.
Отговор в тема
Страница 13 от 16 ПървиПърви ... 3910111213141516 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 380
    Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    Дайте да изясним нещо.
    Това ,че "селяните" са ходили да серат У село София ,да ядат и да работят и да си хвърлят боклука да не значи ,че трябва да я боготворят?Да не значи ,че искат?Мислите ли ,че на един бургазлия не му се седи до морето при семейство ,ами му се ходи в мръсната Ви София?Хората са задължени ,защото искаме или не там е по - лесно да се намери работа и прехрана от всеки друг град.Ако хората имаха избор да не мислите ,че щяха да ходят в София?Тъй ,че ако искат да плюят и да хвърлят лайна по безценната столица да хвърлят бе ,какво ни пука на нас сйелянити от Бургас , най - якия град пу мурйету ,с най - гулемити фйешъни ,оу йес бейби!
    В много отношения бургазлиите са по - хора от софиянците ,но както и да е.
    И ако някой е гледал още първите епизоди на "Размяна на съпруги" (Да ,изключителна тъпотия ,но все пак ..) в първия епизод още мисля ,че ,едната съпруга беше софиянка а другата от провинцията.Тези от провинцията си живееха във хубава къща , говориха прилично , направо без отличителен акцент и си бяха изключително културни.Големите столичани живееха в панелка с три стаи , примамлив шопски акцент и бяха невъобразими селяни.За това ще помоля столичаните ,които мислят хората от провинцията ( Не говоря за теб ,Обама ) да си затворят устата.
    И ДА ,ЩЕ СИ ПОМИСЛИТЕ ,ЧЕ РАЗБРАХМЕ РАЗЛИКАТА МЕЖДУ СЕЛЯНИН (софиянец) И ПРОВИНЦИАЛИСТ (бургазлия)
    каква велика драма има в тоята глава
    ахахах
    "И ния искамие по-лиесниооо"
    ок ок
    ще си го запиша

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    столицата
    [b]Дайте да изясним нещо.
    Това ,че "селяните" са ходили да серат У село София ,да ядат и да работят и да си хвърлят боклука да не значи ,че трябва да я боготворят?Да не значи ,че искат?Мислите ли ,че на един бургазлия не му се седи до морето при семейство ,ами му се ходи в мръсната Ви София?Хората са задължени ,защото искаме или не там е по - лесно да се намери работа и прехрана от всеки друг град.Ако хората имаха избор да не мислите ,че щяха да ходят в София?Тъй ,че ако искат да плюят и да хвърлят лайна по безценната столица да хвърлят бе ,какво ни пука на нас сйелянити от Бургас , най - якия град пу мурйету ,с най - гулемити фйешъни ,оу йес бейби!
    В много отношения бургазлиите са по - хора от софиянците ,но както и да е.
    [b]
    Какви безсмислици ръсиш? Естествено,че са длъжни да се държат културно и прилично в мястото,на което работят и си изкарват прехраната.Нямали избор...Избор имат,но обноски и култура - НЕ.Пишеш пълни глупости,трудно може да се долови мисловната нишка,но все пак от това,което разбрах,мога да кажа,че никой не ги задължава да работят тук.НО са задължени да се държат културно и прилично,уважавайки града.Като им се седи до морето,да си седят,цапайки и загрознявайки собствения си град,не столицата на България.А некултурното им поведение и липсата на обноски,селският манталитет са нещата,които ги правят селяндури.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

