.
Отговор в тема
Страница 12 от 16 ПървиПърви ... 28910111213141516 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 380
    утре отивам НА Софията. Първо, че одим до моло, па че гледам филм. После, че се снимам у моло. После, че одим у НДК-то оти е ного шукар...
    После, че ви напсувам и че си одим, и че си изфръля боблуко некаде из Софията
    we give it all.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    утре отивам НА Софията. Първо, че одим до моло, па че гледам филм. После, че се снимам у моло. После, че одим у НДК-то оти е ного шукар...
    Гордееш ли се? Още малко ти остава и ще стигнеш съвършения селяндур. И като се прибереш да не забравиш да си я сложиш в ИмПулСЧитУуу и да я озаглавиш "КиФлОК Ф МОлчИтуУуу". Иде ми да се издрайфам. И мини през нас да ти дам един сертификат "Почитен Селяндурин на София".

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Хвърлят боклуци безразборно !? Чакай , чакай миличка . Не си познала . А я кажи всяка събота и неделя къде се изселват софиянците . В провинцията нали ? Там отиват на река , на планина и виждала ли си понеделника след като си тръгнат , какво остава по местата на които са били ... Все едно си попаднал на бунище Главно боклукът в София е от изхвърляните през терасите торбички с боклуци и около кофите за боклук , за което въобще не обвинявай хората от провинцията . Няма да си мъкнем боклука до София , за да го хвърлим в някоя от елитните ви кофи за боклук . Въобще не си наясно какво говориш

+100000000000

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Гордееш ли се? Още малко ти остава и ще стигнеш съвършения селяндур. И като се прибереш да не забравиш да си я сложиш в ИмПулСЧитУуу и да я озаглавиш "КиФлОК Ф МОлчИтуУуу". Иде ми да се издрайфам. И мини през нас да ти дам един сертификат "Почитен Селяндурин на София".
    Обама, язека си имам 2, повече ми не требат иначе ного убав ден си изкараш на СофияТА, ама не видех НДК-то ... нишчо догодина
    we give it all.

Град
    София
    ^Нищо, че не си го видял. И то не иска да те вижда. Най-много да рухне! И може да се понаучиш как се пише поне, ако не да говориш правилно - поне това.

Ти си пълен глупак, сериозно...
    we give it all.

Град
    из източната част
    първо пълноправни граждани на република България ще ви кажа, че думите селянин и селяндур са две много различни неща и като обиждате на селянин и провинциалист правите грешка щото няма нищо лошо да си селянин познавам хора от село къде са по-културни и по-умни от 90% от хората в градовете и обратното важи ама не толкова пък и е нормално софия да се напълни хората търсят по-добър живот а тва кой къде си хвърля боклука тва си е до отделния индивид не дали си от село или от столицата за проблема по пътищата главната причина е че пътищата не са направени за толкова много коли просто няма как
    това за който го мързи ,да бе

Брей,от кога софиянците взеха да си мислят,че говорят правилен български език Но вече ми писна да наричате хората от провинцията селяндури.Да не си мислите,че като живеете в столицата сте по-интелигенти от останалите хора в тая държава

Град
    София
    ^Кой те излъга, че наричаме хората от провиницята селяндури?
    Има разлика между провинциалист/ слеянин, я което няма нищо лошо, и селяндур. Селяндури и в София има, а дали е съвпадение или не, че повечето са от провинцията е отделен въпрос. Селяндур не значи селянин, а човек със селяндурско поведение. Нищо обидно не виждам в това да си провинициалист!?! А това за българския не ми се спори. Поне в София нЬе сЬе мЬека измежду коренното население.

Мега фен
    Много малко хора са от София. Само гледай по празниците какво става - "Софиянци си отиват по родните места" . Много хора, които пишат тук, са същите такива селяни, но ги е срам да си признаят...най-вече, най-палещите се !

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Ти си пълен глупак, сериозно...
    терца!

Прочетох мнението на 14 годишния индивид и от там стигнах до сложния извод , че той е по-тъп от хората с , който е в клас . Няколко думи за теб преди да критикуваш другите погледни себе си ! И се научи да пишеш на Български език !
    Everybody lies !

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Да връщат софийското жителство според мен. Ако си плащаш данъците тук, го получаваш и имаш право да влизаш, ако не, нямаш право. Така ще сме най-доволни, ама няма да стане за жалост.
    Код:
    BREAKING NEWS - Вече има нов рекорд за най-малък град в България - и това е София, тя мина гр. Мелник с едва 10 човека по-малко, но все пак углавява класацията...
    така ще сте най-доволни останалите кореняци - благородниците на България, най-престижните, с най-правилния говор, най-чистите, най-спретнатите... Това, че си свикнал с твърдия говор и не чуваш какво ти се говори, много ясно, че няма да го разбереш. Аз примерно обичам Видинския диалект, докато на изток става много мек говора... но не показвам, че ме дразни... и какво да правят хората от провинцията, като вие от ваш'те окопи хвърляте ла*на по другите?! Тези говорели меко, другите пък нямали кошчета... ти ако мислиш за чистотата на България, ако ще и 3 часа ще вървиш с него в ръката.

