъв резултат и вдигат реъце, претендирайки че им е ген, че са болни и т.н...
    Има ли желание има и методи, строга диета, много спорт, хранителни добавки (фет бърнъри или Л карнитин) или дори химия в този случай... Просто човек който не подържа външността си ми е неприятен
    Да беее ,баси "момичетата" как могат да се понасят така и както казваш ти не предпприемат нищо да си свалят килата .. една от нашия клас така я нахраних тя щеше да ревне после разбрах че била ходилна на фитнес .. ма тва е ден до пладне скоро пак ш си поговориме

За мен дебелите хора,които не се харесват(заради кг.) са хора без цели в живота.(Като изключим тези по болест.)
    А иначе не,мразя дебели момичета,ако имат малко акъл ще вземат да се пойнтересуват за външния си вид.Защо едно момче трябва да блъска цял ден във фитнеса,а дебелите момичета само да си мислят `ех ,защо аз не мога да си имам момче с атлетично тяло?` Е нема бате...
    Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея

Цитирай Първоначално написано от Doomcryer
    За мен дебелите хора,които не се харесват(заради кг.) са хора без цели в живота.(Като изключим тези по болест.)
    А иначе не,мразя дебели момичета,ако имат малко акъл ще вземат да се пойнтересуват за външния си вид.Защо едно момче трябва да блъска цял ден във фитнеса,а дебелите момичета само да си мислят `ех ,защо аз не мога да си имам момче с атлетично тяло?` Е нема бате...
    Абе хватката е да има някво движение ама... нали знаеш нема две добри и красотата изисква жертви

Не съм чел цялата тема, ама по въпроса - гнусни са ми. И не заради теглото им ами заради начина на мислене на повечето и липсата на желание да поемат нещата в свои ръце. С бабешки диети и по-тесни дънки нищо не става!!

Цитирай Първоначално написано от koky
    Не съм чел цялата тема, ама по въпроса - гнусни са ми. И не заради теглото им ами заради начина на мислене на повечето и липсата на желание да поемат нещата в свои ръце. С бабешки диети и по-тесни дънки нищо не става!!
    +това като са дебели се комплексират и в повечето случаи занемаряват външния си вид още повече, включително и хигиената и... Дебела миризлива путка кой иска

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Аааа ти остай колко ще е гадно (да'н кажа гнусно) в леглото, ама това което ме дразни повече е, че не осъзнават че не са виновни че са дебели, а че са ОСТАНАЛИ дебели. Защото с фитнес и правилно хранене няма как да не си нормализираш теглото.

Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Цитирай Първоначално написано от koky
    +това като са дебели се комплексират и в повечето случаи занемаряват външния си вид още повече, включително и хигиената и... Дебела миризлива п***а кой иска
    1 кило опикано месо да не дава господ още не ми се е случвало :P

Град
    Хаха ти па се изказа,все едно аз спя във фитнеса.Има си момичета,които й е ген.Няма цял живот да яде ябълки и банани.Не сте такива ,затова много знаете и все сте компетентни.

Хаха ти па се изказа,все едно аз спя във фитнеса.Има си момичета,които й е ген.Няма цял живот да яде ябълки и банани.Не сте такива ,затова много знаете и все сте компетентни.
    То и се изказа амаа .. Тия, които си имат ген много ясно че не трябва да блъскат денонощно във фитнеса. Ама другите като са по-пълнички да седят пред телевизора и да се депресират ли? На тях не може ли да им помогне фитнеса според теб?

Няма да яде цял живот банани и ябълки ли ? Така само си мислиш.
    Един приятел заради едно момиче от 130кг за 2-3 години,стана момче и половина.Така,че има ли желание има и начин.Не става само цел ден да пуфкаш и да искаш да си първата хубавица.
    А и не знам какво по-точно разбираш ти от атлетично тяло ?

Град
    1-во Четете внимателно,не говоря за моя ген,а за пълните момичета.
    2-ро Фитнеса не е толкова подходящо за отслабване,колкото бягането.
    3-то Приятелите ви които стават от 130 кг. на балерини не увисват ли ?
    Ако от 130 кг станеш с гладуване в малък период свалиш на 70,ще приличаш на 80 годишна увиснала трътка
    4-то Повече няма да споря с вас,защото сте академици и знаете много!

Цитирай Първоначално написано от ОНЯ
    ... от 130кг за 2-3 години,стана момче и половина....
    e момче и половина са към 110kg,та пак не е малко....
    Като е 190+ висок ,не си личиат 110-те кг..

1-во Четете внимателно,не говоря за моя ген,а за пълните момичета.
    2-ро Фитнеса не е толкова подходящо за отслабване,колкото бягането.
    3-то Приятелите ви които стават от 130 кг. на балерини не увисват ли ?
    Ако от 130 кг станеш с гладуване в малък период свалиш на 70,ще приличаш на 80 годишна увиснала трътка
    4-то Повече няма да споря с вас,защото сте академици и знаете много!
    1.Явно не съм схванал,к`во точно искаш да кажеш с мислите си.
    2.А кой е казал,че във фитнеса освен упражнения,не можеш и да бягаш ?
    3.То е нормално да увиснеш ама ти като сваляш на месец от 2 до 3 кг. ,не увисваш толкова колкото ако ги изчистиш за 2-3 месеца,а и си има упражнения с които можеш малко от малко да стегнеш кожляците.
    4.След като спориш и ти не си от незнаещите.

Общо взето с цялата философия до тук исках да кажа,че `не става само с ядете,тряба и акъл.`

Град
    Бягането на пътечката и бягането в парк е ,като чекия и секс,дано ме разбереш

Бягането на пътечката и бягането в парк е ,като чекия и секс,дано ме разбереш
    Напълно ми е ясно,но понеже ти така го каза,че все едно в една зала можеш да правиш всичко друго,освен да бягаш,за това реших да поясня.

Лека вечер.

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Аз харесвам по пълнички закво ми е неква клюща

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Нямам против, стига да е леко пухкава, не дебела. Някои пухкавелки са особено чаровни.

Може да се каже. Обичам да има какво да пипна...

....всичките прасета на мезета....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си