[size=18]СЕЛЯНИН (софиянец) И ПРОВИНЦИАЛИСТ (бургазлия)
    Грубо,глупаво,че и напълно ТЪПО се изрази.В никакъв случай не познаваш ВСИЧКИ софиянци,че да говориш така..
    За пример мога да ти дам,че познавам трима души от Бургас-две момичета и едно момче.Момчето и едното момиче са много свестни,обаче другото момиче..точно селянка бих я нарекла.Обаче по нея не си вадя изводи за всички бургазлии..На теб може няколко софиянци да са ти направили лошо впечатление,но не значи,че всички са такива.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    ^ е стига злоба де! Да не мислиш, че е много приятно всеки ден по 20 000 приходящи да идват в града ти и да хвърлят боклуци безраборно. И след това да се прибират пак по родните градове и села. Ти знаеш ли какви задръствания стават в София- и то не са само в 9 и 18 часа- постоянно е. Возила с регистрация софия област, перник, благоевград, враца- това е картината. От една страна нямам нищо против- като там няма възможност за приличен доход, или училищата и ВУЗ-овете не са на ниво. Но пък да се плюе постоянно по София, а същевременно да се правят какви ли не модерни начини за транспорт до столицата и да си ходиш в града(селото) само за да преспиш- ето това вече е селяния.
    Хвърлят боклуци безразборно !? Чакай , чакай миличка . Не си познала . А я кажи всяка събота и неделя къде се изселват софиянците . В провинцията нали ? Там отиват на река , на планина и виждала ли си понеделника след като си тръгнат , какво остава по местата на които са били ... Все едно си попаднал на бунище Главно боклукът в София е от изхвърляните през терасите торбички с боклуци и около кофите за боклук , за което въобще не обвинявай хората от провинцията . Няма да си мъкнем боклука до София , за да го хвърлим в някоя от елитните ви кофи за боклук . Въобще не си наясно какво говориш

AwE Ti Ne Si D0bReE... To E taka 6toto selqndyrit3 sa v Sofia,stawa dyma za nadytite k0mpleksari,a ne za svestnite xora deto si sedat tixi4ko bez da gakvat. Ve4e 'sofiqncite' Sa po-prosti 0t 'selqnite'.

Moita BFF e 0t Pleven i kf0-mn e pe4ena
    ama imame edna naduta selqndurka ot Gorna orqxowica,deto se misli za g0lqmata rabota.Kat0 e t0lk0wa 0tw0renAaA,da ne laje 4e ot Velik0 Tarnavo, a da si priznae!!!

Миличък, хубаво че са децата от провинцията да ви опражят дереджето.....имачее сте си ЖИВИ УМРЕЛИ

Повече от фен
    Навсякъде има селяни.Къде повече,къде по-малко.Независимо дали си от София или от с.Мъдрево...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от hristianaiviv93
    Миличък, хубаво че са децата от провинцията да ви опражят дереджето.....имачее сте си ЖИВИ УМРЕЛИ
    Добро чувство за хумор.

Град
    някъде там...
    Автора, ти се оплакваш, че хората от провинцията не говорят правилно??А ти говориш ли?
    Селяните били дошли и замръсили града ви?Селяните?А вие не го ли замръсявате?Вие не карате ли коли, не си ли изхвърляте болкука??Защо не спрете да обвинявате нас за вашите действия???Както казаха по-горе, идвал ли си да видиш в какво състояние са някои от парковете, градинките в "провинцията", след като я плюете толкова защо не си стоите в София, защо не си почивате там???
    Ти мислиш ли, че града, в който живееш може да определи твоята култура, грамотността ти?Знаеш ли колко мои връстници, не могат и на малкия пръст да ми стъпят по отношение на грамотността???Какво, те да не би да нямат учебници, да не би да не са ходили на училище??Да, и аз правя грешки, не мога без нито една, но поне знам най-важните правила!!Вие какво разбирате под култура?Да отидеш и да си изхвърлиш боклука в коша??Ти как разбираш дали човека, който си пуска боклука на земята е софиянец или "селянин"??Какво, да не би да ходиш да го питаш??Мислиш, че вие сте нещо повече като взимате заплати по 1000-2000 лева, че и повече?В такъв голям град, с население над 1 милион, няма как да взимате 300 лева заплата, вие трябва да изпукате от глад!!И това, че някои от "провинцията" ходят в София за да работят и да изкарат пари, за да издържат семейството си, за което не е виновен той, а скапаната държава или по-точно политиката, която се води в последните години не значи, че е някой долен, невъзпитан и глупав човек!!!!Всички сме от село, а това, че някои са предпочели по-малкия и по-спокоен град не ги прави глупави-напротив!!!А вие софиянците, престанете с вашето огромно самочувствие, което на всичкото отгоре е и без покритие, защото думата, която ви определя е СМЕШНИЦИ!!!