И по-добре не си хаби важните мозъчни клетки да мислиш какво да ми отговориш, защото едва ли ще го прочета

Град
    София
    Хахаха. Били сме хвърляли лайна по хората от провинцията. Не не хвърляме по ХОРАТА от провинцията, а по СЕЛЯНДУРТИЕ от провинцията. Разлика не правиш ли? Защото точно те обсебват София, правят задръствания, цапат, изхранват се тук, а като се върнат на село "хвърлят лайна" по нас. Ето това ме дразни. Пак ли не разбра? Ако искаш на английски?

П.С: Това дали ще четеш или не ме топли малко. Като нямаш какво да кажеш, май наистина по-добре е нищо да не казваш.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    офф мамка му София,че София-приемете го преселничеството е факт колкото и да пишете и да спорите по-форумите,да се убиждате няма да го промените това нещо,освен това не е само в София...софиянци като толкова сте се загрижили за скъпоценния си град направете нещо по въпроса не убиждайте хората и не се мислете за нещо повече от останилите,защото не сте
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Винаги най-смешното ми е било че на тези ,които не са от София (да не казвам селяните )
    НАЙ-ГОЛЕМИЯ Ориентир им е Гарата
    "ама не бе не в посока към гарата,в другата посока"

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

^Ей сега ще ти отговоря за боклука. Нито веднъж не съм оставял боклук или не съм го изхвърлял на улицата нито в София, нито на морето. Но за разлико от София, където има кофи на всеки 5 крачки в Слънчев Бряг ми се наложи да си държа един боклук в продължение на точно 30 минути, защото кошче нямаще. В Несебър е същото.
    Айдеее , айде само вицове не разказвай !
    Майка ти от София ли е ? А нейната майка и баща ?
    Твоя баща от София ли е ? А неговите майка и баща ?
    АКо е така , тогава си истински софиянец.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    ^Ей сега ще ти отговоря за боклука. Нито веднъж не съм оставял боклук или не съм го изхвърлял на улицата нито в София, нито на морето. Но за разлико от София, където има кофи на всеки 5 крачки в Слънчев Бряг ми се наложи да си държа един боклук в продължение на точно 30 минути, защото кошче нямаще. В Несебър е същото.
    Айдеее , айде само вицове не разказвай !
    Майка ти от София ли е ? А нейната майка и баща ?
    Твоя баща от София ли е ? А неговите майка и баща ?
    АКо е така , тогава си истински софиянец.
    Да, аз село нямам. Особено за единия ми дядо знам, че не само неговите родители, ами мнооооого преди това, с поколения са от София. Иначе всички баби и дядовци са ми тук. Плюс това, според мен това не е правилната логика за софиянец и като софиянец (по твоите стандарти), аз считам, че софиянци са всички деца родени тук, които са прекарали целия си живот тук и тук са техните приятели, интереси и т.н. Не е нужно баба им и дядо им да са. То по тази твойта логика софиянци сме има-няма 50 000.

От доста време София е пълна с селяци. Аз не съм от София, но и мен ме дразни тева мйекане

Град
    столицата
    Цитирай Първоначално написано от psdsquared
    Прочетох мнението на 14 годишния индивид и от там стигнах до сложния извод , че той е по-тъп от хората с , който е в клас . Няколко думи за теб преди да критикуваш другите погледни себе си ! И се научи да пишеш на Български език !
    Ти ли ще съветваш да се учи на български език?По-добре се скрий.Използването на на пръв поглед сложни думички като "индивид" не те прави по-грамотен "ИНДИВИД".

Иначе селяндурите са яко лицемерни.Плюят по София,ама идват да си изкарват парите и да учат тук.Повечето от вас пишат глупости без да мислят.В България има най-много 5 града,другото са СЕЛА.Нормално е да се бяга към най-големия град,но не е нормално поведението там да е на тколкова ниско ниво.И да,има разлика между провинциалист и СЕЛЯНДУР,СЕЛТИК или както искате го наричайте.Има и софииски селяндури.Поведението,култ урата са определящи.Явно е просто съвпадение,че повечето провинциалисти са селяндури.Щом се засягате,значи има защо.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Ако не бяха тия селяци, София щеше да бъде провинциално градче
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

hh

mi to ne e hybavo taka da se kazva ama sofiq si e edno golqmo selo to ima poeche mangali v sofiq ot kolkoto kadeto i da bilo drygate a selqnite nasqkade si gi ima 6toto stane li petak seki sa iznasq po selata az se radam 4e ne jiveq v sf
    isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...

Град
    из източната част
    обама ти май не ми прочете мнението че взе и го повтори и го пренаписа ако не забеляза бях написал абс същото като теб и тук се води ненужен спор като имам мисълта че просто си търсите няква работа да не скучаете както и аз де ама не аз споря пз за обама опа сри обама не видях че има писал след мене някои за селяндурите пак пз
    това за който го мързи ,да бе

Град
    София
    ^

Да де. Знам какво си написал, ама в тази тема има една маса провинциалисти, които се правят на гръмнати и неразбиращи за какво се говори. И за това им повтарям хиляда пъти едно нещо, надявайки се да го попият, ама като гледам повечето са безнадежден случай. Хиляда пъти се каза, че има разлика между селянин/провинциалист и селяндур, ама на някои хора умственият багаж не им е достатъчен, за да го асимилира. То е толкова сложно. Или просто се идентифицират в някоя от групичките явно, за което вина нямам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си