- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвате ли по пълнички момичета?
Ако не е над 150 кила не я и поглеждам даже![]()
![]()
It's too late...
че то кои ли ги поглеждаПървоначално написано от stupid0boy
![]()
![]()
Мноо мраза дебели ора .. ма и "дъските" са отвратителни .. добре е да има "кво да пипнеш" ама да не прелива бе д**ба..![]()
![]()
А има и такива които просто не искатПървоначално написано от VinDiesel
.
Аз какво да кажа по темата... Ми закръглена съм си ама не се кося. Миналата година бях с 9кг по-тежка пък не е като да са ми липсвали обожатели. Според мен не е от чак толкова голямо значение колко слабо е момичето а излъчването й. Никой няма да хареса някоя мърлява, дебела селянка с голямо самочувствие без покритие. От друга страна повечето мъже биха се загледали по някое добре облечено, пълно момиче с перверзен поглед което знае как да се държи пък дори да не е техен тип. Аз с мъжете с които съм излизала все не съм била техен тип ама са имали интерес. Годеника ми си пада по слаби момичета и само такива е имал преди мен (видях снимка на една негова бивша и е ебаси мацето!) ама не е като да не ме харесва. В момента отслабвам но въпреки това нямам намерение да ставам твърде слаба защото сама няма да се харесвам. Аз се заглеждам по момичета с ЖЕНСТВЕНИ форми. Харесват ми жени с хубав бюст, талия и дупе дето да ти се иска да го хванеш. Бионсе и Риана не ми харесват чак толкова защото не ми се струват съразмерни. И двете са с хубави задници пък циците никакви ги няма. Абе харесвам жени а не момичета
. Не говорим за жени които са толкова широки колкото и високи (то това си е болестно състояние) но чашка С, тънка талия и едно сочно дупе са си хубава гледка за мен. Въпрос на вкус е все пак и напълно вярвам че има жени които се харесват дебели и не мисля че трябва да бъдат съдени или обиждани за избора си. Както има момичета които се измъчват с диети за да поддържат 50кг така има други които се чувстват добре тежейки 80кг. За всеки влак си има пътници.
Доста точно и ясно,мен ме мързи да пиша такъв изчерпателен отговор.Единствено ме дразнят селянките ,които си мислят ,че като имат много скъпи дрехи и незнаят как да ги съчетаят са нещо.Особено когато са сложили много фдт и като стъпват по стъпала, той пада на буци.Иначе има и случай в които съм виждал пухкави момичета/жени и смисъла на живота ми се пълни с кръвПървоначално написано от slun4ice
![]()
Това коео не харесвам в дебелите хора е че не предприемат нищо за да променят този факт... Почнали първата диета в нета, правят няква 20 минутна тренировка 2 пъти на седмица от което няма никакъв резултат и вдигат реъце, претендирайки че им е ген, че са болни и т.н...
Има ли желание има и методи, строга диета, много спорт, хранителни добавки (фет бърнъри или Л карнитин) или дори химия в този случай... Просто човек който не подържа външността си ми е неприятен
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Да беее ,баси "момичетата" как могат да се понасят така и както казваш ти не предпприемат нищо да си свалят килата .. една от нашия клас така я нахраних тя щеше да ревне после разбрах че била ходилна на фитнес .. ма тва е ден до пладне скоро пак ш си поговоримеПървоначално написано от vaseto0o
![]()
![]()
За мен дебелите хора,които не се харесват(заради кг.) са хора без цели в живота.(Като изключим тези по болест.)
А иначе не,мразя дебели момичета,ако имат малко акъл ще вземат да се пойнтересуват за външния си вид.Защо едно момче трябва да блъска цял ден във фитнеса,а дебелите момичета само да си мислят `ех ,защо аз не мога да си имам момче с атлетично тяло?` Е нема бате...
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
Абе хватката е да има някво движение ама... нали знаеш нема две добри и красотата изисква жертвиПървоначално написано от Doomcryer
Не съм чел цялата тема, ама по въпроса - гнусни са ми. И не заради теглото им ами заради начина на мислене на повечето и липсата на желание да поемат нещата в свои ръце. С бабешки диети и по-тесни дънки нищо не става!!
+това като са дебели се комплексират и в повечето случаи занемаряват външния си вид още повече, включително и хигиената и... Дебела миризлива путка кой искаПървоначално написано от koky
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Аааа ти остай колко ще е гадно (да'н кажа гнусно) в леглото, ама това което ме дразни повече е, че не осъзнават че не са виновни че са дебели, а че са ОСТАНАЛИ дебели. Защото с фитнес и правилно хранене няма как да не си нормализираш теглото.
1 кило опикано месоПървоначално написано от vaseto0o
да не дава господ още не ми се е случвало :P
Хаха ти па се изказа,все едно аз спя във фитнеса.Има си момичета,които й е ген.Няма цял живот да яде ябълки и банани.Не сте такива ,затова много знаете и все сте компетентни.Първоначално написано от Doomcryer
То и се изказа амаа ..Първоначално написано от VinDiesel
Тия, които си имат ген много ясно че не трябва да блъскат денонощно във фитнеса. Ама другите като са по-пълнички да седят пред телевизора и да се депресират ли? На тях не може ли да им помогне фитнеса според теб?
Няма да яде цял живот банани и ябълки ли ? Така само си мислиш.Първоначално написано от VinDiesel
Един приятел заради едно момиче от 130кг за 2-3 години,стана момче и половина.Така,че има ли желание има и начин.Не става само цел ден да пуфкаш и да искаш да си първата хубавица.
А и не знам какво по-точно разбираш ти от атлетично тяло ?
1-во Четете внимателно,не говоря за моя ген,а за пълните момичета.
2-ро Фитнеса не е толкова подходящо за отслабване,колкото бягането.
3-то Приятелите ви които стават от 130 кг. на балерини не увисват ли ?
Ако от 130 кг станеш с гладуване в малък период свалиш на 70,ще приличаш на 80 годишна увиснала трътка
4-то Повече няма да споря с вас,защото сте академици и знаете много!![]()
Като е 190+ висок ,не си личиат 110-те кг..Първоначално написано от ОНЯ
![]()
1.Явно не съм схванал,к`во точно искаш да кажеш с мислите си.Първоначално написано от VinDiesel
2.А кой е казал,че във фитнеса освен упражнения,не можеш и да бягаш ?![]()
3.То е нормално да увиснеш ама ти като сваляш на месец от 2 до 3 кг. ,не увисваш толкова колкото ако ги изчистиш за 2-3 месеца,а и си има упражнения с които можеш малко от малко да стегнеш кожляците.
4.След като спориш и ти не си от незнаещите.
Общо взето с цялата философия до тук исках да кажа,че `не става само с ядете,тряба и акъл.`
Бягането на пътечката и бягането в парк е ,като чекия и секс,дано ме разбереш
Напълно ми е ясно,но понеже ти така го каза,че все едно в една зала можеш да правиш всичко друго,освен да бягаш,за това реших да поясня.Първоначално написано от VinDiesel
![]()
Лека вечер.![]()
Нямам против, стига да е леко пухкава, не дебела. Някои пухкавелки са особено чаровни.![]()
Може да се каже. Обичам да има какво да пипна...![]()