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от YaNcHeToOo
    Автора, ти се оплакваш, че хората от провинцията не говорят правилно??А ти говориш ли?
    Селяните били дошли и замръсили града ви?Селяните?А вие не го ли замръсявате?Вие не карате ли коли, не си ли изхвърляте болкука??Защо не спрете да обвинявате нас за вашите действия???Както казаха по-горе, идвал ли си да видиш в какво състояние са някои от парковете, градинките в "провинцията", след като я плюете толкова защо не си стоите в София, защо не си почивате там???
    Ти мислиш ли, че града, в който живееш може да определи твоята култура, грамотността ти?Знаеш ли колко мои връстници, не могат и на малкия пръст да ми стъпят по отношение на грамотността???Какво, те да не би да нямат учебници, да не би да не са ходили на училище??Да, и аз правя грешки, не мога без нито една, но поне знам най-важните правила!!Вие какво разбирате под култура?Да отидеш и да си изхвърлиш боклука в коша??Ти как разбираш дали човека, който си пуска боклука на земята е софиянец или "селянин"??Какво, да не би да ходиш да го питаш??Мислиш, че вие сте нещо повече като взимате заплати по 1000-2000 лева, че и повече?В такъв голям град, с население над 1 милион, няма как да взимате 300 лева заплата, вие трябва да изпукате от глад!!И това, че някои от "провинцията" ходят в София за да работят и да изкарат пари, за да издържат семейството си, за което не е виновен той, а скапаната държава или по-точно политиката, която се води в последните години не значи, че е някой долен, невъзпитан и глупав човек!!!!Всички сме от село, а това, че някои са предпочели по-малкия и по-спокоен град не ги прави глупави-напротив!!!А вие софиянците, престанете с вашето огромно самочувствие, което на всичкото отгоре е и без покритие, защото думата, която ви определя е СМЕШНИЦИ!!!
    евалаа
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    София
    Ами като сме смешници, защо не ни освободите града от вашето присъствие!? Нали ви дразним и сме без покритие!? Какво търсите тук като сме толкова лоши и надути? Да, ние караме коли, да ние цапаме, но за това не плащаме данък смет и данък сгради по 50 лв както е в провинцията, ами по 600, за което както се сещаш ни се и чисти повече, но срещу съответното заплащане. Аз не ходя на село, единствено на море и то не винаги в България, така че няма какво да гледам какво ви е в парковете. И ти казваш, че софиянци цапали като се върнели на село. Ми след като са се върнали на село, що за софиянци са? Това са си ваши продукти, които си цапат и при вас и в София. За културата и съораженията в София и тези в страната не ми се коментира. Не може да ме убедиш, че един човек, който не е излизал от едно село през целия си живот, не е ходил на театър, не е ходил на концерт има същата култура както един софиянец. Неслучайно в София има най-много театри, има опера, има музикален театър! Къде другаде в България има толкова молове, кина или дори метро? Къде другаде се правят толкова големи концерти като този на Мадона, например? Всичко това е в София. А после ми обяснявайте, че сме лоши като казваме, че всичко е концентрирано тук! И аз хиляда пъти казах, че нямам нищо против хората, които идват в София, работят тихо и кротко и се връщат по родните места. Дразнят ме селските мърлячи, които като дойдат тук си мислят, че светът е техен и цапат и мърлят и вандалстват. Другото, което ме дразни са хората, които цапат и мърлят тук цяла седмици, а си плащат данъците в Плевен, например. И третото, което ме дразни е, че по-малко от 40 % от данъците на софиянци се връщат в София, а другите средства отиват да попълват дупките в бюджета на малките общини. И после пак ни плюйте, вместо да си дадете сметка, че голяма част от това, което се прави във вашите градове и села пак е благодарение на данъците събрани от нас! Неблагодарна работа. Трябва да върнат софийското жителство и 100% от данъка на софиянци да остава тук, да ви видим какво ще правите тогава!? Много ми е интересно.

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Ами като сме смешници, защо не ни освободите града от вашето присъствие!? Нали ви дразним и сме без покритие!? Какво търсите тук като сме толкова лоши и надути? Да, ние караме коли, да ние цапаме, но за това не плащаме данък смет и данък сгради по 50 лв както е в провинцията, ами по 600, за което както се сещаш ни се и чисти повече, но срещу съответното заплащане. Аз не ходя на село, единствено на море и то не винаги в България, така че няма какво да гледам какво ви е в парковете. И ти казваш, че софиянци цапали като се върнели на село. Ми след като са се върнали на село, що за софиянци са? Това са си ваши продукти, които си цапат и при вас и в София. За културата и съораженията в София и тези в страната не ми се коментира. Не може да ме убедиш, че един човек, който не е излизал от едно село през целия си живот, не е ходил на театър, не е ходил на концерт има същата култура както един софиянец. Неслучайно в София има най-много театри, има опера, има музикален театър! Къде другаде в България има толкова молове, кина или дори метро? Къде другаде се правят толкова големи концерти като този на Мадона, например? Всичко това е в София. А после ми обяснявайте, че сме лоши като казваме, че всичко е концентрирано тук! И аз хиляда пъти казах, че нямам нищо против хората, които идват в София, работят тихо и кротко и се връщат по родните места. Дразнят ме селските мърлячи, които като дойдат тук си мислят, че светът е техен и цапат и мърлят и вандалстват. Другото, което ме дразни са хората, които цапат и мърлят тук цяла седмици, а си плащат данъците в Плевен, например. И третото, което ме дразни е, че по-малко от 40 % от данъците на софиянци се връщат в София, а другите средства отиват да попълват дупките в бюджета на малките общини. И после пак ни плюйте, вместо да си дадете сметка, че голяма част от това, което се прави във вашите градове и села пак е благодарение на данъците събрани от нас! Неблагодарна работа. Трябва да върнат софийското жителство и 100% от данъка на софиянци да остава тук, да ви видим какво ще правите тогава!? Много ми е интересно.

ЗЛЕ си !! Кой те излъга, че тук плащаме данъци 50 лева ?!
    И естествено, че най-големите театри, опери и прочие ще са в София, нали е столицата на България все пак
    Няма да коментирам повече!!Може да се спори много, и накрая прав няма да има!Затова : Убий простака с мълчание!

Град
    София
    ^Тук не става въпрос кой тъп и кой умен. Щом си мислиш, че сме прости добре направи, че се застреля с мълчание. Като няма какво да кажеш, нормално е. И не ме убеждавай, че плащате колкото в София, защото знаеш, че не е така. Дори и наполовина не е. И пак че повече от 60% от нашите данъци изтичат по дребните община, за да им попълват бюджета. И после пак ни плюйте и ни обяснявайте колко сме лоши.

Град
    столицата
    YaNcHeToOo,по-добре да спазиш призива си и да се гръмнеш с мълчание,защото изписа цял куп безсмислени глупости и клишета.Вероятно си прочела само първото мнение от темата и си решила да дадеш път на своя гняв,разбира се без да се замислиш.Глупаво.Тук не става въпрос за Софианци и провинциалисти,а за култура и селяндурщина,като второто може би случайно,може би не е по-застъпенo при провинциалните имигранти в София,които не спират да показват липса на култура,обноски и уважение,че на всичкото отгоре и се оплакват и хранят нас - оплакващите се от тях.Определено градът може да определи твоята култура,не е само той,но до голяма степен има значение каде си расъл.Това,че си по-умна от твоите връстници само подтвърждава тази теза.Наличието на изключения не я опровергава.Няма смисъл да ти се обяснява какво е култура,да ти го обясняват тези,които те възпитават.
    И нямат значение причините,поради които провинциалистите идват да работят тук.Не те ги правят селяни,а това,което следва след идването им.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Какво ви пречат селяните и те са хора вие пък..

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от MP
    YaNcHeToOo,по-добре да спазиш призива си и да се гръмнеш с мълчание,защото изписа цял куп безсмислени глупости и клишета.Вероятно си прочела само първото мнение от темата и си решила да дадеш път на своя гняв,разбира се без да се замислиш.Глупаво.Тук не става въпрос за Софианци и провинциалисти,а за култура и селяндурщина,като второто може би случайно,може би не е по-застъпенo при провинциалните имигранти в София,които не спират да показват липса на култура,обноски и уважение,че на всичкото отгоре и се оплакват и хранят нас - оплакващите се от тях.Определено градът може да определи твоята култура,не е само той,но до голяма степен има значение каде си расъл.Това,че си по-умна от твоите връстници само подтвърждава тази теза.Наличието на изключения не я опровергава.Няма смисъл да ти се обяснява какво е култура,да ти го обясняват тези,които те възпитават.
    И нямат значение причините,поради които провинциалистите идват да работят тук.Не те ги правят селяни,а това,което следва след идването им.
    Мислиш ли, че ти си човека, който може да ми каже какво да правя? Няма да споря с никого по темата, а това, че ти си поредния, на когото не му харесва мнението ми за вас, не ми пречи, и аз миличък (няма да е лошо да си оправите никовете, после не ми се сърдете, като ви нарека не както трябва) съм възпитана достатъчно добре

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MP
    Мислиш ли, че ти си човека, който може да ми каже какво да правя? Няма да споря с никого по темата, а това, че ти си поредния, на когото не му харесва мнението ми за вас, не ми пречи, и аз миличък (няма да е лошо да си оправите никовете, после не ми се сърдете, като ви нарека не както трябва) съм възпитана достатъчно добре
    браво "миличка".100 процента не си схванала какво е написал

Направо нямам думи. Това е най-плоската тема в целия форум, пълна с какви ли не комплексарски мнения.Какво като си от село, или не си от София. Какво те грее, след като си изучиш в чужбина и след това "гражданите" те гледат със завист. Нямам думи.
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

taka e i az go zabelqzvam am kvo da se pravi ne moje da gi izselime nasila

Има си хора и хора!!Не можем да кажем колко са селяните и колко кадърните хора,но е ясно че в София има всякакви!И не е вярно това,че хората от провинцията са селяндури,в София също има такива,макар да са кореняци!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Re: Ах Тези СЕЛЯНИ

Цитирай Първоначално написано от Iveto595
    Цитирай Първоначално написано от dani2s
    Вече имам чувството,че София се превръща в едно голямо селце
    София отдавна е станала голямо село.
    ++1

Не разбирам с какво право се правите на големи граждани при положение,че в началото сичко е било села
    Голяма убида вече да те нарекат селянин...пф.
    Ти може и да си пълния простак пък да имаш общо само със София [например ]
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    ^ е стига злоба де! Да не мислиш, че е много приятно всеки ден по 20 000 приходящи да идват в града ти и да хвърлят боклуци безраборно. И след това да се прибират пак по родните градове и села. Ти знаеш ли какви задръствания стават в София- и то не са само в 9 и 18 часа- постоянно е. Возила с регистрация софия област, перник, благоевград, враца- това е картината.
    ади моля ти се, все едно София е единственият град с такива проблеми. И не разбирам защо всички класифицират България като София и провинцията. Пловдив, Варна, Русе и те ли са села?
    Fuck you You fucking Fuckers

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    абе като не ви харесва София върете вие по селата бее....
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    някъде там...
    Тая тема иска ключ вече, на нищо не прилича...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си